Παρασκευή, 6 Ιανουαρίου 2017

Ι.Ν. Αγ. Σπυρίδωνος Τριανδρίας, Πρόγραμμα ακολουθιών & εξομολόγησης Εβδομάδος 8 έως 15 Ιαν. 2017 (Εφημερία π.Νικολάου Μανώλη)


Όσιος Αγάθων, εορτάζει στις 8 Ιανουαρίου. Το όνομά του και την Χάρη του φέρει και ο πανοσιολογιώτατος καθηγούμενος της Ι. Μονής Κωνσταμονίτου, γέρων Αγάθων. Την Εικόνα αυτήν την αγιογράφησε ο π. Νικόλαος Μανώλης, το 2002 προς τιμήν του αγίου.
Δείτε στη συνέχεια ή κατεβάστε στον υπολογιστή σας, το πρόγραμμα ακολουθιών και εξομολόγησης της Εβδομάδος (8 έως 15 Ιαν. 2017), του Ι.Ν. αγ. Σπυρίδωνος Τριανδρίας της Ι. Μ. Θεσσαλονίκης. 
Εφημέριος είναι ο π.Νικόλαος Μανώλης.


Για να δείτε σε πλήρη μεγέθυνση το πρόγραμμα, πατήστε το πλαίσιο με τα τέσσερα βελάκια κάτω δεξιά του πλαισίου... 
*Για το πρόγραμμα του Ι. Ναού ενημερωνόμαστε από τον π. Νικόλαο Μανώλη.


2 σχόλια :

  1. Ευχαριστούμε για την ενημέρωση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O ΑΓΙΑΣΜΌΣ ΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΆ ΔΙΧΩΣ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΤΟ ΣΕΡΑΦΕΙΜ.ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΜΑΖΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

1) Η κατάθεση σχολίου κάτω από τις αναρτήσεις θα γίνεται επωνύμως με την χρήση λογαριασμού Gοοgle και θα αναρτώνται κατόπιν εγκρίσεως.
2) Τυχόν άσεμνα ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται μόλις υποπέσουν στην αντίληψη των διαχειριστών του ιστολογίου, ή κατόπιν σχετικής ενημέρωσης από τους τυχόν θιγομένους τρίτους.
3) Το περιεχόμενο του άρθρου ή των σχολίων που το συνοδεύουν, ΔΕΝ συμπίπτει με τις απόψεις και θέσεις του Ιστολογίου
4) Να μην χρησιμοποιείτε greeklish στα μηνύματά σας διότι δε θα αναρτώνται.
5) Να τσεκάρετε το πλαίσιο "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις" που βρίσκεται κάτω από το μήνυμα σας, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, ώστε να ειδοποιείστε για τα επόμενα σχόλια αυτής της ανάρτησης, μέσω της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης.
6) Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: istologionkatanixis@gmail.com