Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2017

Είστε σίγουροι ότι γνωρίζετε τι πράγματι είναι ο Ο Η Ε και η ΟΥΝΕΣΚΟ; Δείτε τι μαθαίνουν στα παιδιά!

Screenshot.png
Το παρακάτω video αναφέρεται στην πλέον επικίνδυνη διάσταση της λεγόμενης Θεματικής Εβδομάδας που  το Υπουργείο Παιδείας θέλει να επιβάλλει στα Γυμνάσια της χώρας. Ορθώς χαρακτηρίζεται ως Θεμ(ε)τική Εβδομάδα.
Στο video διαφαίνεται καθαρά ότι μέσα από δήθεν επιμορφωτικά προγράμματα και μαθήματα σεξουαλικής αγωγής διαφόρων οργανώσεων και διεθνών οργανισμών, θέλουν να οδηγήσουν τα παιδιά  σε ηθική εξαχρείωση και ότι με νοσηρές μεθόδους οργανώνεται ο εκμαυλισμός των κοινωνιών

9 σχόλια :

 1. Ο Χίτλερ είχε πει:"Δώστε μου την διαπαιδαγώγηση μιας γενιάς νέων και θα κατακτήσω όλο τον κόσμο" και
  "Τα παιδιά σας μας ανήκουν.Αυτά είναι το Νέο Ράιχ.Δεν θα εμπιστευτούμε την τύχη της νεολαίας στα χέρια κανενός.Θα την κρατήσει το ίδιο το Ράιχ ως κάτι πολύτιμο για να την εκπαιδεύσει σύμφωνα με τα ιδανικά του."
  Η συγγραφέας Μ.Τrapp γράφει:"Oι Ναζί μας έλεγαν στην σχολική τάξη ότι οι γονείς μας είναι ιδιότροποι άνθρωποι με καθυστερημένη νοοτροπία, χωρίς ικανότητα κατανόησης του "νέου" που έρχεται στην ανθρωπότητα, και θα πρέπει να τους αγνοήσουμε και να μην ασχολούμαστε μαζί τους.Δεν θα πρέπει ποτέ να αναφέρουμε στο σπίτι, τι μαθαίνουμε στο σχολείο."
  Ακριβώς στο ίδιο μοτίβο κινείται το εκπαιδευτικό σύστημα στις ΗΠΑ [οι καινούργιοι δάσκαλοι μάλιστα ονομάζονται change agents/πράκτορες αλλαγής].
  Το βίντεο είναι πολύ αποκαλυπτικό για το πόσο έχουν προχωρήσει τα πράγματα στην Αμερική. Αναφέρει σε κάποιο σημείο ότι στην Πολιτεία του Όρεγκον ένας 15χρονος μπορεί με βάση τη νομοθεσία να κάνει επέμβαση αλλαγής φύλου χωρίς να ρωτήσει τους γονείς του, όταν για χρήση ακόμα και μιας ασπιρίνης θα πρέπει να έχει την συγκατάθεσή τους.
  Ο Αμερικανός συγγραφέας D.Kinman γράφει στο βιβλίο του "Ο τελευταίος παγκόσμιος δικτάτορας":
  "Tην Άνοιξη του 1992 συγκλήθηκε στο Όρεγκον η δεύτερη ετήσια διάσκεψη για το "Project 10" [ιδρύθηκε από την Virginia Uribe, μια δηλωμένη ομοφυλόφιλη, για να αποκτήσει το κίνημα για τα δικαιώματα των LGBT πρόσβαση στα παιδιά].
  Φαινομενικά το Σχέδιο υποτίθεται ότι παρέχει συμβουλές σε ομο/αμφι-φυλόφιλους έφηβους, που υποφέρουν συναισθηματικά, αλλά στην πραγματικότητα τους ενθαρρύνει να απελευθερωθούν.Το πρόγραμμα εισήχθη σε όλα τα σχολεία του Όρεγκον, και ανάμεσα στα υπόλοιπα περιλάμβανε ομαδικές συζητήσεις όπου μερικοί ομοφυλόφιλοι μαθητές έφερναν στην τάξη και τον ενήλικο εραστή τους(!!!), οι οποίες κατέληγαν στα "επιθυμητά" συμπεράσματα όπως π.χ. ότι ο γάμος δεν έχει καμιά ιδιαίτερη αξία και δεν πρέπει να διδάσκεται".[...]
  Οι Μπιλ και Χίλαρι Κλίντον εκπόνησαν ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα για το σύνολο των 110.000 σχολικών περιφερειών της Αμερικής με την ονομασία "Το σχολείο του Κυβερνήτη".Καυχήθηκαν ότι είναι ένα από τα μεγαλύτερα επιτεύγματά τους. Σε αυτό συμμετείχε η αφρόκρεμα των μαθητών, οι οποίοι υπέστησαν μια εντατική ναζιστικού τύπου πλύση εγκεφάλου και ένα αφάνταστα αυστηρό πρόγραμμα διανοητικού ελέγχου με προπαγάνδα και προβολή βίντεο υπέρ της ομοφυλοφιλίας, του ελεύθερου αχαλίνωτου σεξ, της διαστροφής, των αμβλώσεων κ.τ.λ. [...] όπως και διδασκαλίες πνευματιστικών νεοεποχίτικων τεχνικών [επικοινωνία με πνεύματα-οδηγούς (δαίμονες)] και τρόπων διανοητικής αυθυπέρβασης.
  Έλεγαν στους μαθητές να μην ενημερώνουν τους γονείς τους για το περιεχόμενο των μαθημάτων, και ότι είναι οι εκλεκτοί που θα άλλαζαν τον κόσμο ανατρέποντας τις μισητές ξεπερασμένες παραδοσιακές αξίες.Πολλοί γονείς είπαν ότι τα παιδιά τους έγιναν αγνώριστα.Είχαν μια ανεξήγητη τάση φυγής και εγκατάλειψης της οικογένειας. Αυξήθηκαν τα ποσοστά κατάθλιψης και αυτοκτονιών.
  Ο S. Blumenfeld γράφει:"H απλή αλήθεια είναι ότι οι Αμερικανικές σχολικές τάξεις έχουν καταντήσει χώροι όπου διεξάγεται έντονος ψυχολογικός πόλεμος εναντίον όλων των παραδοσιακών αξιών.Ένα παιδί στην Αμερική δεν είναι τίποτα άλλο από ένα πειραματόζωο σε ένα "εργαστήριο ψυχιατρικής" που χειραγωγείται από ένα "πράκτορα αλλαγής".Πρόκειται για την μεγαλύτερη απάτη στην ιστορία, που γίνεται με την κατασπατάληση δισεκατομμυρίων ομοσπονδιακών δολαρίων. Επέρχεται μια καταστροφή."

  Αυτά που περιγράφονται είναι πριν από 15-20 χρόνια. Σήμερα έχουν επεκταθεί, και αγκαλιάζουν όλο το εκπαιδευτικό σύστημα από το Νηπιαγωγείο μέχρι το Πανεπιστήμιο. Έρχονται και στην Ορθόδοξη Eλλάδα μας.Φτάσαμε στο μη περαιτέρω, γι΄αυτό πρέπει άμεσα να υψώσουμε ανάχωμα στην επέλαση της σατανικής "νέας εποχής".

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Τίποτε δέν είναι τυχαίο! Ιδού άλλη μία απόδειξις ότι οι αισχροί κυβερνώντες εκτελούν εντολές τής Νέας Τάξης!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Οτιδήποτε συγκρούεται αμετανόητα με το θέλημα του Θεού, έχει αναπόφευκτα περιορισμένο χρονικό διάστημα ύπαρξης.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Αγαπητοί συνεργάτες της Κατάνυξης, σας εκτιμώ και προσεύχομαι να σας δίνει δύναμη ο Κύριος να συνεχίσετε το έργο σας και να σας στεφανώσει γι αυτό τον αγώνα σας διότι γνωρίζω ότι όλη αυτή η εργασία είναι κόπος χωρίς μισθό επί γης. Έμαθα όλα αυτά τα χρόνια πράγματα που δεν γνώριζα για τα ύπουλα σχέδια της παγκοσμιοποίησης και του οικουμενισμού. Τώρα που έφτασε ο καιρός της ομολογίας, καθημερινά ενημερώνομαι από το ιστολόγιό σας και δι ευχών του πνευματικού μου πατρός αντιστέκομαι με όποιο τρόπο μπορώ σε αυτούς που θέλουν να επιβάλλουν τα σχέδια του αντιχρίστου σε όλα τα επίπεδα.
  Πολλές φορές έχω διανείμει φωτοτυπίες των άρθρων σας. Θα ήθελα να είχα δυνατότητα να προβάλλω σε κάποιο χώρο και τα βίντεο που ανεβάζετε. Ενημερωτικά όπως αυτό και όπως ασφαλώς ομιλίες πνευματικές.
  Αυτό το βίντεο είναι απαραίτητο να προβληθεί και να ενημερωθούν όλοι οι γονείς μικρών και μεγάλων παιδιών. Στα σπίτια μας να κάνουμε αγώνα ώστε να γαλουχούμε τα παιδιά μας με χριστιανικές αξίες και αγάπη στην πατρίδα μας. Και οπωσδήποτε να παρακαλούμε την Παναγία να τα προστατεύει από τα διαβολικά σχέδια των μασόνων που μας διοικούν στην πολιτεία και στην εκκλησία.
  Εύχομαι οι άγιοι τρεις ιεράρχες να προστατεύουν τα ελληνόπουλα και να τα φωτίζουν ώστε να μη πέφτουν σε αμαρτίες που πλέον προωθούνται ως φυσιολογική κατάσταση.
  Ο Χριστός μας να σας έχει καλά.
  Ανθή Καρανίκα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Πόσο βρώμικο ρόλο παίζει ο ΟΗΕ και το παρακλάδι του η UNESCO, φαίνεται από τα επόμενα.
  Ο Robert Muller Βοηθός Γ.Γραμματέας του ΟΗΕ για 40 χρόνια και Πρύτανης του Πανεπιστημίου Ειρήνης στην Κόστα Ρίκα, ο οποίος είχε δηλώσει ότι «Πρέπει να κινηθούμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα προς μια Ενιαία Παγκόσμια Κυβέρνηση και μια Παγκόσμια Θρησκεία κάτω από την ηγεσία ενός Παγκόσμιου Ηγέτη», νεοεποχίτης οπαδός της Alice Bailey είναι ο βασικός σχεδιαστής αυτού που ονομάζεται "Παγκόσμιο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα" και "Εκπαίδευση Πλανητικής Διάστασης", όπως αυτά υιοθετήθηκαν από την UNESCO ως "κοινό έδαφος για την κοινή παγκόσμια εκπαίδευση σε όλα τα σχολεία και Πανεπιστήμια της γης".

  Περισσότερα δείτε εδώ:
  http://redskywarning.blogspot.gr/2011/06/blog-post_03.htm


  Επίσης ένα πολύ διαφωτιστικό κείμενο είναι: Η «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ» ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
  της κ. Ελένης Ανδρουλάκη στο Αντιαιρετικό Σεμινάριο της Ιεράς Μητροπόλεως Γλυφάδας

  Παραθέτω την πρώτη παράγραφο:
  "Η «Νέα Εποχή» είναι μία αντιχριστιανική κίνηση, η οποία έχει τις ρίζες της στη Θεοσοφία, τον Βουδισμό, τον Ινδουισμό, τον Ταοϊσμό και τον Αποκρυφισμό. Σύμφωνα με τα πιστεύω της «Νέας Εποχής» όλα τα πράγματα είναι αλληλοσυνδεόμενα, αλληλοεξαρτώμενα και πρέπει να θεωρούνται ολιστικά. Ο Θεός δεν είναι προσωπικός, αλλά είναι μια «Ενέργεια», ένα «Παγκόσμιο Πνεύμα», όλα είναι ένα (μονισμός), όλα είναι Θεός, κάθε πέτρα, κάθε φυτό (πανθεϊσμός), η φύση είναι Θεός, ο άνθρωπος είναι Θεός και μπορεί να αυτοπραγματωθεί, να πετύχει τα πάντα με τις υποτιθέμενες ανεξάντλητες δυνάμεις του μέσα του και να αυτοσωθεί∙
  όλες οι θρησκείες είναι ένα και το αυτό, διαφορετικοί δρόμοι προς το ίδιο αποτέλεσμα, οπότε μπορούμε να διαλέξουμε όποιο δρόμο και όποιο «θεό» θέλουμε και επομένως πρέπει να γίνουμε ανεκτικοί με τους ετερόθρησκους, πρέπει να αλλάξουμε τη συνειδητότητά μας και να αυτοβελτιωθούμε χρησιμοποιώντας γιόγκα, διαλογισμό, αποκρυφιστικές πρακτικές, ολιστική θεραπευτική, να πιστέψουμε στη μετενσάρκωση, να αποκτήσουμε «πλανητική συνείδηση». Η «Νέα Εποχή», είναι μια κατεξοχήν ύπουλη κίνηση, διότι κινείται με τρόπο δυσδιάκριτο, συχνά χρησιμοποιώντας χριστιανικούς όρους με τρόπο εντελώς διαστρεβλωτικό, ώστε να παραπλανηθούν και οι πιστοί χριστιανοί.[...]

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Η εκπαίδευση της Ν.Ε., γνωστή ως ολιστική εκπαίδευση, βλέπει το παιδί ως «όλον», ως «ένα πνευματικό ον σε μια ευρύτερη πλανητική και συμπαντική οικολογία που εκτείνεται πέρα από τις κοινωνικές και πολιτικές πραγματικότητες»[3]. Η εκπαίδευση του νέου ανθρώπου γίνεται με βάση το ολιστικό μοντέλο παιδείας το οποίο βασίζεται στη λεγόμενη «αέναη φιλοσοφία»[4] (perennial philosophy), η οποία θεωρεί ότι όλα τα πράγματα είναι μέρος μιας αδιαίρετης ενότητας ή όλου, αλληλοσυνδέονται και η στενή σύνδεση αυτή επεκτείνεται και στον ανώτερο εαυτό μας που συνδέεται με το σύμπαν. Όλα συνδέονται με όλα.
  Για να δούμε όμως αυτή την ενότητα θεωρείται ότι πρέπει να καλλιεργήσουμε τη διαίσθησή μας και αυτό θα γίνει μέσω διαλογισμού. Η ολιστική εκπαίδευση επικεντρώνεται σε μια νέα πνευματικότητα όπου κυριαρχεί μεταξύ άλλων η σχετικοποίηση των αξιών, η υπερπροσωπική ψυχολογία, ο υπερτονισμός των συναισθημάτων, η έμφαση στη διεπιστημονικότητα, ο ανατολικός μυστικισμός, ύποπτες οικολογικές και ειρηνιστικές προσεγγίσεις, αποκρυφιστικές πρακτικές και αμφιλεγόμενες ψυχοθεραπευτικές πρακτικές,
  η επονομαζόμενη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση (βλ. ώθηση στη σεξουαλική διαστροφή),
  φιλοσοφίες που προωθούν την παγκοσμιοποίηση, εναλλακτικές παιδαγωγίες και άλλα πολλά που συνιστούν αυτό που ορίζεται ως «εκπαίδευση του όλου παιδιού».
  Με τα λόγια γνωστού ουμανιστή, «η μάχη για το μέλλον της ανθρωπότητας πρέπει να δοθεί και να κερδηθεί στις τάξεις των δημόσιων σχολείων από δασκάλους οι οποίοι ορθά αντιλαμβάνονται τον ρόλο τους ως προσηλυτιστές μιας νέας πίστης [μιας πίστης που αναγνωρίζει τη] θεϊκότητα σε κάθε ανθρώπινο πλάσμα... η σχολική τάξη πρέπει να γίνει και θα γίνει πεδίο σύγκρουσης μεταξύ του παλαιού και του νέου, μεταξύ του πτώματος του Χριστιανισμού που σαπίζει, με όλα τα παρακείμενα κακά και τη δυστυχία, και της νέας πίστης»[5]. Το παιδί λοιπόν πρέπει να εκπαιδευτεί δεχόμενο την πλύση εγκεφάλου της Ν.Ε. είτε από νεαρούς δασκάλους οι οποίοι εκπαιδεύονται ανάλογα στα Πανεπιστήμια σήμερα, είτε από μεγαλύτερους στην ηλικία δασκάλους οι οποίοι υποβάλλονται σε επανεκπαίδευση ώστε να οδηγηθούν στην αποδοχή της ιδεολογίας της Ν.Ε. στο όνομα του εκμοντερνισμού της διδακτικής τους πρακτικής [6]."

  http://www.imglyfadas.gr/portal/gr/details.asp?cdPro=%7B7521F199-6AAC-47F9-9D0B-6753FF5CEAAA%7D

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Μια διόρθωση στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έδωσα στο προηγούμενο σχόλιο

  https://redskywarning.blogspot.gr/2011/06/blog-post_03.htm

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ; ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΓΟΝΕΩΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ; ΑΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΣΥΜΜΑΖΕΥΟΥΝ ΤΑ ΑΣΥΜΜΑΖΕΥΤΑ, Ο,ΤΙ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΤΟΥΝ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ, ΒΛΕΠΟΥΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΝ Ή ΠΟΛΥ ΧΛΙΑΡΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΝΟΜΟ, ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΠΙΑΝΕΙ ΡΙΖΑ Η ΣΑΠΙΛΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Ξέρω ότι δε θα συμφωνήσει κανείς με αυτό, αλλά να τι πρέπει να γίνει:

  1) Κήρυξη της Εκκλησίας σε κατάσταση διωγμού (από τους χριστιανούς όχι από τους υψηλά ιστάμενους ρασοφόρους του Μέγα Αιρεσιάρχη Του Σύμπαντος - ΜΑΤΣ - για τον Βαρθολομαίο λέω).
  2) Άμεση διακοπή κάθε αλληλεπίδρασης των χριστιανών με το "ελληνικό" κράτος (όχι στην πληρωμή φόρων, όχι στην προσκόμιση δικαιολογητικών, πλήρης άρνηση συνεργασίας σε δικαστήρια και τις λοιπές δημόσιες υπηρεσίες). Ίσως μόνο τα απαραίτητα για να μη σε χώσουν φυλακή αμέσως και μόνιμα.
  3) Άμεση δημιουργία κράτους εν κράτει, με δικό του ταμείο ασφάλισης, δικά του δικαστήρια, δικά του σχολεία, δικές του αρχές/εξουσίες/θεσμούς. Έτσι λειτουργούσε ο χριστιανισμός για πολύ καιρό σε καιρούς διωγμού.
  4) Δήλωση επιθυμίας (με συλλογή υπογραφών) δημιουργίας ανεξάρτητου χριστιανικού κράτους και προσφυγή σε όποιο παγκόσμιο δικαστήριο μπορεί να το επιβάλλει. Αν κάποια "ελλάδα" αποφάσισε να αυτοκτονήσει, δε θα πρέπει να αυτοκτονήσουμε όλοι οι Έλληνες μαζί της...

  Συγνώμη, αλλά στις σοβαρές προκλήσεις πρέπει να απαντάμε σοβαρά και αποφασιστικά.
  Θα πρέπει να κάνουμε μια νέα Ελλάδα και αν όλοι αυτοί οι ανώμαλοι δεν μας αφήσουν να το κάνουμε, θα πρέπει να τους αφήσουμε εμείς.
  Να τους αφήσουμε να καταστραφούν μόνοι τους.
  Είναι πράγματα αυτά;
  Είναι δυνατόν να απειλούν τα παιδιά μας (που να είχα και παιδιά δηλαδή... - τώρα δεν έχω και τα πήρα στο κρανίο...) και να καθόμαστε να τους βλέπουμε στον καναπέ ή απλά να συζητάμε για αυτό;
  Ή τα παραπάνω ή πραξικόπημα ή αποκοπτόμαστε εντελώς από το κράτος σε ένα κράτος εν κράτει. Καλό θα ήταν να ξυπνήσουν οι Έλληνες και να αντιδράσουν, αλλά αυτό δεν έγινε ποτέ ιστορικά και δεν πρόκειται να γίνει και τώρα. Άσε που η νέα γενιά είναι αντίχριστη και τα πράγματα θα πάνε μόνο προς το χειρότερο (και ξέρω πολύ καλά τι λέω).

  Βέβαια, ποιος θα τα οργανώσει όλα αυτά όταν έχεις όλους τους επισκόπους να φιλάνε το πόδι του πάπα και να τον αποκαλούν παναγιώτατο (δεν έφτανε που αποκαλούσαν τον εαυτό τους έτσι μέχρι τώρα);

  ΑπάντησηΔιαγραφή

1) Η κατάθεση σχολίου κάτω από τις αναρτήσεις θα γίνεται επωνύμως με την χρήση λογαριασμού Gοοgle και θα αναρτώνται κατόπιν εγκρίσεως.
2) Τυχόν άσεμνα ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται μόλις υποπέσουν στην αντίληψη των διαχειριστών του ιστολογίου, ή κατόπιν σχετικής ενημέρωσης από τους τυχόν θιγομένους τρίτους.
3) Το περιεχόμενο του άρθρου ή των σχολίων που το συνοδεύουν, ΔΕΝ συμπίπτει με τις απόψεις και θέσεις του Ιστολογίου
4) Να μην χρησιμοποιείτε greeklish στα μηνύματά σας διότι δε θα αναρτώνται.
5) Να τσεκάρετε το πλαίσιο "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις" που βρίσκεται κάτω από το μήνυμα σας, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, ώστε να ειδοποιείστε για τα επόμενα σχόλια αυτής της ανάρτησης, μέσω της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης.
6) Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: istologionkatanixis@gmail.com