Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2017

Η οργή των οικουμενιστών για τον λόγο του Θεού

DSC04361.JPG (640×480)
Οργιάζουν οι αιρετικοί οικουμενιστές και η οργή τους, όπως η οργή όλων των αιρετικών, ξεπερνάει τόπο, χρόνο, χάνει ιδιαιτερότητες και γίνεται, όπως και η αίρεση που πρεσβεύουν, παντού ίδια ισοπεδώνοντας τα πάντα. Όποιος τολμήσει να αμφισβητήσει την «παντοδυναμία» τους γίνεται στόχαστρο των δηλητηριωδών βελών τους.

Αφορμή πάλι δόθηκε επειδή ένας μοναχός από την Ελλάδα, τόλμησε –ναι πια για τόλμη μιλάμε, λες και οι κινήσεις του κάθε πιστού, πρέπει να ελέγχονται από αυτούς– να πάει στην Γερμανία να κατηχήσει το ποίμνιο που τον κάλεσε, αφού οι ιερείς εκεί όχι μόνο δεν κατηχούν, δεν διαδίδουν τον λόγο του Θεού, αλλά, αντίθετα, εξυπηρετούν την Παναίρεση και τους σκοτεινούς στόχους του Πατριάρχη Βαρθολομαίου, ελπίζοντας να γίνουν Επίσκοποι, Μεγαπρωτοπρεσβύτεροι ή να πάρουν κάποιο άλλο οφίκιο, αγαπώντας περισσότερο την δόξα των ανθρώπων παρά του Θεού. Γράφει ο περιώνυμος τοις παροικούσι την Ιερουσαλήμ, γνωστός και μη εξαιρετέος, Αρχιμανδρίτης άνευ μονής, κ. Γεράσιμος Φραγκουλάκης  ως μήνυμα στο ποίμνιο του:
ΠΡΟΣΟΧΗ!!!
"ΛΥΚΟΙ" ΣΤΗΝ ΕΝΟΡΙΑ ΜΑΣ
Πληροφορηθήκαμε, δυστυχώς εκ των υστέρων, ότι κάποιος "γέροντας" ήρθε στην ενορία μας με την φροντίδα κάποιων "πιστών" που ανήκουν σε συγκεκριμένη ομάδα, που δήθεν είναι ορθόδοξη.
Η ενορία βεβαίως, ούτε ενημερώθηκε ούτε προσκλήθηκε, για τον απλούστατο λόγο ότι, όλοι αυτοί είναι υπηρέτες του σκοταδιού και στο σκοτάδι έχουν μάθει να δουλεύουν.
Αν αυτός ο "γέροντας" δεν είναι απατεώνας θα γνώριζε, όπως γνωρίζουν όλοι οι ορθόδοξοι κληρικοί, τι θα έπρεπε να κάνει προκειμένου να επισκεφθεί χώρο άλλης Μητροπόλεως. Όμως όπως έδειξαν τα πράγματα πρόκειται για απατεώνα, όπως "απατεώνες του πνεύματος" είναι και αυτοί που τον έφεραν. Μην εμπιστεύεσθε αυτούς που με τέτοιους πανάθλιους τρόπους προσπαθούν να σας πλησιάσουν και να σας μιλήσουν δήθεν για την αλήθεια. Είναι εχθροί της Εκκλησίας και επομένως και της ενορίας μας.
Ο Θεός να τους ελεήσει και να τους οδηγήσει να απαλαγούν από αυτή την καταστροφική τακτική τους.
Αν όπως λένε εργάζονται για την αλήθεια του Χριστού, γιατί ενεργούν πάντα με αυτό το σατανικό τρόπο;
Τι έχουν να φοβηθούν και δεν ενημερώνουν την ενορία τους για τέτοιου είδους δραστηριότητες;
Η απάντηση: Γιατί κάποιοι από αυτούς και κυρίως αυτοί που ηγούνται αυτών των οργανώσεων είναι ΜΕΓΑΛΟΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΜΤΟΣ, ψεύτες και υποκριτές.
Μην τους πιστεύετε!
Και βεβαίως δέχομαι τον οποιοδήποτε δημόσιο διάλογο μαζί τους!
π. Γεράσιμος
Πρώτον, ο καλεσμένος δεν ήταν Κληρικός αλλά μοναχός, ο π. Μωυσής εκ Πρεβέζης. Και δεν υπάρχει εκκλησιαστικός Κανόνας που να απαγορεύει σε ένα Μοναχό να μιλήσει σε έναν μη εκκλησιαστικό χώρο, χωρίς να πάρει άδεια. Αλλά και κάτι άλλο· Σε ποιά εκκλησιαστική περίοδο είδε ο κ. Φραγκουλάκης, να παίρνουν άδεια οι Ορθόδοξοι μοναχοί και πιστοί από τους αιρετικούς για να μιλήσουν; Όσο για τόν π. Μωυσή, αν χρειάζεται ο κ. Φραγκουλάκης περισσότερες πληροφορίες, ας τον πάρει τηλέφωνο, το τηλέφωνο του Μοναχού δεν είναι κρυφό. Το πρόβλημα δεν ήταν ο Μοναχός Μωυσής αλλά το κήρυγμα που έκανε. Κήρυγμα για μετάνοια, ανάγκη κατήχησης και αντιαιρετικού αγώνα και όχι έπεα πτερόεντα για το θεαθήναι.
97lhMp_Yhaj0-VDujGkuD8zJ7y1IJuOsd3vbiXWNvZaDJxSHpyMWCHIz0pyViHXuY2yL0crzCOiLKuslWTGgWUOn1I7uSQx8wmVyGPQ0uPmKY9N45QiLmEMaQ7ZNpxvxHA (800×533)
Δεύτερον ο άνθρωπος δεν ήρθε από μόνος του αλλά προσκλήθηκε από πιστούς χωρίς εισαγωγικά, οι οποίοι έχουν απαυδήσει από όσα βλάσφημα Οικουμενιστικά πράττει ο κ. Φραγκουλάκης· αφού δεν τους κατηχεί με την γλώσσα της Ορθοδοξίας ο κ. Φραγκουλάκης, θέλησαν να κατηχηθούν από ορθόδοξα χείλη. Γιατί στην ενορία του κ. Φραγκουλάκη δεν μαθαίνουν ούτε καν γιορτάζουν, μήτε τον άγ. Μάξιμο τον Ομολογητή, μήτε τον Άγ. Θεόδωρο τον Στουδίτη, μήτε τον Άγ. Γρηγόριο τον Παλαμά, μήτε άλλους Αγίους που αγωνίσθηκαν εναντίων των αιρέσεων, γιατί αυτό θα σήμαινε την αφύπνιση του ποιμνίου και την ξεγύμνωση των αιρετικών οικουμενιστών. Αν δεν μιλούν όμως αυτοί, θα μιλήσουν άλλοι που έχουν επίγνωση του ρόλου τους στην Εκκλησία. Είναι γνωστό, ότι τέτοιοι Άγιοι δεν τιμούνται στην Γερμανία. Τους χαλάνε την ψευδοδιδασκαλία τους περί Επισκοποκρατείας στην Εκκλησία και αναγνώρισης των αιρέσεων.
DSC04363.JPG (640×480)
Τρίτον είναι παγκοσμίως γνωστό, ότι οι απατεώνες λένε ψέματα για να επωφεληθούν και να πλουτίσουν. Τι επωφελήθηκε ή έκλεψε λοιπόν ο π. Μωυσής; Χρήματα δεν πήρε, οφίκια δεν πήρε, σε ακριβά ξενοδοχεία τύπου Κολυμπαρίου δεν έμεινε, ούτε καν σε πανδοχείο ή βίλα, μόνο ύβρεις εισέπραξε και απειλές. Αν η αγάπη που του έδειξε το ποίμνιο θεωρείται απατεωνιά για να υβρίζεται έτσι, τότε ας σκεφτούν οι κύριοι «ποιμένες» τύπου κ. Φραγκουλάκη, γιατί του έδειξε το ποίμνιο αγάπη. Μήπως γιατί μίλησε για τον αληθινό Θεό; Μήπως γιατί μίλησε για αληθινή μετάνοια; Μήπως γιατί μίλησε για την αίρεση, που την έκρυβαν από το ποίμνιο τόσο καιρό;
DSC04365.JPG (640×480)
Τέταρτον, ποιόν δημόσιο διάλογο επιθυμεί ο κ. Φραγκουλάκης και οι περισσότεροι Κληρικοί της Γερμανίας, που έχει αποφύγει κάθε ανοιχτή συζήτηση για τον οικουμενισμό, έχει γράψει υβριστικά για όλους όσους αντιδρούν, που αυτοανακηρύχθηκε σε δικηγόρο υπερασπίσεως του Πατριάρχη, που έχει καταπατήσει τόσους Ι. Κανόνες. Διότι εγκυρότατες πληροφορίες από την ίδια την Γερμανία λένε, ότι ο κ. Φραγκουλάκης εκτός από συμπροσευχές έχει φθάσει στο σημείο να μνημονεύει στα δίπτυχα ακόμα και παπικούς και προστεστάντες, τους οποίους θεωρεί αληθινούς Χριστιανούς με έγκυρα Μυστήρια και αποστολική διαδοχή. Αν δεν είναι αληθινες όλες οι παραπάνω οικουμενιστικές ενέργειες του π. Φρ., δεν χρειάζεται άλλος δημόσιος διάλογος· αρκεί να βγει δημοσίως και να τα διαψεύσει, ονομάζοντας τους αιρετικούς και γνωστοποιώντας στους ενορίτες του ότι Παπικοί και Προτεστάντες είναι εκτός της Μίας Εκκλησίας και θα δει ότι με αυτές τις δηλώσεις του θα αναπαύσει τους πιστούς. Αντί για αυτό ο κ. Φραγκουλάκης ονομάζει εκτός Εκκλησίας τους πιστούς που κάλεσαν τον π. Μωυσή.
Πέμπτον η συνάντηση δεν ήταν μυστική ούτε αποτελούταν από «απατεώνες». Πώς ήταν μυστική και πήγαν 50 ή και περισσότερα άτομα της ενορίας του; Εδώ πια φθάσαμε σε ύβρεις που σηκώνουν ακόμα και μήνυση. Αλλά επειδή ξέρουν, ότι πίσω τους έχουν ακριβά δικηγορικά γραφεία, νομίζουν ότι μπορούν να υβρίζουν όποιον αυτοί θέλουν. Περί ορθοδόξου ήθους από τέτοιους ιερείς που υβρίζουν τόσο εύκολα καλύτερα ας μην πούμε περισσότερα.
Έκτον, ότι η οργή των οικουμενιστών είναι όμοια ανεξαρτήτου τόπου και χρόνου αποδεικνύει το κοινό λεξιλόγιο που χρησιμοποιούν. Κοιτάξτε πώς εκφράστηκε ο Αργολίδος, όταν μίλησε εκεί ο γέροντας Σάββας ο Λαυριώτης και ο γέροντας Κύριλος· πώς εκφράστηκε ο Κορίνθου πάλι για τον γέροντα Σάββα και τον ίδιο π. Μωυσή ή τον πάτερ Χαρίτωνα· πώς εκφράστηκε ο Μεσσηνίας για τους Μοναχούς που μίλησαν στην Μεσσηνία· πώς εκφράστηκε ο Βόλου, ο Θεσσαλονίκης, ο Φλωρίνης, ο Δράμας, ο Σερρών, ο Λαρίσης κτλ. Παντού χρησιμοποιούνται αυτοί, οι ίδιοι χαρακτηρισμοί, εναντίον όσων αντιτάσσονται στην επιβολή του Οικουμενισμού: Ψεύτες, λύκοι, απατεώνες, ψευδοποιμένες, θεομπαίχτες, λαοπλάνοι εκτός Εκκλησίας κλπ. Όταν όμως έρχονται Παπικοί, Προτεστάντες, Κόπτες, Αρμένιοι μονοφυσίτες, μουφτήδες, ονομάζονται «αδελφοί εν Χριστώ», «αδελφή Εκκλησία», «ευλογημένοι», «φορείς της ειρήνης» κλπ.
Έβδομον, αν του κ. Φραγκουλάκη δεν του αρέσει ο στους αιώνες ευλογημένος μοναχικός αγώνας για την πίστη, αν δεν του αρέσει το κήρυγμα για μετάνοια και για την μελέτη των γραφών, αν δεν του αρέσει, ότι τιμή Αγίων εστί μίμησις Αγίων, αν δεν του αρέσει η πεποίθηση, ότι η Ορθοδοξία είναι η ΜΟΝΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, αν δεν του αρέσει η καταδίκη του Οικουμενισμού από τους Αγίους ως αίρεση, ας πάει να γίνει παπικός, προτεστάντης, επαγγελματίας αυλικός του Φαναρίου (κάτι που ουσιαστικά είναι) ή ό,τι άλλο θέλει. Δεν τον εμποδίζει κανένας. Η Εκκλησία όμως όπως και οι Ναοί ανήκουν στον Χριστό και σε ολόκληρο το ποίμνιό Του και όχι στον κάθε ιερέα, που επιτρέπει την είσοδο και την συμπροσευχή σε αιρετικούς και ταυτόχρονα ανακηρύττει πιστούς ως μη μέλη της Εκκλησίας.
Και λίγο αυτοκριτική και μετάνοια κ. Φραγκουλάκη δεν βλάπτει. Αντιθέτως σώζει τον άνθρωπο, τον κάθε άνθρωπο, όπως και εσάς, αν φύγετε από την παναίρεση, εννοείται.
Οι πληροφορίες του άρθρου και οι φωτογραφίες με πρωταγωνιστή τον κ. Φραγκουλάκη προέρχονται από αγανακτισμένους πιστούς της Γερμανίας και από προηγούμενα άρθρα διαφόρων ιστολογίων, που είχαν ως θέμα τον εν λόγω κύριο.
Ένας πιστός της Γερμανίας

11 σχόλια :

 1. «Αν κάποιος δεν είναι με τον Επίσκοπο δεν είναι ούτε με την Εκκλησία.... η Εκκλησία είναι οικοδομημένη πάνω στους Επισκόπους» (Άγιος Κυπριανός Καρθαγένης)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. αγαπητε πιστε,

  ΘΑΥΜΑΖΩ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΟΥ.
  δυστυχως οι ορθοδοξοι ΥΠΟΦΕΡΕΤΕ απο την οικουμενιστικη και φασιστικη συμπεριφορα των αιρετικων οικουμενιστων οι οποιοι χωρις να σας ρωτησουν εχουν μετατρεψει την ορθοδοξη χριστιανικη λατρεια σε οικουμενιστικη φιεστα.
  κουραγιο αδερφε , οι καιροι ειναι δυσκολοι,
  προσευχη και κουραγιο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Οι θελοντες ευσεβως ζειν ΟΡΘΟΔΟΞΑ και οχι αιρετικα διοχθησονται .ο πατερ που διαμαρτιρηται εχει αλειωθει απο τον οικουμενισμο.Ας μετανοησει ο ιδιος
  να γυρισει στην ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ και να κατηγορισει τους αιρετικους οχι να τους αγγαλιαζει και να συμπροσευχεται μαζι τους.Ε Λ Ε Ο Σ ΄Μπραβο στον γραψαντα αγωνιστη.ΑΙΡΑΙΤΙΚΟΝ μηκετι χαιρειν λει ο μαθητης της αγαπης Ιωαννης.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Είναι για γέλια καί κλάματα οι οικουμενιστές.Για γέλια, γιατί αποδεικνύεται ή έλλειψη επιχειρημάτων που να στηρίζονται στην παράδοση της Εκκλησίας, αλλά και για κλάματα γιατί βλέπεις την πώρωση της καρδιάς και του μυαλού τους ως αποτέλεσμα της πλάνης τους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Γουντυ ο τρυποκαρυδος25 Ιανουαρίου 2017 - 5:35 μ.μ.

  Πολυ μου αρεσει αυτο το αρθρο. Μπραβο λοιπον στον πιστο και μπραβο και στον Παναγιωτη τον Νουνη που μας δειχνει ποιος ειναι ο κυριος Φραγκουλακος:

  ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΟΥΝΗΣ, ΚΑΤΑ ΤΙΝΟΣ ΓΕΡΟΛΥΚΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΟΥ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΟΥ ΕΚ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ

  http://apologitikaa.blogspot.de/search/label/%CE%93%CE%95%CE%A1%CE%91%CE%A3%CE%99%CE%9C%CE%9F%CE%A3%20%CE%A6%CE%A1%CE%91%CE%93%CE%9A%CE%9F%CE%A5%CE%9B%CE%91%CE%9A%CE%97%CE%A3

  Θαυμαστε και τα εδω σχετικα αρθρα και φωτογραφιες για να δειτε ποιος ειναι απατεωνας και πολεμιος της Ορθοδοξιας:
  http://panayiotistelevantos.blogspot.de/search/label/%CE%A6%CE%A1%CE%91%CE%93%CE%9A%CE%9F%CE%A5%CE%9B%CE%91%CE%9A%CE%97%CE%A3

  Γιατι τα λεω αυτα; Γιατι σε μενα τον ασημαντο και παφτωχο, τον εγκατελειμμενο, μεσα απο πολλες συμπτωσεις...ηλθε και διανυκτερευσε μεσα στο σπιτι μου ενας ανθρωπος ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΣ. Ενας πραγματικος φτωχος και δεδιωγμενος απο τους οικουμενιστες σαν κι εσενα κυριε Φραγκουλακη, ο μοναχος Μωυσης στην πολυ μεγαλη αυτη πολυ της γερμανιας που κατοικω, σταλμενος απο τον ιδιο τον Θεο για να με ζωσει με την αγαπη Του, μονο για μενα τον αθλιο, σε μενα που δεν ειχα τιποτα να του προσφερω. Η Αγαπη του Χριστου μεσα απο αυτον τον ανθρωπο με συγκλονισε. Ο μοναχος Μωυσης για να ελθει εδω, πηρε τις Ευλογιες απο μεγαλους Αγιους της εποχης μας μεσα απο το Αγιον Ορος, Ομολογητες που διωκονται αυτη την στιγμη απο τα αδελφια τους εκει μεσα, οι οποιοι υποστηριζουν τον οικουμενισμο, την προδοσια του Θεου, της Ορθοδοξης πιστης μας, γιατι ετσι τους εχει διαταξει φασιστικα ο αρχηγος τους ο μεγαλυτερος αιρεσιαρχης ολων των εποχων Οικουμενικος αναξιως Πατριαρχης Βαρθολομαιος.

  Οποιος δει τον Πατερα Μωυση και μονον πως ομιλει, πως περπαταει, πως κινειται και πως προσευχεται, θα πει οπως κι εγω ο μεγας αμαρτωλος: ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΟΙΔΑ ΑΝΘΡΩΠΟΝ ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ, κι εβιωσα μαλιστα προσωπικα με αυτον και θαυμαστα γεγονοντα.

  Οταν θα ξαναλθει στην γερμανια να πατε ολοι οι Ορθοδοξοι που θα το πληροφορηθειτε, δεν πρεπει να επαινω, αλλα εγω ενας πολυ σκληρος και δυσπιστος ανθρωπος, που πηγα γυρω στις 15 φορες στο Αγιον Ορος, τετοιον μοναχο του Θεου δεν ειδα.

  Απο τις πεντε το απογευμα μεχρι τις 6 το πρωι που εφυγε απο γερμανια, ηπιε μονον εναν καφε, εφαγε ενα με τρια φουντουκια και ηπιε μισο ποτηρι νερο, μεσα σε ενα τοσο μικρο διαμερισμα κυριε Φραγκουλακη, που παπάδες σαν κι εσενα δεν θα εμεναν ουτε 15 λεπτα.

  Ντροπη σου Φραγκουλακη, ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ! Να σε ελεησει ο Θεος.

  Γουντυ ο τρυποκαρυδος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Π Φραγκουλακη Αρχιμανδριτα η επι το δημοτικοτερον.Αρχιτσομπανε. Διαθετε πολυ πλουσιο 'sic' λεξιλογιο υβρεολογιο.Και σε ανωτερα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Φιλοι και εν Χριστο αδερφοι. Εχετε εξενλησει ολα τα προσωπικα σας θεματα και παθη, αμαρτηματα και εχετε αποκτησει πληρη επαφη με τον Κυριο και αναλονεστε για ''εξουσιαστικα'' θεματα και στην ουσια κοσμικα που μονον οι Αγιοι ρασοφοροι πρεπει να ασχολουντε. Και να ασχολουντε στις μεταξυ τους διενεξεις και οχι να μας στερουν πνευματικα λογια που εχουμε αναγκη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Ο καθε πιστος, ας ακολουθησει πρωτα να εφαρμοσει τα της πιστεως (οσον μπορει) και εαν και εφοσον φτασει σε καποιον επιπεδο που εχει λυσει ολα του τα θεματα σε τετοιο μαλιστα νομιζει οτι εχει την φωτηση και την διοραση των ολων και το μοναδικο που τον ''αναστατωνει'' ειναι η διαμαχη (εστω ιερη) των ιερεων, τοτε ασ συμετασχει σε αυτην την αναλωση. Προσοχη και Προσευχη- Αγαπατε Αλληλους. Δια να μην παρεξηγηθω σας γνωριζω οτι σαφως δεν ασπαζομαι την οικουμενικοτητα. Αλλα πριν αναλοθω σε θεματα που καταληγουν σε ''οτητα'' θεωρω οτι πρωτα πρεπει να πληρωθω εγω προσωπικα απο Αγια Φωτηση και Χαρη και αφου πληρωθει η δικη μου οτητα τοτε θα ασχοληθω με την οικουμενικοτητα. Ευλογητε και Προσυχηθημε δια εμε τον ταπεινο και αμαρτολο. Γ. Θεσπρωτος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Εχθες ημουν παρων και ειχα την τιμη να παρακολουθησω μια ομιλια απο εναν Αγιο (κατ εμε) Γεροντα, ανικουμενιστη. Ενω λοιπον ολο το ακροατηριο ειχε μπροστα του εναν διωκομενο Αγιο (κατ εμε) και θα επρεπε κανονικα να "εκμεταλευτει" την παρουσια του και να προσπαθεισει (το ακροατηριο) να κλεψει οσο το δυνατον περισοτερο λογο παριγοριας και λυτρωσης, αναλοθηκε συμαντικος χρονος δια την τελευταια Συνοδο. Αυτην που στην ουσια οπως ειπε και ο γεροντας , που καταργεισε την αρχη της συνοδικοτητας. Λογια ομως που στην ουσια ηταν (απο την πλευρα του κοινου), "αλλα λογια να αγαπιομαστε". Οι μισοι , παρολο που ηθελαν να φανουν ενημερομενοι συμφωνουσαν και οι αλλοι μισοι "εσκυζαν" τα ιματια τους για το πως ητα δυνατον να συγλυθει Συνοδος χωρις απαρτια. Σωστο!!! Αλλα αν τους ρωταγες , ουτε ηξεραν ποιοιηταν αυτοι απουσιαζαν , ουτε ποιο ηταν παροντες. Ενδεχομενως να μην ηξεραν και τον "αρθμ" της Συνοδου. Αρα αναλωση για το τιποτε. Αδερφοι Πιστοι μην αναλωνεστε με κοσμικα. Αρχιερεσιες απο τους Αρχιερεις. Οταν βρισκεται Αγιους "κλεψτε" Και ζητηστε Ευχη και Ευλογια. ΤΡωτηστε για την Σωτηρια σας . Ρωτηστε πως θα γνωρισεται τον Κυριο. Και αν τον γνωρισται τοτε αναλωθητε στην ΠΑΤΑΞΗ του οικουμενισμου. Γ.Θεσπρωτος

  ΑπάντησηΔιαγραφή

1) Η κατάθεση σχολίου κάτω από τις αναρτήσεις θα γίνεται επωνύμως με την χρήση λογαριασμού Gοοgle και θα αναρτώνται κατόπιν εγκρίσεως.
2) Τυχόν άσεμνα ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται μόλις υποπέσουν στην αντίληψη των διαχειριστών του ιστολογίου, ή κατόπιν σχετικής ενημέρωσης από τους τυχόν θιγομένους τρίτους.
3) Το περιεχόμενο του άρθρου ή των σχολίων που το συνοδεύουν, ΔΕΝ συμπίπτει με τις απόψεις και θέσεις του Ιστολογίου
4) Να μην χρησιμοποιείτε greeklish στα μηνύματά σας διότι δε θα αναρτώνται.
5) Να τσεκάρετε το πλαίσιο "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις" που βρίσκεται κάτω από το μήνυμα σας, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, ώστε να ειδοποιείστε για τα επόμενα σχόλια αυτής της ανάρτησης, μέσω της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης.
6) Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: istologionkatanixis@gmail.com