Σάββατο, 14 Ιανουαρίου 2017

ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΕΜΕΣΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ

maxresdefault.jpg
Η ευφυής και πονηρή τακτική της Νέας Τάξης και της βασικής της επιδίωξης να επιβάλει την Παν θρησκεία, είναι σε πρώτη φάση να προκαλεί σύγχυση σε όσους πιστούς θεωρούν το να υπακούουν στο Δεσπότη, είναι ανώτερο από το να υπακούουν στην Πιστή και στην Ομολογία της Ορθοδοξίας.

Αυτή την τακτική ακολουθούν ή συνειδητά ή και ασυνείδητα, πολλοί Μητροπολίτες που υποτίθεται ότι είχαν εκφραστεί εναντίον του Oικουμενισμού. Σε πολλές μάλιστα περιπτώσεις αναδεικνύονται πρωταθλητές της υποκρισίας.
Τέτοια «νεοφώτιστη» περίπτωση είναι και ο Λεμεσού, παλιός γνώριμος από το Άγιο Όρος, που δυστυχώς συντάχτηκε με το μολυσμένο πλήρωμα του Φαναριού και… μην υποθέσετε ότι δεν γνωρίζει τι εκφράζει.
Όπως δείχνουν οι εξελίξεις ο δρόμος πλέον δεν γυρίζει πίσω. Το Φανάρι και οι Οικουμενιστές καθοδηγούμενοι από αμερικανικά νεοταξικά κέντρα, είναι αποφασισμένοι να επιβάλουν με κάθε μέσο και αυστηρότητα τις αποφάσεις της Οικουμενιστικής Συνόδου της Κρήτης.
Όσοι ακόμα έχουν ψευδαισθήσεις και αυταπάτες και όσοι ακόμα σκύβουν το κεφάλι σε Ποιμένες που μεταμορφώθηκαν σε… Δεσποτάδες του Οικουμενισμού, χάριν υπακοής και «αγαπολογίας», (δηλαδή… άλλα λόγια να αγαπιόμαστε), είναι απλά εκτός πραγματικότητας.
Και κάτι τελευταίο. Τι σημαίνει εκτός ή εντός της εκκλησίας ?  Εκκλησία του Ιησού Χριστού είναι το πλήρωμα κληρικών και Λαϊκών που έχουν  Ομολογία Πίστεως. Όταν αυτή διαρρηγνύεται με το μίασμα της αίρεσης, τότε όλοι αυτοί που  ακολουθούν τους αιρετικούς είναι εκτός εκκλησίας.
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος

20 σχόλια :

 1. Ακριβως ετσι ειναι αγαπητοι αδελφοι.Μπραβο σας και παλι κ.Χειλαδακη.ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΛΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Εύγε κύριε Χειλαδάκη!Ενισχύεται με την ομολογια σας, ως λαϊκός και δημοσιογράφος, τον αντιοικουμενιστικό αγώνα. Και πάλι εύγε!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΥΡΙΕ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΗΔΕΙΣΗ. ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ! ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΔΟΞΟΥΣ ΚΑΙ ΜΙΣΟΥΝΕ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Είναι 2 αλήθειες πασίδηλες, πασιφανείς και αναντίρρητες
  Η μια αλήθεια τι λέει ? Ο Βαρθολομαίος και οι περί αυτόν οικουμενιστές πιστεύουν σε ΕΝΑ ΚΟΙΝΟ ΘΕΟ μαζί με τους παπικούς , μονοφυσίτες , πρωτεστάντες κτλ του ΠΣΕ , μαζί με τους μουσουλμάνους και τους Εβραίους αλλά ακόμα και τους Βουδιστές και τους παγανιστές και προσπαθούν να τον "περάσουν" στους πιστούς όλων των πίστεων . Κάνουν αναφορά όχι μόνο στις "ιερές γραφές" των παπικών αλλά και στο "ιερό Κοράνι¨ και τις "ιερές γραφές " των Εβραίων κτλ Τους βλέπουμε σε κάθε ευκαιρία μαζί σε θρησκευτικές τελετές να λατρεύουν αυτό τον κοινό θεό . Ακόμη προχωρούν σε λειτουργία κοινών ναών και κοινών μοναστηριών πχ ΒΟΣΕ. Και προχωρούν και να διδάσκουν αυτόν τον κοινό Θεό στα παιδιά . Το βλέπουμε στα νεα βιβλία θρησκευτικών αλλά και πχ με το τμήμα για ΙΣΛΑΜ στην Θεολογική Θεσσαλονίκης.Και τα παιδιά του νηπιαγωγείου και του δημοτικού οδηγούνται για προσευχή στο τζαμί ή στο να φυλάνε το χέρι του ΠΑΠΑ ... Νέες "αξίες " αυτού του κοινού Θεού είναι πχ το να θεωρούνται οι ομοφυλόφιλοι , λεσβίες , παιδεραστές και κτηνοβάτες κάτι φυσιολογικό . Και μάλιστα έχουμε στο ΠΣΕ και πολιτική προώθηση τέτοιων ατόμων σε θέσεις ιερέων και επισκόπων . Με αυτές τις νέες "αξίες " προωθούνται παγκόσμια νόμοι για το γάμο πχ των ομοφυλόφιλων και ποινικοποίηση της "ομοφοβικής" όπως λένε συμπεριφοράς αλλά και η εξοικείωση μέσω του εκπαιδευτικού συστήματος των παιδιών με την ομοφυλοφιλία κτλ .
  10 εντολές έδωσε ο Θεός ...ε και οι 10 διαστρεβλώνονται ώστε τελικά να η αρετή να φαίνεται "πεπαλαιωμένη " ανεδαφική κτλ και η κακία να προβάλετε σαν αρετή .
  Η πρώτη και η δεύτερη εντολή αντικαταστάθηκε με το είναι εγωιστικό ρατσιστικό ξενοφοβικό και παράνομο να λές οτι μόνο ο Θεός σου είναι αληθινός και οι άλλοι ψεύτικοι . Ξανάκτισαν το ΠΑΝΘΕΟ της Ρώμης . ....συνεχίζεται

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Η δεύτερη εντολή Το " ου λήψει το όνομα Κυρίου του Θεού σου επί ματαίω " ε δεν είναι μάταιο το εμπόριο του θεού και το κέρδος πχ το εμπόριο των Χριστουγέννων και ο Αϊ Βασίλης της Κόκα Κόλα που η Νάσα τον πιάνει στα ραντάρ της Αλλά ακόμα και η νοερά προσευχή , η επίκληση του Θείου Ονόματος μπαίνει στην υπηρεσία όχι της μέθεξης του Χριστού αλλά του Χρυσού.
  Λοιπόν στα πλαίσια του οικουμενισμού . διαβάζουμε στην ιστοσελίδα του Τμήματος Θεολογίας της Θεολογικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης στο http://www.theo.auth.gr/el/node/1445 τις νέες κατευθύνσεις της οικουμενιστικής θεολογίας του "ίνα πάντεσ εν ώσιν " τα εξής :
  "Ημερίδα "Νοερά Προσευχή & σύγχρονες επιχειρήσεις"
  Θέμα: «Διοργάνωση επιστημονικής Ημερίδας με θέμα η Νοερά Προσευχή ωςοδηγός ανάπτυξης και ενδυνάμωσης στις σύγχρονες επιχειρήσεις καιοργανισμούς.»
  To Εργαστήριο Οργάνωσης και Διοίκησης Υπηρεσιών & Ποιότητας Ζωής του Πανεπιστήμιου Πελοποννήσου σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Μονεμβασίαςκαι Σπάρτης, διοργανώνει Επιστημονική Ημερίδα, με θέμα «Η Νοερά Προσευχή ω οδηγός ανάπτυξης και ενδυνάμωσης στις σύγχρονες επιχειρήσεις και οργανισμούς»,τη Δευτέρα στις 16 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 17:00, στο αμφιθέατρο της Σχολής Ανθρώπινης Κίνησης και Ποιότητας Ζωής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, στη Σπάρτη. Σκοπός της ημερίδας αποτελεί η προσέγγιση της έννοιας και της μεθόδου -
  τεχνικής της Νοεράς Προσευχής, με ιδιαίτερη έμφαση στην επίδρασή της και στα οφέλητης στις σύγχρονες επιχειρήσεις και οργανισμούς (στελέχη του ιδιωτικού, δημόσιου, μη κερδοσκοπικού τομέα). Επίσης η συσχέτιση της Νοεράς Προσευχής με την αποτελεσματικότητα, παραγωγικότητα και κερδοφορία των επιχειρήσεων...."
  Βέβαια εκτός της μεθέξεως του χρυσού είναι και η μέθεξη ... του Μωάμεθ . Εργο αυτής της οικουμενιστικής θεολογικής σχολής είναι και η διδασκαλία του κατά τον Βαρθολομαίο " ιερού " Κορανίου ... και να και η σχετική αίτηση την οποία μπορούμε να κατεβάσουμε απο την ιστοσελίδα . Στην δε πάνω γωνία της αίτησης και η εικόνα του Αγ Δημητρίου .... Αχ! Ποιός θα στο λέγε Αγ Δημήτρη μου ...
  Σπεύσατε οι φερέλπιδες οικουμενιστές αρχιμανδρίτες γιατί πλέον δεν αρκεί για την καριέρα σας το οθωμανικό "προσόν" πρέπει να συνοδεύεται και απο επίσημο πτυχίο . ... συνεχίζεται

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Η 4 εντολή περί Κυριακής αργίας με νόμο επιβάλετέ η κατάλυσις της
  Η 5 "ου μοιχεύσεις" αποποινικοποιήθηκε η μοιχεία , ξεσάλωσε η πορνεία ευλογημένοι οι γάμοι με αιρετικούς αλλά Το "πάρεξ λόγου πορνείας " παλιομοδίτικο και ευλογούνται και τα διαζύγια για κάθε λόγο και αιτία .
  η 7 " ου κλέψεις " τέρμα . Η κλοπή και η απάτη βαπτίστηκαν Επιχειρηματικότητα και πολιτική . Με νόμο η κλοπή μισθών συντάξεων αποταμιεύσεων
  η 8 " ου φονεύσεις " η εκκλησία ευλογεί πλέον το να παίρνουν καρδιά απο ζωντανούς για Μεταμοσχεύσεις άσε που πολλοί οικουμενιστές είναι και υπέρ των εκτρώσεων ως "δικαίωμα " της γυναίκας και βρήκανε μάλιστα και την διδασκαλία " ΑΓΙΩΝ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ " περί μή εξεικόνισης των εμβρύων σαν δικαιολογία .
  Το ίδιο βέβαια ισχύουν και για το ψεύδος και το " ουκ επιθυμήσεις ... όσα τω πλησίον σου εστί." Αναπαλαίωσαν τις εντολές . Το ψεύδος έγινε επιστήμη για την κατάκτηση του χρήματος και της εξουσίας και της δύναμης σαν μέσα για να πάρουν όσα επιθυμούν απο εκείνα που είναι του πλησίον ακόμα και αυτά είναι τα ποιο απαραίτητα για την επιβίωση του .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. στη μικρα εισοδο στη θεια λειτουργια, προπορευεται ο ιερεας με το ευαγγελιο ΠΑΝΩ απο το κεφαλι του δειχνοντας οτι το ευαγγελιο ειναι υπερανω ολων και οχι με τη φωτογραφια κανενος δεσποτη -γιατι αραγε?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Δυστυχώς, έτσι είναι, ο Θεός να βάλει το χέρι Του και να μας λυπηθεί.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Μπραβο σας κ. Χειλαδακη. Το αρθρο σας ειναι πολυ ωραιο. Καλη δυναμη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Εύγε κύριε Χειλαδάκη!Ενισχύεται με την ομολογια σας, ως λαϊκός και δημοσιογράφος, τον αντιοικουμενιστικό αγώνα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Μην βάζετε αρθρα του κάθε πλανεμενου. Προσοχή στο τι διαδίδετε!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Πλανεμένος είναι αυτός που είναι αποκομμένος από το θεό αδελφέ.
   Αν αυτό καταλάβατε εσείς και σκανδαλιστήκατε τότε να αποφεύγετε και το ιστολόγιο κατάνυξη και τον αρθογράφο.
   Εγώ παρακολουθώ χρόνια τον Λεμεσού και το έργο του.
   Είναι ιεράρχης που με τη χάρη του θεού πέτυχε σπουδαία πράγματα.Θέλω να πιστεύω πως οι δηλώσεις που έκανε ήταν μια άτυχη στιγμή.
   Δεν συνάδουν με το ήθος και το φρόνημά του.
   Έχουμε όμως ανάγκη από τέτοιας εμβέλειας ιεράρχες να σηκώσουν το ανάστημά τους και να βροντοφωνάξουν την αλήθεια και να αποκηρύξουν με βδελυγμία τον οικουμενισμό.
   Η πολιτική των ίσων αποστάσεων έχει προ πολλού παρέλθει.
   Γι αυτό το λόγο δεν διώκεται και ο πάτερ Νικόλαος και όποιος ομολογεί την αλήθεια?

   Διαγραφή
 12. ΕΥΓΕ ΚΥΡΙΕ ΝΙΚΟΛΑΕ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ!

  ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΜΑΣ ΕΠΛΑΝΗΘΗΝ ΣΦΟΔΡΑ ή ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΔΟΥΛΩΘΗΝ ΥΠΟ ΤΗΣ ΠΑΝΤΟΥΦΛΑΣ ΤΟΥ «ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ» ΠΑΠΑ ΤΗΣ ΕΝ ΑΙΧΜΑΛΩΣΙΑ ΝΕΑΣ ΡΩΜΗΣ.

  ΟΣΤΙΣ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΕΔΩ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ: Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ κ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΑΣ ΚΑΙ ΛΟΙΔΩΡΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΑΣ ΕΓΚΩΜΙΑΖΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΙΡΕΣΙΑΡΧΗ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ κ. ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΝ http://apologitikaa.blogspot.com.cy/2017/01/blog-post_66.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Κάνετε λάθος. Ο Μητροπολίτης Λεμεσού είναι πολύ καλός επίσκοπος. Πατερικός κλπ. Το απέδειξε και στη σύνοδο της Κρήτης που δεν υπέγραψε τα κείμενα. Μην προσπαθούμε να βρισκουμε εχθρούς παντού. Έλεος πια. Γνωρίστε τον πρώτα και μετά βγάλτε ανακοινωσεις για τον άνθρωπο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. Μπράβο κ. Χειλαδάκη! Η βοήθεια της Παναγίας και όλων των Αγίων να είναι πάντα μαζί σας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. Λοιπόν για να ολοκληρώσω την πρώτη αυτή αλήθεια είναι οτι αυτός ο κοινός Θεός είναι ο θεός των μασόνων είναι ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΟΣ "ΙΣΟΥΣ" της νέας εποχής ο πανάρχαιος ΣΑΤΑΝΑΣ . Και τώρα που κερδίσανε την σύνοδο λέτε να μετανοιώσουν ? Διαβάζω για τους διωγμούς του π. Παναγιώτη Μητριτσάκη , του π Κυπριανὸ Στάϊκου , του π Σπύρου , του π Σάββα κτλ και σκέφτομαι όσα είχε πεί στάρετς και μάρτυς, Ανατόλιος ο νεότερος, της Όπτινα (+1922), στον υποτακτικό του, για το πως θα καταλάβουν τα ηνία στην Εκκλησία και τα Μοναστήρια οι άνθρωποι που προετοιμάζουν την άφιξη του Αντιχρίστου:
  «Ο εχθρός του ανθρωπίνου γένους θα δρα με πανουργία για να οδηγήσει στην αίρεση, αν ήταν δυνατόν, και τους εκλεκτούς. Δεν θα ξεκινήσει με την ψυχρή απώθηση των δογμάτων της Αγίας Τριάδος, της Θεότητος του Κ. Ιησού Χριστού, και της παρθενίας της Θεοτόκου, αλλά θα ξεκινήσει ανεπαίσθητα να καταστρέφει τις διδασκαλίες και τις παραδόσεις της Εκκλησίας και την μεγάλη τους πνευματικότητα, που έφτασε σε μας μέσω των Αγίων Πατέρων, από το Άγιον Πνεύμα.
  Λίγοι θα παρατηρήσουν αυτά τα καλοπιάσματα του εχθρού, μόνον εκείνοι που είναι πολύ πεπειραμένοι στην πνευματική ζωή. Οι αιρετικοί θα αποκτήσουν ισχύ πάνω στην Εκκλησία, και θα τοποθετήσουν τους υπηρέτες των παντού.
  Οι ευλαβείς θα ατενίζονται καταφρονητικά. Ο ίδιος ο Κύριος είπε ότι από τους καρπούς των θα τους αναγνωρίσετε, και έτσι, από τους καρπούς των καθώς και από τις ενέργειές των αιρετικών,
  προσπαθήστε να τους διακρίνετε από τους αληθινούς ποιμένες.
  Αυτοί είναι πνευματικοί κλέφτες, διαρπάζοντες τη πνευματική ποίμνη, και θα εισέλθουν στο μαντρί (την Εκκλησία), σκαρφαλώνοντας με κάποιο άλλο τρόπο, χρησιμοποιώντας δύναμη και καταπατώντας τους ιερούς κανόνες.
  Ο Κύριος καλεί αυτούς ληστές (Ευαγ. Ιω. 10/1). Πράγματι, η πρώτη τους ενέργεια θα είναι η καταδίωξη των αληθινών ποιμένων, η φυλάκιση και η εξορία τους, διότι χωρίς αυτό θα είναι αδύνατο γι” αυτούς να διαρπάσουν το ποίμνιο ...."

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. O οικουμενισμός ήρθε για να μείνει ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ . Τα πράγματα όπως δείχνουν χειρότερα θα γίνουν καλλίτερα δεν προβλέπεται .

  Η Δεύτερη αλήθεια είναι επίσης απλή . Οι ορθόδοξοι , αυτοί οι λίγοι ορθόδοξοι που έχουμε απομείνει πρέπει να ακούσουμε την φωνή των Αγίων μας . Ας ακούσουμε τι λέει η Προφητεία του Αγίου Λαυρεντίου τού Chernigof (+1950) Λίγο καιρό πρίν τήν βασιλεία τού Αντίχριστου, ακόμη και εκείνες οι Εκκλησίες που έχουν κλείσει θα επισκευαστούν και θα αποκατασταθούν, όχι μόνο εξωτερικά αλλά καί στό εσωτερικό τους...
  Θα επιχρυσώσουν τούς θόλους τών καμπαναριών και τών Καθεδρικών ναών, και όταν θα ολοκληρώσουν και τον κύριο ναό, τότε θα έχει έρθει ο καιρός για την ενθρόνιση του Αντίχριστου.
  Προσευχηθείτε, ό Θεός να μακραίνει εκείνον τον χρόνο, για να ενθαρρυνθούμε και να στηριχτούμε. Θά είναι μιά φοβερή χρονική περίοδος, αυτή πού μάς περιμένει...
  Αυτή, ή αποκατάσταση τών Καθεδρικών ναών θα συνεχιστεί μέχρι την στιγμή της στέψης του Αντίχριστου. Θα έχουμε τότε μιά πρωτοφανή λαμπρότητα...
  Ο πατήρ Λαυρέντιος συνήθιζε νά λέει δακρύζοντας:
  "Βλέπετε, πόσο πανούργα και ύπουλα προετοιμάζεται όλο αυτό τό κακό; Όλοι οι Καθεδρικοί ναοί τότε θα είναι υπερβολικά θαυμάσιοι, όπως ποτέ πρίν τά περασμένα χρόνια, αλλά δεν πρέπει εσείς τότε, να μπαίνετε στούς ναούς αυτούς, για την αναίμακτη θυσία τού Ιησού Χριστού.
  Προσέξτε καί θυμηθείτε !
  Θά υπάρχουν τότε Εκκλησίες , αλλά οί Ορθόδοξοι Χριστιανοί δεν πρέπει να παρευρεθούν μέσα σ΄ αυτές.

  Όσοι θά μπαίνουν εκεί, θά συναθροίζονται ώς πλήρη "Σατανική συναγωγή" (Aποκ. 2.9)
  Επαναλαμβάνω γιά μία ακόμη φορά,προσέξτε, γιατί κανείς δεν πρέπει να παρευρεθεί σ΄ εκείνους τούς Καθεδρικούς ναούς. Δέν θα υπάρξει καμία επιείκεια από τόν Χριστό, σ΄ αυτούς πού θα πάνε τότε, εκεί μέσα..."

  Αδέλφια σας λέω την ΣΩΖΟΥΣΑ ΑΛΗΘΕΙΑ οτι δηλαδή ο Βαρθολομαίος και οι συν αυτώ ομολογούν δημόσια τον ΙΔΙΟ "ΘΕΟ" που στην ουσία είναι ο σατανάς με τους παπικούς , τους αιρετικούς του εβραίους και τους μουσουλμάνους , προσεύχονται δημόσια απο κοινού σε αυτόν και με τα μυστήρια τους ενώνονται με αυτόν .

  Πάρε το απόφαση ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΘΕΟ όπως λένε και οι ίδιοι λατρεύουν ο Παπας και ο Βαρθολομαίος και όσοι τον μνημονεύουν και οι αλλοι του ΠΣΕ , οι μουσουλμάνοι και οι εβραίοι . κτλ Αν αυτός είναι ο θεός σου μνημόνευε και μέτεχε στα μυστήρια τους να ενωθείς μαζί του και κάνε και υπακοή σε όσα σου λένε
  Δικαίωμα σου να στρώνεις το κρεβατάκι σου να κοιμηθείς όπου στην καλίτερη περίπτωση οι αζυμίτες παπικοι και οι αμύρωτοι εβραίοι και μουσουλμανοι αναπαύονται .

  Εγω δεν θα το κάνω .

  Θα απαντήσω με τα λόγια του Άγιος Θεόδωρου ο Στουδίτη
  «Ἀλλά σύ μέν προτίμησον, εἰ δοκεῖ, τοῦ σωζομένου Νῶε, τό ὑποβρύχιον πλῆθος· ἐμοί δέ συγχώρησον τοῖς ὀλίγοις τῇ Κιβωτῷ προσδραμεῖν... Καί πάλιν, εἰ βούλει, τάξον σεαυτόν μετά τῶν πολλῶν ἐν Σοδόμοις. Ἐγώ δέ συνοδεύσω τῷ Λώτ, κἄν μόνος τῶν ὄχλων συμφερόντως χωρίζηται». (P.G. 99, 1084


  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. ΣΥΓΧΑΙΡΟΥΜΕ ΤΟΝ κ. ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΟ ΤΟΥ ΦΡΟΝΗΜΑ. ΕΙΘΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΑΣ ΑΜΕΙΩΤΟΝ.
  Γ. ΣΑΒΒΑΣ ΛΑΥΡΙΩΤΗΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή

1) Η κατάθεση σχολίου κάτω από τις αναρτήσεις θα γίνεται επωνύμως με την χρήση λογαριασμού Gοοgle και θα αναρτώνται κατόπιν εγκρίσεως.
2) Τυχόν άσεμνα ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται μόλις υποπέσουν στην αντίληψη των διαχειριστών του ιστολογίου, ή κατόπιν σχετικής ενημέρωσης από τους τυχόν θιγομένους τρίτους.
3) Το περιεχόμενο του άρθρου ή των σχολίων που το συνοδεύουν, ΔΕΝ συμπίπτει με τις απόψεις και θέσεις του Ιστολογίου
4) Να μην χρησιμοποιείτε greeklish στα μηνύματά σας διότι δε θα αναρτώνται.
5) Να τσεκάρετε το πλαίσιο "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις" που βρίσκεται κάτω από το μήνυμα σας, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, ώστε να ειδοποιείστε για τα επόμενα σχόλια αυτής της ανάρτησης, μέσω της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης.
6) Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: istologionkatanixis@gmail.com