Κυριακή, 22 Ιανουαρίου 2017

Ο Αρχιραβίνος της Ρωσίας «πιέζει» το B. Πούτιν, για την διεξαγωγή διεθνούς διαθρησκειακού φόρουμ στην Μόσχα

2141039348.jpg

O Ρώσος ηγέτης λέει «όχι» στην προώθηση της νεοταξίτικης πανθρησκείας
Ο Αρχιραβίνος της Ρωσίας Μπερέλ Λαζάρ σε συνάντηση που ζήτησε ο ίδιος από τον Ρώσο Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν του μίλησε αιτούμενος «θερμά» για την ιδέα της σύγκλησης διεθνούς διαθρησκειακού φόρουμ στην Μόσχα.

Ο Εβραίος ραβίνος είναι επικεφαλής όλων των εβραϊκών κοινοτήτων της Ρωσίας.
1480227023
Ο ίδιος άνθρωπος  τον Οκτώβριο κατά τη διάρκεια συνάντησης με τον Πατριάρχη πασών των Ρωσιών κκ. Κύριλλο, «πίεσε» και πάλι για την σύγκλιση ενός διεθνούς διαθρησκειακού φόρουν στη Ρωσία, από ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ και ΟΛΟΥΣ  τους πνευματικούς ηγέτες των μεγάλων θρησκειών διαφορετικών  ηπείρων.
Πρόκειται για επίμονη κλήση του Αρχιραβίνου της Ρωσίας στην ρωσική ηγεσία για μια πανθρησκειακού τύπου σύνοδο με άγνωστη ατζέντα , αιτήματα και κυρίως σκοπό η οποία προφανώς αποτελεί μια άκρως επικίνδυνη πράξη ειδικά αυτήν  την δεδομένη χρονική στιγμή.
«Είχαμε συζητήσει με τον πατριάρχη, για τη σύγκληση ενός  διεθνούς διαθρησκειακού φόρουμ, επειδή η εμπειρία της Ρωσίας στις σχέσεις μεταξύ των θρησκειών είναι μοναδική»,  δήλωσε ο Λαζάρ.
Κατά τη διάρκεια συνάντησης με τον Πρόεδρο της Ρωσικής Ομοσπονδίας έλαβε μέρος και ο επικεφαλής των Εβραίων της FJC Beard.
Ο Λαζάρ μίλησε επίσης το συνέδριο των Ραβίνων της Ευρώπης στην Μόσχα. Πρόκειται για ένα μεγάλης κλίμακας συνέδριο, το οποίο συγκέντρωσε περίπου 500 συμμετέχοντες, και πραγματοποιήθηκε στη Μόσχα τον Αύγουστο.
«Οι ραβίνοι έχουν δει τι συμβαίνει: τι είδους σχέση, τι είδους ατμόσφαιρα, πόσο σίγουροι, πόσο άνετοι αισθάνονται οι  Εβραίοι . Αυτό  στην Ευρώπη, δυστυχώς,  έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί, και δεν γνωρίζουμε  καν τι θα φέρει το αύριο. πρέπει να τους δείξουμε την εμπειρία μας, νομίζω, συμπεριλαμβανομένου του γεγονότος ότι είμαστε πραγματικά  σε συνθήκες ειρήνης, φιλίας, κατανόησης, και  είναι σημαντικό ότι όλος ο κόσμος να το δει αυτό και να το αναπτύξουμε περαιτέρω», πρόσθεσε ο ίδιος.
Ο Αρχιραβίνος της Ρωσίας, δήλωσε ότι «η Ρωσία σήμερα έχει γίνει ένας τόπος όπου πραγματικά εκτιμάται το έργο των θρησκευτικών κοινοτήτων και υπάρχει  σαφέστατη πρόοδο  και  αποτέλεσμα αυτού του έργου». Ευχαρίστησε επίσης τον Πούτιν για την αξιολόγηση του έργου του.
ff804ddca547a27b549439b3a3545b65
Εκτιμάται ότι ο Ρώσος πρόεδρος δεν θα δώσει τελικά την άδεια του  για ένα τέτοιου τύπου συνέδριο όλων των θρησκειών στην Ρωσία , όσο και αγαθές προθέσεις και να υπάρχουν. Ο κύριος λόγος είναι ότι θα ήταν μια προώθηση της νεοταξίτικης  πανθρησκείας σε ρωσικό έδαφος αποστέλλοντας αντιφατικά μνήματα σε όλον το κόσμο.
Η ορθοδοξία προωθεί πάντοτε  την ειρήνη και την συμφιλίωση και την αγάπη όλων των ανθρώπων της γης , όχι όμως με «πρόβατα ντυμένα με την  προβιά  λύκου».


1 σχόλιο :

  1. Το επαναλαμβάνω για όσους δεν το έχουν ήδη καταλάβει:

    Ο Οικουμενισμός γεννήθηκε και προωθείται από τον σκληρό πυρήνα του διεθνούς Σιωνισμού.
    Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ και ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ σκοπός του Οικουμενισμού, είναι να δημιουργήσει μια δαιμονική Πανθρησκεία (ανακάτεμα στο μίξερ, όλων των θρησκειών), η οποία Πανθρησκεία θα διευκολύνει (μαζί με άλλα πολιτικά και οικονομικά μέτρα) την παγκόσμια κυριαρχία του ανθρώπου Αντίχριστου.

    Με πιο απλά λόγια: ο Οικουμενισμός ΥΠΗΡΕΤΕΙ συνειδητά τον Αντίχριστο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

1) Η κατάθεση σχολίου κάτω από τις αναρτήσεις θα γίνεται επωνύμως με την χρήση λογαριασμού Gοοgle και θα αναρτώνται κατόπιν εγκρίσεως.
2) Τυχόν άσεμνα ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται μόλις υποπέσουν στην αντίληψη των διαχειριστών του ιστολογίου, ή κατόπιν σχετικής ενημέρωσης από τους τυχόν θιγομένους τρίτους.
3) Το περιεχόμενο του άρθρου ή των σχολίων που το συνοδεύουν, ΔΕΝ συμπίπτει με τις απόψεις και θέσεις του Ιστολογίου
4) Να μην χρησιμοποιείτε greeklish στα μηνύματά σας διότι δε θα αναρτώνται.
5) Να τσεκάρετε το πλαίσιο "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις" που βρίσκεται κάτω από το μήνυμα σας, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, ώστε να ειδοποιείστε για τα επόμενα σχόλια αυτής της ανάρτησης, μέσω της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης.
6) Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: istologionkatanixis@gmail.com