Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017

Η στιγμή της διακοπής του μνημοσύνου του μητρ. Θεσ/νίκης κ. Ανθίμου από τον π. Νικόλαο Μανώλη [ΒΙΝΤΕΟ 2017]

    Κήρυγμα 19/2/2017 (Απόσπασμα)
Κυριακή της Απόκρεω - Κήρυγμα στο οποίο ο π. Νικόλαος ανακοινώνει τη διακοπή του μνημοσύνου του μητροπολίτου Θεσσαλονίκης κ.Ανθίμου. 
    Κήρυγμα του πρωτοπρ. Νικολάου Μανώλη.
Ι.Ν. Αγ. Σπυρίδωνος Τριανδρίας Θεσσαλονίκης. 

Ολόκληρο το ομολογιακό κήρυγμα μπορείτε να το παρακολουθήσετε εδώ.
Παρακολουθείστε το βίντεο:
    Με νέα, πρόσφατη εντολή (20-11-2015), ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης, απαγορεύει εκ νέου και στην ενορία του αγίου Σπυρίδωνος να Ομιλεί ο π. Νικόλαος!!! Κρίνεται ως επικίνδυνος!!!
    Ο π. Νικόλαος Μανώλης, εφημέριος του ιερού βυζαντινού ναού Προφήτου Ηλιού Θεσσαλονίκης επί 26 έτη, για λόγους Πίστεως (ως γνωστόν ο π. Νικόλαος δίνει μεγάλες μάχες εναντίον της παναίρεσης του Οικουμενισμού που έχει αλώσει τα υψηλά κλιμάκια της εκκλησιαστικής ηγεσίας), από τις 21 Μαῒου 2015μετατέθηκε αναγκαστικά, με την σύμφωνη γνώμη της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, κατόπιν αιτήματος του μητροπολίτου Θεσσαλονίκης κ. Ανθίμου, και την απόφαση του τελευταίου, στον ιερό ναό Αγίου Σπυρίδωνος Τριανδρίας. 
    Στη νέα του ενορία ο π. Νικόλαος, παρά τις συνεχιζόμενες απειλές και τους εκφοβισμούς, συνεχίζει ακάθεκτος το αντιοικουμενιστικό και αντιαιρετικό του έργο καθώς και την εν γένει πνευματική του δραστηριότητα.

5 σχόλια :

  1. Το θερμό, πηγαίο, αυθόρμητο και συνεχόμενο χειροκρότημα όλου του πιστού λαού που βρισκόταν στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνος και που φώναζε συνεχόμενα "Άξιος!" με ενθουσιασμό στο άκουσμα της ανακοίνωσης της διακοπής του μνημοσύνου του επισκόπου του από τον π. Νικόλαο Μανώλη, είναι απόδειξη ότι ο πιστός λαός αγγαλιάζει με θέρμη όλους όσους πολεμούν την σύγχρονη Αίρεση του Οικουμενισμού, ακολουθούν τα αγιασμένα βήματα των Αγίων Πατέρων μπροστά στις Αιρέσεις και υπερασπίζονται την Αλήθεια της Μίας, Αγίας, Καθολικής και Αποστολικής Εκκλησίας! Ευχαριστούμε τον π. Νικόλαο μέσα από την καρδιά μας για το παράδειγμα και τη στάση ζωής που μας μεταδίδει! Άξιος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άξιος, Πανάξιος ο πατήρ Νικόλαος απέναντι στους πλανηθέντες.Ι Μ Ν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

1) Η κατάθεση σχολίου κάτω από τις αναρτήσεις θα γίνεται επωνύμως με την χρήση λογαριασμού Gοοgle και θα αναρτώνται αυτόματα.
2) Τυχόν άσεμνα ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται μόλις υποπέσουν στην αντίληψη των διαχειριστών του ιστολογίου, ή κατόπιν σχετικής ενημέρωσης από τους τυχόν θιγομένους τρίτους.
3) Το περιεχόμενο του άρθρου ή των σχολίων που το συνοδεύουν, ΔΕΝ συμπίπτει με τις απόψεις και θέσεις του Ιστολογίου
4) Να μην χρησιμοποιείτε greeklish στα μηνύματά σας διότι δε θα αναρτώνται.
5) Να τσεκάρετε το πλαίσιο "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις" που βρίσκεται κάτω από το μήνυμα σας, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, ώστε να ειδοποιείστε για τα επόμενα σχόλια αυτής της ανάρτησης, μέσω της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης.
6) Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: istologionkatanixis@gmail.com