Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2016

Άρχισαν να υψώνουν Φωνή Αληθείας και τα Μοναστήρια μας!

nikodimos1.jpg
Ο ηγούμενος Αρχιμανδρίτης Χρυσόστομος  και οι μοναχοί του Ιερού Κοινοβίου Οσίου Νικοδήμου, Πενταλόφου Παιονίας Κιλκίς, με κείμενό τους, αποκαλύπτουν στον Λαό του Θεού την πραγματική αλήθεια, για την λεγόμενη αγία και μεγάλη σύνοδο της Κρήτης.
Κοντά στους θεολόγους, στους απλούς λαϊκούς και στους μεμονωμένους παπάδες μας, άρχισαν να υψώνουν Φωνή Αληθείας και τα Μοναστήρια μας!
Δόξα Σοι, ο Θεός!

Φ.Μ.

5 σχόλια :

  1. Θέλουμε να πληθαίνουν οι φωνές,λαος και κλήρος κατά της ψευδοσυνοδου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. περιμενουμε απ ολα τα μοναστηρια να παρουν θεση κατα της ψευδοσυνοδου εκτος κι αν εχουν αλλους λογους και φοβουνται. Ευαγγ Ζαλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μακάρι να ακολουθήσουν τα βήματα των αγίων Μοναχών που τράβηξαν μπροστά στον αγώνα υπέρ της πίστης μας ανά τους αιώνας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

1) Η κατάθεση σχολίου κάτω από τις αναρτήσεις θα γίνεται επωνύμως με την χρήση λογαριασμού Gοοgle και θα αναρτώνται κατόπιν εγκρίσεως.
2) Τυχόν άσεμνα ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται μόλις υποπέσουν στην αντίληψη των διαχειριστών του ιστολογίου, ή κατόπιν σχετικής ενημέρωσης από τους τυχόν θιγομένους τρίτους.
3) Το περιεχόμενο του άρθρου ή των σχολίων που το συνοδεύουν, ΔΕΝ συμπίπτει με τις απόψεις και θέσεις του Ιστολογίου
4) Να μην χρησιμοποιείτε greeklish στα μηνύματά σας διότι δε θα αναρτώνται.
5) Να τσεκάρετε το πλαίσιο "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις" που βρίσκεται κάτω από το μήνυμα σας, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, ώστε να ειδοποιείστε για τα επόμενα σχόλια αυτής της ανάρτησης, μέσω της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης.
6) Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: istologionkatanixis@gmail.com