Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2017

Η Οικουμενιστική εμφι-ΑΛΩΣΗ του Κατάρ (ΦΩΤΟ)

2601qaar-1.jpg

Σχόλιο Κατάνυξης: Ακούραστοι, ακάματοι και παθολογικά αμετανόητοι, οι ευαγγελιστές της Οικουμενικής Κίνησης, με κάθε ευκαιρία και σε κάθε περίσταση, ισοπεδώνουν ακόμη και Δεσποτικές εορτές, για να προβάλλουν τα πιστεύω τους, τον θρησκευτικό συγκρητισμό και την Οικουμενιστική νέα τάξη πραγμάτων, που αυθαίρετα επιχειρεί να επιβάλλει, η σύνοδος του Κολυμπαρίου Κρήτης. 
Αυτή τη φορά οι προκλήσεις και ο σκανδαλισμός, μας έρχεται από το μακρινό Κατάρ, που έτσι κι αλλιώς αποτελεί αγκάθι στις σχέσεις μεταξύ Πατριαρχείων Αντιοχείας και Ιεροσολύμων. Είναι και η βασική αιτία της διαφωνίας Φαναρίου-Αντιοχείας. 
Διαβάστε το ρεπορτάζ και ανατριχιάστε ελεύθερα...

Πλήθος Χριστιανών εόρτασαν τα Θεοφάνεια στο Κατάρ στη λειτουργία που οργάνωσε η Αρχιεπισκοπή Καττάρων.
Το ανακοινωθέν του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων αναφέρει:
Με την δέουσαν εκκλησιαστικήν λαμπρότητα εωρτάσθη εις την Αρχιεπισκοπήν Καττάρων η εορτή των Θεοφανίων. Λόγω τοπικών συνθηκών, μετετέθη η εορτή την Παρασκευήν, 7ην/20ην Ιανουαρίου. Την Πέμπτην, 6ην/19ην Ιανουαρίου 2017, το πρωί μετά την ακολουθίαν του Όρθρου ανεγνώσθησαν αι Μεγάλαι Ώραι των Επιφανίων και το εσπέρας ετελέσθη ο Εσπερινός. Το πρωί μετά την ακολουθίαν του Όρθρου, ετελέσθη η Θ. Λειτουργία, εις το τέλος εγένετο ο Αγιασμός των Υδάτων.
Των ακολουθιών προεξήρξεν ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Καττάρων κ. Μακάριος και συλλειτουργούντων του Αρχιμανδρίτου Σάββα και άλλων κληρικών, τη συμμετοχή του χριστεπωνύμου πληρώματος της τοπικής Εκκλησίας.
Επίσκεψις εις ερείπια Μοναστηρίου του 7ου αι. εις το νησί Sir Bani Yas
Την Πέμπτην, 6ην/19ην Ιανουαρίου 2017, εις την αίθουσαν συνεδριάσεων του Ρωμαιοκαθολικού Ναού του Αγίου Ιωσήφ εις το Άμπου Ντάμπι, πρωτεύουσαν των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, έλαβε χώραν το ετήσιον Συνέδριον της Συντροφιάς Έκκλησιών του Κόλπου (Gulf Churches Fellowship).
Την δευτέραν ημέραν των συνεδριάσεων επραγματοποιήθη επίσκεψις εις το νησί Sir Bani Yas, εις τα σύνορα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και του Κάταρ. Την ομάδα αυτήν των μετεχόντων του συνεδρίου, 30 κληρικών περίπου, εκ διαφόρων Δογμάτων και χωρών της Αραβικής Χερσονήσου, εσυνώδευσεν εις την επίσκεψιν αυτήν προσωπικώς η Υπουργός Ανεκτικότητος Σέιχα Λούμπνα Αλ Κάσιμι.
Την οργάνωσιν της επισκέψεως ανέλαβε το Υπουργείον Ανεκτικότητος της Κυβερνήσεως των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και τα έξοδα ο Υψηλότατος Σέιχ Μοχάμεντ Μπιν Ζάγιεντ Αλ Ναχιάν, Διάδοχος του Θρόνου του Άμπου Ντάμπι.
Η ανακάλυψις των ερειπίων εγένετο το έτος 1992, η έναρξις των ανασκαφών το έτος 1994 και συνεχίζονται μέχρι σήμερον. Εις το νησί έχουν φυτευθή τρία εκατομμύρια δένδρα και μετεφέρθη μεγάλη συλλογή ζώων εκ διαφόρων χωρών του κόσμου, επίσης κατεσκευάσθη αεροδρόμιον, τρία ξενοδοχεία και χώροι αναψυχής.
Η μετάβασις εις το νησί εγένετο αεροπορικώς με ειδικήν πτήσιν διαρκείας 25 λεπτών. Οι αρχαιολόγοι, οι οποίοι πραγματοποιούν τας ανασκαφάς λεπτομερώς εξενάγησαν τα μέλη της ομάδος των κληρικών και των επισήμων συνοδών αυτών. Κατά την διάρκειαν της ξεναγήσεως διά πρώτην φοράν επαρουσιάσθησαν τμήματα των ευρημάτων με χριστιανικά σύμβολα, τα οποία θα εκτεθούν εις το Μουσείον του Εμιράτου του Άμπου Ντάμπι.
  


7 σχόλια :

 1. Ε...ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΙΠΟΤΑ...ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΛΑΛΗΣΕΙ!!ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΤΙ ΠΙΝΟΥΝ..Η ΚΑΤΙ ΤΡΩΝΕ...Η ΚΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΤΑΞΑΝ...Η ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΤΙΑΞΑΝ.....ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΡΑΝΟΙΑ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ο Αντι-χριστος κανει παρτυ. Σαν δεν ντρεπονται. Αυτοι θελουν καθαιρεση και οχι οι ιερεις και οι μοναχοι που μαχονται υπερ της Ορθοδοξιας μας.
  Ευχαριστουμε την "Κατανυξις" που μας ενημερωνει.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Εἰς ποῖον σημεῖον τοῦ ἄρθρου ἔπρεπε νὰ ἀνατριχιάσω;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αυτό αναρωτιέμαι κι εγώ...

   Ούτε συμπροσευχη διακρίνω στις φωτογραφίες, ούτε οικουμενιστικες δηλώσεις διάβασα.


   Διαγραφή
  2. Ἐλπίζω νὰ φιλοτιμηθῇ κάποιος νὰ μᾶς βοηθήσῃ καὶ ἐμᾶς, νὰ διακρίνωμε αὐτὰ ποὺ βλέπουν οἱ ἄλλοι καὶ ἀνατριχιάζουν.

   Διαγραφή
 4. ΟΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΗΚΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΛΟΙ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΜΦΙΒΑΛΩ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΤΙ ΠΟΙΟΥΣΗΣΗ ,,,,,,,,,
  ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΣΥΝΕΧΕΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗΣΤΑΣ ,,

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Ελενη Κικιριδου(Μασουτης)28 Ιανουαρίου 2017 - 9:51 μ.μ.

  Μα τι χαρα ειναι αυτη εχουν....

  ΑπάντησηΔιαγραφή

1) Η κατάθεση σχολίου κάτω από τις αναρτήσεις θα γίνεται επωνύμως με την χρήση λογαριασμού Gοοgle και θα αναρτώνται κατόπιν εγκρίσεως.
2) Τυχόν άσεμνα ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται μόλις υποπέσουν στην αντίληψη των διαχειριστών του ιστολογίου, ή κατόπιν σχετικής ενημέρωσης από τους τυχόν θιγομένους τρίτους.
3) Το περιεχόμενο του άρθρου ή των σχολίων που το συνοδεύουν, ΔΕΝ συμπίπτει με τις απόψεις και θέσεις του Ιστολογίου
4) Να μην χρησιμοποιείτε greeklish στα μηνύματά σας διότι δε θα αναρτώνται.
5) Να τσεκάρετε το πλαίσιο "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις" που βρίσκεται κάτω από το μήνυμα σας, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, ώστε να ειδοποιείστε για τα επόμενα σχόλια αυτής της ανάρτησης, μέσω της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης.
6) Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: istologionkatanixis@gmail.com