Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2017

Η άλωση επιτυγχάνεται χωρίς πολεμικές συγκρούσεις

mitropolitis_kalavriton.jpg
Κάποτε ο Τοργκούτ  Οζάλ, πάλαι ποτέ Πρόεδρος της Τουρκίας, είπε τα εξής πολύ βαρυσήμαντα λόγια: «Εμείς θα κατακτήσουμε την Ευρώπη δια των γεννήσεων»! Τα  προφητικά αυτά λόγια βρήκαν επαλήθευση και εφαρμογή πολύ ενωρίτερα από όσο φανταζόμασταν!  Η Ευρώπη έχει ήδη κατακτηθεί! Στη Ρουμανία για πρώτη φορά εξελέγη τις τελευταίες αυτές ημέρες Πρόεδρος της Χώρας μία γυναίκα, που ασπάζεται τον Μωαμεθανισμό. Είναι Μουσουλ- μάνα!

Η Ευρώπη υποφέρει ήδη από τα στίφη των Ισλαμιστών, τα οποία καταφθάνουν με κάθε τρόπο. Κάποια Χώρα αποφάσισε να υψώσει τείχη, για να προασπίσει τα σύνορά της!
Η κατάσταση όμως είναι εξόχως  τραγική, προκειμέ- νου για την Ελλάδα μας.  Μυριάδες «προσφύγων ή μετανα-στών» καταφθάνουν  καθημερινώς στη Χώρα μας με μύρια όσα μέσα! Κάποιες εκατοντάδες τελικά δεν το κατορθώνουν! Πνίγονται στα νερά του Αιγαίου!
Η κακοκαιρία των τελευταίων ημερών, το άφθονο χιόνι και το πολύ κρύο, ανέδειξαν πολύ έντονα το υφιστάμενο κοινωνικό πρόβλημα. Είδαμε τους καταυλισμούς  και την τραγική κατάσταση, που επικρατεί εκεί.
Από την άλλη πλευρά άρχισε ήδη ο διχασμός του Λαού μας. Το Κράτος προσπαθεί να εντάξει τα παιδιά των μεταναστών-κατακτητών μας στα Δημόσια Σχολεία. Άλλοι Έλληνες γονείς αρνούνται να το αποδεχθούν και άλλοι το αποδέχονται! Τα δεινά άρχισαν ήδη.
Εν τω μεταξύ οι δήθεν μετανάστες, στην ουσία όμως απεσταλμένοι κατακτητές, άρχισαν ήδη την εγκληματική δράση τους! Επιτίθενται, κλέβουν, τραυματίζουν ή και φονεύουν αθώους Έλληνες πολίτες.
Παράλληλα το άθεο Κράτος και η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, η οποία απροκάλυπτα πλέον προωθεί την αθεΐα, ετοιμάζει πυρετωδώς το μεγάλο Τζαμί στην περιοχή του Βοτανικού! Κτίζεται με χρήματα του Έλληνας φορολογουμένου!  Τι και εάν ο Λαός αντιδρά; Η Χριστιανική Ορθόδοξος Εκκλησία βάλλεται, αλλ’ ο Ισλαμισμός ενισχύεται!
Το γεγονός ετόνισε πολύ εμφαντικά ο νέος Πρόεδρος  την Η.Π.Α. κ. Donald Trump. Στον ενθρονιστήριο λόγο του είπε τα εξής σημαντικά: «Θα εξαλείψουμε την ισλαμική τρομοκρατία τελεί- ως από το πρόσωπο της Γης» (βλ. ΕΣΤΙΑ, 21-22 Ιανουαρίου 2017, σελ. 5).
Η κατάσταση είναι τραγική! Η Ελλάδα μας από-χριστιανίζεται!  Ο Χριστός διώκεται! Ο Ελληνοχριστιανικός πολιτισμός αφανίζεται! Αντιθέτως οι Μουσουλμάνοι ισχυρο- ποιούνται!  Και όχι μόνον αυτό, αλλά και άρχισαν πια να βεβηλώνουν τους ιερούς Ναούς μας! Ληστεύουν ή και κατακαίουν – καταστρέφουν ναούς των Ορθοδόξων.
Το Ελληνικό Κράτος βλέπει απαθώς τα τεκταινόμενα! Και έτσι η Ελλάδα μας χάνεται!
Την τραγική κατάσταση με γλαφυρό τρόπο περιγράφει ένας καλός φίλος μας, ο κύριος Παν. Παπ. Από τον Πειραιά. Παρακάτω σας παραθέτουμε την αγωνία της ψυχής του. Εμείς προσυπογράφουμε τις απόψεις του.
Σεβασμιώτατε,
Εν συνεχεία των προηγουμένων επιστολών μου επιθυμώ να Σας εκφράσω την ζωηράν ανησυχία μου εκ του γεγονότος ότι υπό το πρόσχημα της προστασίας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων σε στίφη ανθρώπων αλλογενών και αλλοθρήσκων, οι οποίοι λαθραία και παρανόμως εισέβαλλαν εις την Ελλάδα, χωρίς καν ταξιδιωτικά έγγραφα που επιβεβαιώνουν την ταυτότητα τους- χωρίς την έγκριση του Ελληνικού λαού, ο οποίος συντριπτικά διαφωνεί σ’ αυτές τις μεθοδεύσεις- προσπαθούν να αλλοιώσουν την φυλετική σύνθεση του Ελληνικού γένους, να του υφαρπάξουν την περιουσία του, δια της δήθεν προστασίας των δικαιωμάτων των παρανόμων εισβολέων, οι οποίοι εισβάλουν, κλέβουν και εγκληματούν κατά συρροήν εις βάρος των Ελλήνων πολιτών, των οποίων τα συνταγματικώς κατοχυρωμένα δικαιώματα ομοιάζει να ωχριούν.
Αυτοί οι πένητες αλλοδαποί και αλλόθρησκοι εισβολείς προσβλέπουν εις την υφαρπαγή του Ελληνικού πλούτου και εις την αλλοίωση των θρησκευτικών πεποιθήσεων και εθίμων, που συνθέτουν την συνοχή του ελληνικού λαού.
Προσέτι, η προωθουμένη δια των ανωτέρω μεθοδεύσεων πολυ-πολιτισμική νέα ταυτότητα των «μοντέρνων» κρατών, τα οποία θα απαρτίζονται από πολίτες πολυμόρφου φυλετικού και θρησκευτικού συνονθυλεύματος, «προαπαιτεί» την επιβολή των θρησκευτικών ελευθεριών και δικαιωμάτων ασκήσεως αυτών εις όλες τις νέες θρησκείες, που θα απαρτίζουν την νέα Ελληνική κοινωνία ανεξαρτήτως της αριθμητικής και αναλογικής συνθέσεως αυτών.
Αυτές οι μεθοδεύσεις κατατείνουν εις την εισαγωγή και ένταξη των Σατανιστικών θεωριών και του Σατανισμού ως νομίμου θρησκείας στα πλαίσια των «νομίμων» θρησκευτικών ελευθεριών των πολιτών, όπως ήδη εφαρμόζονται σε Πολιτείες των Η.Π.Α.
Από τη στιγμή, που ο Σατανισμός, ο οποίος στηρίζει την διαβολήν, την συκοφαντίαν και την ανηθικότητα υπό διαφόρους μορφάς και προσχήματα υπεισέλθη ως θρησκεία εις ένα κράτος, τότε αρχίζει σταδιακά η κατάλυσις των ηθικών αξιών επί των οποίων έχει δομηθεί ο φωτεινός Ελληνικός Πολιτισμός και Κράτος Δικαίου του Ελληνικού κράτους.
Θέλω να πιστεύω ότι η Ελληνορθόδοξος Εκκλησία θέλει αντιταχθεί πάσει δυνάμει εις τα σκοτεινά αυτά σχέδια και αντιτάξει το ηθικόν και θρησκευτικόν της υψηλό ανάστημα.
Διατελώ
Μετά πάσης Ευλαβίας και Τιμής
Παν. Δ. ΠΑΠ.
Πειραιεύς, 21.01.2017
Αγαπητοί μου Αδελφοί,
Θα το επαναλάβω: Ξυπνήστε!  Συνέλθετε! Στοχασθείτε! Σηκωθείτε από τον καναπέ της ραστώνης! Αναλάβετε τις ευθύνες σας!  Σε λίγα χρόνια θα είμαστε ξένοι στον τόπο μας! Άλλοι θα κυβερνούν τον τόπο μας! Η Ελληνοχριστιανική Αγωγή θα είναι αντικείμενο των ερευνητών της ιστορίας! Η Ελλάδα θα αποτελεί παρελθόν!
Το δέχεσθε; Τότε είμαστε άξιοι της τύχης μας! Εάν όχι, ελάτε να αναλάβουμε όλοι μαζί τον αγώνα για την σωτηρία της Πατρίδος μας. Να αγωνισθούμε με κάθε νόμιμο τρόπο και μέσο για τη απελευθέρωση της Πατρίδος μας. Δηλ. ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ, ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΊ ΜΑΣ, ΣΤΟ ΚΤΗΜΑ ΜΑΣ, ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ! ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΣ! ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΜΑΣ! ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ! ΝΑ ΔΙΑΦΥΛΑΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΜΑΣ!
Στο Υπουργείο Παιδείας καί Θρησκευμάτων μετά τον άθεο κ. Φίλη Υφυπουργός τοποθετήθηκε ένας ακόμη πιο επικίνδυνος άνθρωπος, ο κ. Κ Ζουράρις! Να τί έγραψε μια εφημερίδα για το …σπουδαίο αυτό πρόσωπο: «Ο Ζουράρις είναι η χαρακτηριστικότερη ‘εκφραση της παρακμής, που βιώνει σήμερα ο Ελληνισμός. Ένας υποτίθεται  «πνευματικός άνδρας», ο οποίος δίνει το …..αντι-παράδει- γμα, δηλ. το πρότυπο προς αποφυγή, όχι πρός μίμηση ! ‘Ενας τύπος, που ντύνεται και συμπεριφέρεται σαν λέτσος, κάτι το τελείως ανάρμοστο για το αξίοωμα που κατέχει. Ένας (σημ. δική μας, ΝΕΟΣ!) 77χρονος, ο οποίος αντί να λειτουθργεί ως «Νέστωρ » για την ελληνική Κοινωνία, άγει και φέρεται ως έφηβος και μαθητ΄’ης του λυκείου….Ντροπή και αίσχος. Θλίψη και οργή. ΑΙΔΩΣ ΑΜΦΙ…ΡΙΕ ΖΟΥΡΑΡΙ!» (βλ. ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ, 21.01.2017, σελ. 32). Αυτό το ΑΜΦΙ….ΡΙΕ παραπέμπει σε πρόσφατες δηλώσεις του κ. Ζουραρι για τήν επαφή του με κάποια πόρνη γυναίκα (μιάμιση φορά!) στο Παρίσι καί εν συνεχεία για τη συμμετοχή του σε παρέλαση Gays, επίσης στο Παρίσι κατά την διάρκεια των σπουδών του εκεί, όπου δέχθηκε τις εκδηλώσεις ένος γιγντόσωμου άνδρα των ….250 κιλών! Αυτά, λοιπόν, συμβαίνουν στην Χριστιανική Ελλάδα του 21ου αιώνος κάτω απο την διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, δηλ. «ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΆ ΑΡΙΣΤΕΡΑ»!
Αντιθέτως, στα Δημόσια Σχολεία της Ρωσσίας η Ελληνική καθιερώθηκε ως υποχρεωτική δεύτερη γλώσσα, ώστε οι μαθητές εκεί θα διδάσκωνται πλέον τον Ελληνοχριστιανικό Πολιτισμό!
Αα ξαναγυρίσουμε στην Ελλάδα μας. Στα Σχολεία της Πατρίδος μας οι μαθητές μαθαίνουν όχι πως να τιμούν τους Αγίους της Πίστεώς μας, αλλά πως να τους ….περιφρονούν!  Να ένα παράδειγμα περί του πως γελοιοποιείται η Ορθόδοξη Πίστη και Διδασκαλία:  Σε διδακτικό βιβλίο της Δ’ Δημοτικού γίνεται λόγος όχι για τι μεγαλείο του Μεγάλου Βσιλείου, αλλά για την ……«μπουγάδα του Αϊ Βασίλη»! Να ένα απόσπασμα:
«Μετά από λίγο βγαίνει (ενν. ο Άγιος Βασίλειος),  στην αυλή ν’ απλώσει την μπουγάδα του. Πρώτα κρεμάει τις κάλτσες του, ύστερα τη φανέλα, το μακρύ του σώβρακο, το σκούφο του, το πουκάμισο και τελευταία το σακάκι του και το παντελόνι του» (βλ. Γλώσσα Δ΄Δημοτικού, β΄τεύχος, σελ. 52).
Σας ερωτώ: ακόμη δεν αγανακτήσατε; Τότε είσθε άξιοι της τύχης σας!  Είσθε ήδη υποδουλωμένοι, σήμερα μεν στον αριστερό ΣΥΡΙΖΑ, αύριο δε στους Μουσουλμάνους Κατακτητές!    Έλληνες με ακούτε; Ακόμη και οι εφημερίδες άρχισαν να το τονίζουν! «Δυό χρόνια καθολικής παρακμής», γράφει η ΕΣΤΙΑ (ενθ. ανωτ. σελ 1). Καί συμπληρώνει: «Η παρακμή είναι καθολική και, σε ορισμένα σημεία, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΗ»!
Μιά άλλη εφημερίδα έγραψε: «Ο Τσίπρας πούλησε τη χώρα του. Οι Έλληνες έγιναν όλοι σκλάβοι» Και συμπληρωνει: «¨Ενας Πρωθυπουργός που δεν φοράει  γραβάτα έκανε όλα όσα του είπαν η Ε.Ε. και το Δ.Ν.Τ., πούλησε την Ελλάδα. Να σας το πώ καθαρά. Σήμερα οι Έλληνες  πολίτες δεν υπάρχουν, είναι όλοι σκλάβοι» Αυτά τα φοβερά λόγια τα είπε ένας Σύμβουλος του κ. Ερντογκάν, ο Γιγίτ Μπουλούκ! (βλ. εφημερίδα Μακελειό, 21-22.01.2017, σελ. 5).
Έλληνες Αδελφοί: «Εγώ είπα και ελάλησα!  Αμαρ- τίαν ουκ έχω!»Από εδώ και πέρα το κρίμα θα είναι δικό σας.
Αίγιον, 23 Ιανουαρίου 2017
+Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ


9 σχόλια :

 1. Σεβασμιωτατε ο Θεος ''ου μυκτηριζεται''...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Σεβασμιώτατε όλα αυτά που γράφετε είναι άριστα και πολύ σωστά συμφωνούμε και τα προσυπογράφουμε .όμως το κακό ξεκινάει με την καταπάτηση της ορθόδοξης πίστεώς μας με την καταπάτηση των εντολών του Ευαγγελίου και δυστυχώς θα το πω έχετε όχι εσείς προσωπικά αλλά οι περισσότεροι των αρχιερέων τη μεγάλη ευθύνη που συμβαδίζετέ με τους πολιτικούς αυτούς που καταργησαν την αργία της Κυριακής ,ψήφισαν συμφώνο συμβίωσης ,γάμο ομοφυλοφίλων , και όλα τα κακά . που είναι η τόλμη των αρχιερέων ;που είναι η πίστη τους ;που είναι αγώνας για την καταπάτηση του ευαγγελίου ;τίποτα ! η ντροπή είναι όχι για τους πολιτικούς αλλά για τους αρχιερείς .Σεβασμιώτατε συχωρέστε με αυτή είναι η αλήθεια τα λέτε κάπου κάπου αλλά στην πράξη δεν βλέπουμε τίποτα ....
  Αγιορείτης

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Συμφωνώ απόλυτα με τον Αγιορείτη και θα προσθέσω: Αν θέλετε να γίνετε πιστευτός Σεβασμιώτατε,καθαρίστε πρώτα τά του οίκου σας!!Πάψτε να χρίζετε δηλαδή διάδοχο σας τόν Βρεσθένης Θεόκλητο, που όλοι γνωρίζουμε πώς αποπέμφθηκε από την Μητρόπολη Θεσσαλιώτιδος επί Χριστόδουλου!!

   Διαγραφή
  2. Μήπως το ίδιο δεν κάνουν και οι Αγιορείτες ηγούμενοι και οι υποτακτικοί τους;
   Υποδέχονται τους διευθαρμένους άθεους πολιτικούς μετά βαίων και κλάδων.
   Προσκυνημένοι όλοι δυστυχώς!
   Πούλησαν αξίες και ιδανικά,τον ίδιο τον Κύριο,για επίγηες τιμές και δόξες.

   Διαγραφή
 3. Ο μεγαλύτερος εχθρός ενός ανθρώπου, είναι ο εαυτός του.
  Ο μεγαλύτερος εχθρός ενός λαού, είναι ο ίδιος ο λαός.

  Οι περισσότεροι άνθρωποι άκουσαν το μήνυμα του σατανά: "ακολούθησε με, και εγώ θα σε κάνω θεό".
  Φυσικά ο άνθρωπος, ακολουθώντας το σατανά, δεν γίνεται θεός, αλλά γίνεται ένα θλιβερό, δυστυχισμένο και θνητό θύμα.

  Η κατάσταση ΕΙΝΑΙ αναστρέψιμη. Θα αναστραφεί όμως με πολλούς πόνους και πολλά δάκρυα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Πανικός,πανικός,πανικός.....Τα διασταυρούμενα πυρά χτυπάνε από παντού το ζόμπι της ρημαγμένης μας Ελλάδας.Απροετοίμαστοι και ανόητοι κοιτάμε εκστατικοί τον ερχομό του "εκλεκτού" και δεν καταλαβαίνουμε ότι είναι αυτός....βήμα βήμα,μέρα με τι μέρα...πλησιάζει το θηρίο.....Αναλώσιμοι κομπάρσοι φτωχομπινέδες πνίγονται στα νερά του Αιγαίου για να περάσουν ανενόχλητοι οι "πρόσφυγες" πολεμιστές-το σενάριο απαιτεί και λίγο suspense....αρχιεπίσκοπος,πατριάρχης,πάπας κάνουν μνημόσυνο στους πνιγόντες και ευλογούν τους αφιχθέντες-πολεμιστές....Δημαρχαίοι, ξιπασμένοι πολιτικάντηδες χτίζουν τζαμιά γιατί οι πολεμιστές πρέπει να προσεύχονται...στρατώνες στήνονται παντού πυρετωδώς γιατί δεν πρέπει να ξεφύγει κανένας "άπιστος" και ανυπότακτος Χριστιανός....ΤΟ ΕΝΑ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ....
  Το διεφθαρμένο ιερατείο εφευρίσκει την βρωμερή σύνοδο της Κρήτης για να νομιμοποιήσει τον ερχομό του προδρόμου του αντιχρίστου του καταραμένου πάπα....ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΕΦΑΛΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ....
  Το Υπόγειο Παιδείας και Αντιχρίστου, επειγόντως και τροχάδην σπεύδει να προετοιμάσει τα ελληνόπουλα για τον μεγάλο ερχομό....Οι μουσουλμάνοι πολεμιστές αρέσκονται σε αγοράκια....Οι καρδινάλιοι και ο πάπας αρέσκονται σε αγοράκια....Ο αντίχριστος θα είναι ο ποιο ανώμαλος και διεφθαρμένος άνθρωπος που θα δει ποτέ η γη.Πρέπει όλα να είναι βουτηγμένα μέσα στην ανωμαλία και την αθεΐα για να υποδεχτούν τον γιο του διαβόλου....
  Τι μας κάνει εντύπωση από όλα αυτά;Ότι το σχέδιο είναι οργανωμένο;Ότι εμείς είμαστε απροετοίμαστοι;Ότι ο αντίχριστος έφτασε και ότι η άρχουσα εκκλησία του άθεου δεσποτοκρατίου μας οδηγεί στην αγκαλιά του;Ότι θα γεμίσει η Ελλάδα με "αδελφές" και λεσβίες;Ότι αφήσαμε τον Χριστό και υπηρετούμε τον αντίχριστο;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Εχετε δει μουσουλμανο να σας τακτοποιει σε δουλεια,σε καλη δουλεια;Το ειδαμε και αυτο!
  Η πιστις,για πολλους ειναι τα λεφτα.Εχεις εργασια,παιρνεις χρηματα,πιστευε ο,τι θελεις.Εισαι γιατρος,δεν πληρωνεσαι,σε ποιο θεο πιστευεις;Εαν δεν δωσεις χρηματα σου κανει εγχειρηση;

  Η καρτα αρχισε να εφαρμοζεται.Οι Ελληνες ,με κατεβασμενο το κεφαλι προχωρουν στους δρομους,μη μπορωντας να αντιμετοπισουν τις δυσκολιες της ζωης.Προχθες,βρηκαν εναν ανθρωπο σε εναν καδο με κουστουμι μεσα σε ενα σλιπιγκμπανκ,ετοιμος για ταφη,επειδη δεν ειχαν χρηματα να τον θαψουν.Τα ΕΚΑΒ,ερχονται ,οταν ειναι πλεον αργα.Ανθρωποι ζουν απο τα σκουπιδια.
  Οι μισθοι κατεβηκαν πιο κατω απο το μισο,οι συνταξεις τινουν να καταργηθουν,η επιβιωση πλεον ειναι τοσο δυσκολη,αφου πνιγει τους πολιτες απο τα χρεη.Επικρατει μια μουγκαμαρα .οι αλωσεις ξεκινησαν αο τα μνημονια.Επιχειρειται να γινει νοοτροπια καθε εκτροπη παγκοσμια.
  ''Σεις δε πρεπει να μιμεισθε ημας''λεγει ο Απ.των εθνων
  Κληρονομησαμε το ''ουε'' του οσιου Νειλου....
  Εχουμε την αναγκη της μετανοιας,περισσοτερο απο οτιδηποτε
  Αραγε,αναρωτιεμαι,ποια πνευματικη κατασταση θελει Ο Τριαδικος Θεος, για να μας ελεησει,αφου οι χριστιανοι εχουν τοσες διαφορες και μεταξυ τους;;
  Απο την αλλη,θυμαται κανεις τους λογους του Ιερου Χρυσοστομου'' τι κι αν ενω εχεις εξολοθρευσει στους Μανιχαιους σου επιτεθουν οι ειδωλατρες,αφου οταν καποιος κυριευσει μερος μιας ποιμνης,δια του μερους,κυριευει και το υπολοιπο τμημα..''......Ετσι οι διαβατες απειλουνται απο παντου,γιατι στο διαβα τους υπαρχουν πλεον δεξια κ αριστερα γκρεμοι και στενα περασματα και οι συμφορες διαδεχονται η μια την αλλη.
  Οπως ομως στους πειρασμους οι χριστιανοι πρεπει να παραμεινουν ακλονητοι,το ιδιο κ στις συμφορες να μη χασουν την πιστη τους. Η ιεραρχια πρεπει και δινει το καλο παραδειγμα,οτι εχει ψυχη καλα αρματωμενη,ευτυχως,το μεγαλυτερο μερος της Ελλαδικης ιεραρχιας,ανθισταται οπως μπορει!Ομως,ειναι τοση η εκτροπη της χωρας,που τα καλα εργα δεν φαινονται...
  Ειναι τραγικες οι καταστασεις που ζουμε!
  Τι ειδος πολεμου ειναι αυτο κ που θα οδηγησει τη χωρα,θα φανει,πλην ομως η αμαρτιες σκεπασαν τη χωρα σαν συννεφο..
  Ο Θεος ναμας προφυλαξει στηριζομενους στην πιστη και να ειμαστε ενωμενοι.Κατι καλο να βγαει απο αυτη την μπορα!ναμετανοησουμε,ν'αλλαξουμε ζωη.Δεν ξερω τι αλλο να πω!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Ορθόδοξος Ιεραπόστολος στην Αφρική, Αρχιμανδρίτης π. Ελπίδιος: Αυτά είναι
  τα τελευταία
  Χριστούγεννα...

  https://www.youtube.com/watch?v=cbXc6sUDNSo

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Ελληνες γρηγορειτεεεεεεεεεεεε

  ΑπάντησηΔιαγραφή

1) Η κατάθεση σχολίου κάτω από τις αναρτήσεις θα γίνεται επωνύμως με την χρήση λογαριασμού Gοοgle και θα αναρτώνται κατόπιν εγκρίσεως.
2) Τυχόν άσεμνα ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται μόλις υποπέσουν στην αντίληψη των διαχειριστών του ιστολογίου, ή κατόπιν σχετικής ενημέρωσης από τους τυχόν θιγομένους τρίτους.
3) Το περιεχόμενο του άρθρου ή των σχολίων που το συνοδεύουν, ΔΕΝ συμπίπτει με τις απόψεις και θέσεις του Ιστολογίου
4) Να μην χρησιμοποιείτε greeklish στα μηνύματά σας διότι δε θα αναρτώνται.
5) Να τσεκάρετε το πλαίσιο "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις" που βρίσκεται κάτω από το μήνυμα σας, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, ώστε να ειδοποιείστε για τα επόμενα σχόλια αυτής της ανάρτησης, μέσω της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης.
6) Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: istologionkatanixis@gmail.com