Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2016

Διακοινοβουλευτική Συγκρητιστική Οικουμενιστική... παρωδία

koptis_patriarxis.jpg
Σχόλιο Ιστολογίου Κατάνυξις: Αν καταλάβετε εσείς τι μας λέει αυτή η ανάρτηση, ενημερώστε μας. Οι πολιτικοί νάνοι, που δεν μπορούν να χωρίσουν δύο γαϊδάρων τα άχυρα, μπερδεύουν την Ορθοδοξία με κάθε τι έχει χρησιμοποιεί το επίθετο ορθόδοξος-η-ο; Απαράδεκτο.

Η τακτική Συνεδρίαση της Διεθνούς Γραμματείας, των Προέδρων και των Εισηγητών των Επιτροπών της Διακοινοβουλευτικής Συνέλευσης Ορθοδοξίας (Δ.Σ.Ο.), η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 8 και 9 Δεκεμβρίου, θα υποδεχθεί στην έδρα της στην Αθήνα τον Μακαριώτατο Πάπα και Πατριάρχη των Κοπτορθοδόξων της Αιγύπτου κ.κ. Θεόδωρο Βˈ.
Ο Πατριάρχης βρίσκεται στην Αθήνα σε επίσημη επίσκεψη στην Εκκλησία της Ελλάδος. Κατά τη συνεδρίαση της Διεθνούς Γραμματείας της Δ.Σ.Ο. την Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου στις 19.30, ο Πατριάρχης θα ενημερωθεί για τις δραστηριότητες της Δ.Σ.Ο. όπως και για την προοπτική μόνιμης συνεργασίας της Δ.Σ.Ο. με το Κοινοβούλιο της Αιγύπτου.
Στην τακτική συνεδρίαση της της Διεθνούς Γραμματείας, των Προέδρων και των Εισηγητών των Επιτροπών της Δ.Σ.Ο. θα συμμετάσχουν αντιπροσωπείες βουλευτών από την Ελλάδα, Ρωσική Ομοσπονδία, Κύπρο, Αίγυπτο, Αλβανία, Αρμενία, Βουλγαρία, Γεωργία, Ιορδανία, Λίβανο, Ουγγαρία, Ρουμανία. Συρία και Σουδάν.

1 σχόλιο :

  1. Κοπτορθόδοξοι τι θα πει; Σαν να λέμε και παπορθόδοξοι, μονοφυσιτορθόδοξοι κλπ; Όποιος θέλει λέει ό,τι θέλει. "Περί ορέξεως, κολοκυθόπιτα". Εμείς όμως τι φταίμε να αναγουλιάζουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

1) Η κατάθεση σχολίου κάτω από τις αναρτήσεις θα γίνεται επωνύμως με την χρήση λογαριασμού Gοοgle και θα αναρτώνται κατόπιν εγκρίσεως.
2) Τυχόν άσεμνα ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται μόλις υποπέσουν στην αντίληψη των διαχειριστών του ιστολογίου, ή κατόπιν σχετικής ενημέρωσης από τους τυχόν θιγομένους τρίτους.
3) Το περιεχόμενο του άρθρου ή των σχολίων που το συνοδεύουν, ΔΕΝ συμπίπτει με τις απόψεις και θέσεις του Ιστολογίου
4) Να μην χρησιμοποιείτε greeklish στα μηνύματά σας διότι δε θα αναρτώνται.
5) Να τσεκάρετε το πλαίσιο "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις" που βρίσκεται κάτω από το μήνυμα σας, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, ώστε να ειδοποιείστε για τα επόμενα σχόλια αυτής της ανάρτησης, μέσω της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης.
6) Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: istologionkatanixis@gmail.com