Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2017

Μοναχός Μακάριος Κουτλουμουσιανός: Μια παρατήρηση για το φυλλάδιο «ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΛΑΟ»

Μια παρατήρηση συν Θεώ για το ενημερωτικό, ψευδές και υποκριτικό φυλλάδιο «ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΛΑΟ», των αμετανόητων Αιρετικών Οικουμενιστών κατ’ όνομα Επισκόπων, όπως τους ονομάζει και ο Ιερός Κανών της Συνόδου του Αγίου Φωτίου, της Εκκλησίας της Ελλάδος, είναι ότι αυτό το φυλλάδιο το εξέδωσαν για τους ανενημέρωτους και απληροφόρητους Χριστιανούς, που δεν γνωρίζουν τι αποφάσισαν και αποδέχτηκαν στην Ληστρική Σύνοδο της Κρήτης οι Αιρετικοί Οικουμενιστές Επίσκοποι.

Με ψεύτικες πληροφορίες και υποκριτικές διαβεβαιώσεις, αντί να μετανοήσουν που πρόδωσαν την Πατροπαράδοτη Πίστη τους, προσπαθούν χρησιμοποιώντας το αξίωμα τους, να διασώσουν την Αίρεση τους και συγχρόνως να ξεγελάσουν και να παρασύρουν στον γκρεμό της απώλειας και της πλάνης, τους ανενημέρωτους και απληροφόρητους Χριστιανούς, που δυστυχώς είναι η συντριπτική πλειοψηφία.
Οπωσδήποτε δεν το εξέδωσαν για τους ενημερωμένους και πληροφορημένους Χριστιανούς, που γνωρίζουν για την προδοσία της Πατροπαράδοτης Πίστεως, που έγινε στην Σύνοδο της Κρήτης, διότι αυτούς δεν μπορούν ούτε να τους ξεγελάσουν ούτε και να τους παραπλανήσουν.
Στο τέλος δε του φυλλαδίου, μπερδεύτηκαν ακόμη περισσότερο ωσάν πλανεμένοι και σκοτισμένοι που είναι και έγραψαν από συνήθεια ότι:
“… σας διαβεβαιώνουμε ότι όλοι οι Επίσκοποι της Εκκλησίας της Ελλάδος αγρυπνούμε και παραμένουμε αμετακίνητοι στην Ορθόδοξη πίστη και αφοσιωμένοι στην Μία, Αγία, Καθολική και Αποστολική Εκκλησία”
ενώ κανονικά έπρεπε να γράψουν ότι
“… σας διαβεβαιώνουμε ότι όλοι οι Αιρετικοί Οικουμενιστές κατ’ Όνομα Επίσκοποι της Εκκλησίας της Ελλάδος, αγρυπνούμε και παραμένουμε αμετακίνητοι, στην Αιρετική Αντίχριστη Οικουμενιστική πίστη και αφοσιωμένοι στην Οικουμενιστική Ψευτοεκκλησία της Συνόδου της Κρήτης»!
Εύχεστε και για εμένα
Μοναχός Μακάριος Κουτλουμουσιανός
Κάθισμα Αγίου Νικολάου
http://synaksiorthodoxon.blogspot.co.ke/2017/01/blog-post_572.html

7 σχόλια :

 1. αφού τους θεωρούν λοιπόν εκκλησίες όλους, να μην εκπλαγούμε δηλαδή αν δούμε να βγαίνει ο χότζας ή ο καρδινάλιος με τα κόκκινα να κοινωνήσει τον κόσμο;
  δεν πάνε καλά...ντροπή από τώρα σε όσους ιερείς το διαβάσουν στο ναό και ξεγελάσουν τους πιστούς φοβούμενοι μην τους κάνει ντα ο δεσπότης και χάσουν τον μηνιαίο μισθό τους τα αργύρια δηλαδή
  δόξα τον Θεό που δεν μας έχει εγκαταλείψει και μας αγαπά ακόμα αν και αμαρτωλοί και ανάξιοι αυτής της αγάπης και μας στέλνει τα φωτισμένα του πλάσματα να μας ενημερώνουν για να μην πλανηθούμε, που παλεύουν εν μέσω λύκων ύπουλων και έχουν βάλει μπροστα τα στήθια τους ως γνήσια τέκνα του Κυρίου
  έχουν δέσει την Ελλάδα χειροπόδαρα από κάθε άποψη
  όλα αυτά θυμίζουν σταλινικές δικτατορίες και ολοκληρωτικά καθεστώτα
  σα δεν ντρέπονται

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Άξιος !!! Αυτός είναι ξεκάθαρος πατερικός λόγος !!!

  Κυριάκος Βαρβέρης

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ο Θεός να σας έχει καλά π. Μακάριε.
  Κάθε φορά που ακούμε λόγο ΟΡΘΟΔΟΞΟ από χείλη ΟΜΟΛΟΓΙΤΗ Αγιορείτη πατέρα η ψυχή μας παίρνει δύναμη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Με πολύ σεβασμό για το έργο που επιτελείτε:

  http://aktines.blogspot.gr/2017/01/blog-post_444.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Λακωνικό, περιεκτικό και ορθόδοδξο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Μπράβο πατέρα Μακάριε!Μπράβο,μην τους αφήνεις σε χλωρό κλαρί.Οι "κύριοι"αυτοί πέφτουν συνεχώς στο μεγαλύτερο αμάρτημα, την βλασφημία του Αγίου Πνεύματος!!!Αντιμετωπίζουν τον απλό λαό,τον βαπτισμένο,αυτόν που αποφασίζει για την αγιότητα των αγίων της εκκλησίας,το πλήρωμα της εκκλησίας,σαν να είναι σκουλήκια,υποτιμούν με το χείριστο τρόπο τις δωρεές του Αγίου Πνεύματος στον κάθε άνθρωπο ξεχωριστά και απευθύνονται στον λαό με γελοιότητες και ανήκουστα ψεύδη,γιατί έχουν πέσει στην χειρότερη αίρεση που λέγετε ΔΕΣΠΟΤΟΚΡΑΤΙΑ ή ΑΛΑΖΟΝΟΚΡΑΤΙΑ ή ΕΩΣΦΟΡΟΚΡΑΤΙΑ ....Έχουν γραφτεί ατελείωτες σελίδες για το χάλι τους και την αμετανοησία τους γιατί δεν είναι άνθρωποι με ήθος και σεβασμό προς τον συνάνθρωπο τους...
  Ντροπή τους!!!!! Και σε ευχαριστούμε πολύ Πατέρα Μακάριε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Μαζί σας! Την ευχή σας!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

1) Η κατάθεση σχολίου κάτω από τις αναρτήσεις θα γίνεται επωνύμως με την χρήση λογαριασμού Gοοgle και θα αναρτώνται κατόπιν εγκρίσεως.
2) Τυχόν άσεμνα ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται μόλις υποπέσουν στην αντίληψη των διαχειριστών του ιστολογίου, ή κατόπιν σχετικής ενημέρωσης από τους τυχόν θιγομένους τρίτους.
3) Το περιεχόμενο του άρθρου ή των σχολίων που το συνοδεύουν, ΔΕΝ συμπίπτει με τις απόψεις και θέσεις του Ιστολογίου
4) Να μην χρησιμοποιείτε greeklish στα μηνύματά σας διότι δε θα αναρτώνται.
5) Να τσεκάρετε το πλαίσιο "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις" που βρίσκεται κάτω από το μήνυμα σας, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, ώστε να ειδοποιείστε για τα επόμενα σχόλια αυτής της ανάρτησης, μέσω της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης.
6) Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: istologionkatanixis@gmail.com