Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου 2017

Θεματική Εβδομάδα-Έμφυλες ταυτότητες: Οφείλουμε να μάθουμε για να αντισταθούμε

1) Ο Καθηγητής Φιλοσοφίας Δημήτρης Πατέλης τσακίζει την θεωρία του κοινωνικού φύλου
Ειδικότητα: Φιλοσοφία και Ιστορία της Επιστήμη
Εκπαίδευση: Πτυχίο και Διδακτορικό Δίπλωμα Κρατικού Πανεπιστημίου Μόσχας "Μ. Β. Λομονόσοφ" (1988 και 1991 αντίστοιχα). Τομέας: Επιστημών.
Απόσπασμα από ομιλία του Εισηγητή αν. Καθ. Πολυτεχνείου Κρήτης Δημήτρη Πατέλη στο 4ο μάθημα από τη σειρά "10 απλά μαθήματα Σύγχρονης Επαναστατικής Θεωρίας. Κλασικός μαρξισμός και Λογική της Ιστορίας." Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, Νοέμβριος του 2015.
Απομαγνητοφωνημένο σε γραπτό κείμενο σχεδόν ολόκληρο το απόσπασμα στο παρακάτω link:
Η τεχνολογία αλλαγής φύλου δεν ξέρω πόσο χειραφετική διάσταση μπορεί να έχει. Για να είμαι ακριβέστερος ξέρω ότι είναι μια μορφή χειρίστου τύπου χειραγώγησης. Κι όποιος δεν το καταλαβαίνει αυτό ας δει σήμερα ποιοί είναι υπέρμαχοι αυτών των πολιτικών επιλογών. Αυτοί που είναι πιο ρατσιστές στην παγκόσμια πολιτική τους, αυτοί που πάνε να επιβάλλουν την δική τους νοοτροπία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων σε όλο τον πλανήτη, αυτοί που επιβάλλουν με όρους γενοκτονίας τα οικονομικά, πολιτικά και λοιπά γεωστρατηγικά τους συμφέροντα, αυτοί είναι που πάνε να μας επιβάλλουν όλη την προβληματική των LGBTQ κι όλα τα υπόλοιπα που ξέρουμε.
Έχουμε εδώ και επιστήμη, και υπάρχει διαφορά ανάμεσα στην ανάγκη και την επιθυμία.
Φυσικά και εδώ εμπλέκεται το φαντασιακό συνειδησιακό πνευματικό στοιχείο, στην επιθυμία, αλλά ακριβώς λόγω αυτού του πράγματος, σε αλλοτριωμένη κοινωνία, σε κοινωνία στην οποία έχουμε απόπειρα εκτακτικής ανάσας και διεξόδου των όρων αναπαραγωγής του κεφαλαίου, πράγμα που θα το δούμε στο ιστορικό κομμάτι, μέσω δημιουργίας τεχνητών αναγκών στον άνθρωπο, άρα μέσω μιας βιομηχανίας επιβολής τεχνηέντως επίπλαστων αναγκών στον άνθρωπο, το να μιλάμε με τέτοια ευκολία γι’ αυτά τα θέματα είναι νερό στο μύλο της χειραγώγησης.
Δε μπορεί δηλαδή να επιβάλλεται στα πλαίσια της Διατλαντικής πολιτικής επενδύσεων,  να επιβάλλονται και τέτοια φαινόμενα, επιβολή δηλαδή της αλλαγής φύλου, των γάμων και της τεκνοθεσίας μεταξύ ομοφύλων, και εμείς να θεωρούμε ότι αυτό είναι προοδευτικό φαινόμενο.
Δηλαδή, εάν αγνοήσουμε τον βιολογικό πυρήνα, το βιολογικό υπόστρωμα των αναγκών φυσιογνωστικά επακριβώς προσδιοριζόμενο, δηλαδή αν εξαιρέσουμε τις περιπτώσεις εκείνες όπου υπάρχει ορμονικό και ανατομοφυσιολογικό πρόβλημα, το οποίο είναι απειροελάχιστο ποσοστό στις περιπτώσεις ανατομοφυσιολογικού προσδιορισμού του φύλου, και εκεί οι ιατρικές παρεμβάσεις μπορούν να βοηθήσουν, οι περιπτώσεις εκείνες τις οποίες έχουμε την λεγόμενη μη παραδοσιακή σεξουαλική προτίμηση είναι μορφές διάθλασης συγκεκριμένου τύπου αλλοτριωμένου και αλλοτριωτικού κοινωνικού, στο βιολογικό.
Πείτε μου σας παρακαλώ τι θα γίνει εάν στην παιδική ηλικία ή στην εφηβεία ενός παιδιού, έρθει ο γονέας ή ο δάσκαλος και του πει ‘παιδάκι μου το’ ψαξες το φύλο σου; μήπως δεν είσαι αγόρι κι είσαι κορίτσι;’ ή το αντίστροφο; Πού θα πατήσει; Τι θα κάνει στην συνέχεια; Εάν τραυματίσεις την φυσιολογική ψυχοσωματική ανάπτυξη του παιδιού που συνδέεται με τις θέσεις και τους ρόλους τους βιολογικά προσδιορισμένους από το βιολογικό υπόστρωμα των αναγκών των θέσεων και των ρόλων των φύλων, έχεις αποδομήσει το σύνολο της προσωπικότητας και της μετέπειτα ζωής του παιδιού. Και αυτό που σας λέω είναι αποδεδειγμένο και με εμπειρικό υλικό.
Όταν αυτή τη στιγμή στις ΗΠΑ δίνουν μάχες για να θεωρηθεί ύψιστο δικαίωμα ελευθερίας επιλογής το να επιβάλλουν γονείς ορμονική παρέμβαση με εισαγγελική απόφαση για την αναστολή της ορμονικής ανάπτυξης του παιδιού ή παρεμβάσεις αλλαγής φύλου σε 6χρονα, 9χρονα, 12χρονα, τι είναι αυτό αν όχι γενοκτονία; Ποιός είσαι εσύ που αποφάσισες εξ’ ονόματος του παιδιού να κάνεις προσθετικές, αφαιρετικές και άλλες χειρουργικές επεμβάσεις και άλλες  ορμονικές παρεμβάσεις; Διαβάστε, είναι συγκλονιστικό το υλικό αυτό το οποίο αποκτά διαστάσεις γενοκτονίας. Αποκτά διαστάσεις δηλαδή στα πλαίσια των οποίων επέρχεται τεχνηέντως και ένας βιολογικός εκφυλισμός του ανθρώπινου γένους στις πιο ανεπτυγμένες καπιταλιστικές χώρες και οικονομίες. Δεν είναι τυχαίο αυτό το φαινόμενο.
Και δείτε ποιοί είναι αυτοί οι οποίοι χρηματοδοτούν συστηματικά αυτού του είδους τις παρεκκλίσεις, με βιομηχανικό μάλιστα τρόπο, και θα καταλάβετε.Κάντε μια αναζήτηση στο διαδίκτυο. Την έκανα. Ξέρετε τι ανακάλυψα; Δείτε πώς χρηματοδοτούνται ΜΚΟ που προωθούν αυτά τα LGBTQ πρότυπα από τα βασικά μονοπώλια, Microsoft, IBM, Apple, ή πάρτε όλους τους μεγάλους τραπεζικούς ομίλους και δείτε πώς χρηματοδοτούν αυτά τα πράγματα. Δείτε τι προγράμματα υπάρχουν στη βιομηχανία του τουρισμού για ειδικά πακέτα για LGBTQ, δείτε τι ειδικές πιστωτικές κάρτες εκδίδονται για LGBTQ κοινότητες με τις προτιμήσεις τους, και πείτε μου σας παρακαλώ αυτό το οποίο είναι πρωτεύουσα επιλογή των πιο επιθετικών κύκλων της σημερινής χρηματιστικής ολιγαρχίας του κεφαλαίου, πώς μπορεί να είναι πρόταγμα και σημαία προοδευτικότητας για κάποιους δήθεν προοδευτικούς χώρους.
Εάν λοιπόν έχουμε μια τέτοια ακύρωση του βιολογικού πυρήνα συγκρότησης της μελλοντικής προσωπικότητας, πιστέψτε με δεν υπάρχει θέμα στην μετέπειτα ζωή του ατόμου που να μη το διαθλά μέσω αυτής της παρέκβασης, παρέκκλισης, από τον έμφυλο προσδιορισμό της ύπαρξής του βιολογικά. Αυτό θα το δείτε και εμπειρικά. Ψάξτε να δείτε εμπειρικά τους ανθρώπους οι οποίοι έχουν υποστεί αυτή την αλλαγή προσανατολισμού με ή χωρίς ιατρική παρέμβαση, και πείτε μου αν είναι ικανοί να αντιμετωπίσουν ένα από τα μείζονος κλίμακας προβλήματα της κοινωνίας και της ανθρωπότητας της εποχής χωρίς να το διαθλούν από αυτό. Έχουμε δηλαδή μία αντίστροφή διάθλαση, δεν έχουμε μόνο διάθλαση μέσω του κοινωνικού στο βιολογικό στο άτομο, αλλά έχουμε το επόμενο βήμα της αποδόμησης της κοινωνίας μετά την επιθετική ιδεολογία του νεοφιλελευθερισμού.
Δεν είναι μόνο η κοινωνία συνονθύλευμα ατόμων εγωιστικά και ιδιοτελώς σκεπτόμενων ως προς τα κίνητρά τους, άρα που ανάγονται στη βιολογία τους, αλλά έχουμε ακόμα μια μεγαλύτερη επίθεση της κυρίαρχης ιδεολογίας και προπαγάνδας στο βιολογικό πυρήνα συγκρότησης της προσωπικότητας, στη βιολογική υπόσταση του ατόμου ως θεμέλιο της προσωπικότητας. Δηλαδή δεν του έφτανε που αποδόμησε την κοινωνία σε άτομα ιδιοτελώς σκεπτόμενα, φιλοτομαριστές, αλλοτριωμένους κι αλλοτριωτικούς, αλλά πάει να συνθλίψει και τον ίδιο τον βιολογικό πυρήνα συγκρότησης της οποιασδήποτε ατομικότητας, άρα της προσωπικότητας. Ο άνθρωπος που θα υποστεί αυτή την συνειδησιακή, ασυνείδητη κατά κύριο λόγο, μετάλλαξη λόγω αυτού του τύπου της χειραγώγησης, και θα προσπαθήσει να έχει αντίστοιχη κατασκευή με παρεμβάσεις ιατρικού και παραιατρικού τύπου πάνω στο σώμα του, θα είναι τόσο καταρρακωμένος που δεν θα μπορεί να κάνει τίποτα, μα τίποτα. Δεν είναι τυχαίο ότι στρατηγικά think tanks όπως αυτά του Stratford σε δημόσιες στρατηγικές τους εκθέσεις αναφέρουν πόσο προς όφελος των στρατηγικών συμφερόντων της κυριαρχίας των ΗΠΑ είναι η επιβολή αυτών των LGBTQ προτύπων. Όχι μόνο διότι παίζουν για ένα target group καταναλωτικών αγαθών που προσανατολίζονται σε άτεκνες καταστάσεις, ομοφύλων ζευγαριών, ατέκνων, μονογονεικών κλπ οικογενειών, αλλά και διότι αυτό είναι το πιο χειραγωγήσιμο υλικό. Είναι αδύνατο να σηκώσει κεφάλι ως προς τα επαναστατικά θεμελιώδη προτάγματα ένα καταρρακωμένο άτομο ως προς το βιολογικό πυρήνα συγκρότησης της προσωπικότητάς του εάν έχει υποστεί μια τέτοια χειραγωγική μετάταξη.
2) Η Θεματική Εβδομάδα με την ενότητα για το κοινωνικό φύλο και τις Έμφυλες ταυτότητες, εκφράζει τη δέσμευση των κυβερνήσεων των κρατών-μελών, και των ελληνικών. Εκτελούνται οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης που οι πολιτικοί ηγέτες έχουν δεσμευτεί ως πειθήνια ενεργούμενα των  ΜΚΟ και της Νέας Τάξης Πραγμάτων.
Επισυνάπτω ως συνημμένο, αποσπάσματα από την Έκθεση-ψήφισμα Λούνατσεκ, της οποίας την στοχοθεσία εξυπηρετεί η εγκύκλιος για τη Θεματική Εβδομάδα.
Η Ουρλίκε Λούνατσεκ είναι αντιπρόεδρος του Ευρωπαικού Κοινοβουλίου που εισηγήθηκε την σχετική Έκθεση και υπερψηφίστηκε (Φεβρουάριος2014) από σχεδόν όλους τους Έλληνες Ευρωβουλευτές...
Προσέξτε την αναφορά"... Να θεσπιστούν εκπαιδευτικά προγράμματα προσανατολισμένα στον σεξουαλικό προσανατολισμό και στην ταυτότητα φύλου..."
Ραδιοφωνική εκπομπή για την έκθεση Λούνατσεκ

3)Επίσης, δείτε εδώ ttps://www.facebook.com/petoras?lst=100014989186053%3A600334901%3A1486363476 ποιος είναι ο "εκπαιδευτικός" Πέτρος Σαπουντζάκης, που βγαίνει στα κανάλια και αρθρογραφεί υπέρ των έμφυλων στα σχολεία.
Πρόκειται για ακραίο άτομο των LGBTQ οι οποίοι απροκάλυπτα πλέον δηλώνουν ότι το υπουργείο παιδείας και τα media είναι υποχείριό τους!
Οι διάλογοι και ο τρόπος που εκφράζονται σοκάρει… (δείτε http://avmag.gr/72046/i-thesi-oson-lene-oti-ta-pedia-tha-blechtoun-ine-anipostati-prokatalipsi/)
4)

34 σχόλια :

 1. Πρέπει να ενημερωθούμε ώστε να μπορούμε μα αντισταθούμε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Θαρσήτε! Έχουμε πόλεμο πρός τίς δυνάμεις τού σκότους, αλλά ο Χριστός θα νικήση!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. τυχαία η Αντζελίνα Τζολί τάχα έκοψε και τα δύο στήθη της και τάχα αφαίρεσε τις ωοθήκες;; προμόσιον κάνει για όλη αυτήν την ανωμαλία
  το κοριτσάκι της το ντύνει αγόρι
  παρατηρείστε το κουτί νουνού, δείχνει μια Ολλανδέζα να κρατάει ένα μπουκέτο
  πριν χρόνια η Ολλανδέζα κρατούσε και θήλαζε ένα μωρό
  τυχαίο; δε νομίζω

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. έρχεται η οργή του Θεού
  ο κόμπος έφτασε στο χτένι...μετά το σύμφωνο συμβίωσης και τις έμφυλες ταυτότητες η χώρα μας έπαψε να είναι χριστιανική, ο σώζων εαυτώ σωθείτω...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Αυτά όμως που βλέπουμε στη χώρα μας είναι ατζέντα που εφαρμόζεται όταν ο Ομπάμα ήταν στην εξουσία
  Τώρα υπάρχει ο Τραμπ που επιχειρεί να αλλάξει πολλά και να περάσει όπως διαβάσαμε νόμους σχετικά και για την μοιχεία και για το ότι ο άνθρωπος είναι αυτό που δείχνει η ανατομία του όταν γεννηθεί και για τις εκτρώσεις κλπ για να δούμε...τί θα γίνει τελικά...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΕΚΠΛΗΞΗ;
  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΛΟΥΝΑΤΣΕΚ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ
  ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ
  ΑΣ ΜΗΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΟΣΟΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΑΜΕ...ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΕΡΙΔΙΟ ΕΥΘΥΝΗΣ, ΑΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΕΣΤΩ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Έκθεση Λούνατσεκ
   Καταργούνται οι όροι πατέρας-μητέρα και αντικαθίστανται από γονέας Α,Β,Γ,Δ..... όσοι θέλουν (!!!) οποιουδήποτε φύλου (!!!) που θα "παντρεύονται" με σύμφωνο συμβίωσης μεταξύ τους, και θεσπίζεται ο θεσμός της παρένθετης μητέρας που θα χρησιμοποιούν οι gay για να αποκτήσουν παιδί!
   Το παιδί μέχρι τα 18 θα είναι απροσδιόριστου-ουδέτερου φύλου(!!!), και μόλις κλείσει τα 18 θα κάνει δήλωση για το τι φύλο ή παραλλαγή φύλου ή συνδυασμό (by-sexual) από τις δεκάδες επιλογές θέλει να είναι (!!!).
   Aυτά ψήφισαν όλοι σχεδόν οι Έλληνες Ευρωβουλευτές!Απίστευτο!

   Διαγραφή
 7. Οταν πας κόντρα στην φύση (παρά φύση) η φύση εκδικείται...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Μπράβο στον καθηγητή!Πολύ δυνατό μυαλό και έντιμος επιστήμονας.Τυχεροί οι μαθητές του!Δεν χορταίνεις να τον ακούς.Που είναι η αιωνίως κοιμωμένη ιεραρχία να τον βάλει μπροστά για να την βγάλει ασπροπρόσωπη;Δεν αφήνεις τέτοιο μυαλό ανεκμετάλευτο!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Πολλά μπράβο στον καθηγητή

   Διαγραφή
 9. EΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ! Λέξη προς λέξη, η καλύτερη ανάλυση-ερμηνεία, που έχουμε διαβάσει αυτές τις μέρες.
  Μετά την διάσπαση του Συνόλου [δηλ. την αποδόμηση της Κοινωνίας], επιχειρείται η διάσπαση ΚΑΙ της Μονάδας [δηλ. του Ανθρώπου].
  Κατά αναλογία της επιστημονικής προόδου/συνέχειας, από την διάσπαση χημικών ενώσεων στην διάσπαση του πυρήνα του ατόμου.Το αποτέλεσμα ήταν η "απελευθέρωση" του "Τέρατος", της τρομερής "εγκλωβισμένης" καταστροφικής δύναμης της πυρηνικής ενέργειας, που απειλεί σήμερα την ανθρωπότητα με πυρηνικό ολοκαύτωμα.
  Έτσι ακριβώς θα συμβεί και με την διάσπαση "του βιολογικού πυρήνα συγκρότησης της μελλοντικής προσωπικότητας, της βιολογικής υπόστασης του ατόμου ως θεμέλιο της προσωπικότητας".
  Επιχειρείται πλέον να παραβιαστεί το "Άβατον" της ανθρώπινης ψυχής από συστάσεως Δημιουργίας.Όπως παραβιάστηκε το "άτμητον της ύλης" με την διάσπαση του ατόμου.
  Ευχαριστούμε τον καθηγητή για την εξαιρετική του παρέμβαση, και την αποκάλυψη της πραγματικής διάστασης των πραγμάτων, του ορατού κινδύνου από την δημιουργία ενός νέου "Φρανκενστάιν" και της "απελευθέρωσής" του από τα "εργαστήρια" των think tanks των ΗΠΑ..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Φυσικά ο κυρ Γιάννης ο περιπτεράς που είναι γκέι και η κυρά Κούλα η μοδίστρα που είναι λεσβία φταίνε για τις ατζέντες των πολυεθνικών που έχουν -παρεπιπτόντως- ισοπεδώσει και την δική τους καθημερινότητα και ευημερία. Παρακαλώ οι Χριστινοί και Χριστιανές συνέλθετε. Το ότι κάποιος άνθρωπος είναι καθηγητής και εκφέρει μία άποψη κατάπτυστη, δεν σημαίνει ότι ξέρει τα πάντα για οποιοδήποτε θέμα, που ούτε έχει υποστεί βιωματικά, αλλά ούτε γνωρίζει επιστημονικά. Ούτε ο ίδιος έχει καταπιέσει τον δικό του σεξουαλικο προσανατολισμό (που είναι ουσιώδες κομμάτι της προσωπικότητας του ανθρώπου) για να μπορεί να καταλάβει σε τι συνεισφέρει ο λόγος του και τα "επιχειρήματά" του (τα οποία δεν αποδεικνύει κάπως, απλώς τα παραθέτει άκριτα). Παρακαλώ σταματήστε να φοβάστε τους καταπιεσμένους συνανθρώπους σας. Σεβαστείτε, επιτέλους, και τα δικά σας παιδιά, που μπορεί να είναι ομοφυλόφιλα. Μην τα απομακρύνετε και μην τα κάνετε να σας φοβούνται.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Παρακαλώ, επιτρέψετε μου να σας πω ότι αυτά που γράφετε δεν έχουν καμιά σχέση ούτε με όσα λέει ο καθηγητής ούτε με όσα λέμε εμείς. Μιλάτε σε τελείως διαφορετική βάση.[Χαρακτηρίζετε κατάπτυστη την ανάλυση του καθηγητή, και την αποδίδετε στο ότι ο ίδιος δεν έχει θέμα με τον σεξουαλικό του προσανατολισμό, και λέτε στους υπόλοιπους να συνέλθουν και να μην απομονώνουν τους ανθρώπους που μπορεί να είναι ομοφυλόφιλοι.]
   Kαταρχήν ο καθηγητής [όπως και εμείς που συμφωνούμε] διαχωρίζει (το αντιγράφω): "τις περιπτώσεις εκείνες όπου υπάρχει ορμονικό και ανατομοφυσιολογικό πρόβλημα, το οποίο είναι απειροελάχιστο ποσοστό, και εκεί οι ιατρικές παρεμβάσεις μπορούν να βοηθήσουν", από τις "περιπτώσεις εκείνες τις οποίες έχουμε την λεγόμενη μη παραδοσιακή σεξουαλική προτίμηση που είναι μορφές διάθλασης συγκεκριμένου τύπου αλλοτριωμένου και αλλοτριωτικού κοινωνικού, στο βιολογικό".

   Την ίδια οπτική της αλλοτρίωσης που εκδηλώνεται με αυτό το πάθος, μας δίνει η Αγία Γραφή και οι Πατέρες. Όπως συμβαίνει και με τα υπόλοιπα ανθρώπινα πάθη.Η ομοφυλοφιλία είναι το πιο καταστροφικό, ακριβώς γιατί αγγίζει τον πυρήνα της ύπαρξης του ανθρώπου (που είναι άρσεν και θήλυ),
   το φύλο, που υπάρχει από την στιγμή της γέννησης, δηλ. πολύ πριν τις ορμόνες και την ηλικία αναπαραγωγής, άρα δεν είναι μόνο "βιολογικό φαινόμενο", αλλά έχει να κάνει με την διαφορετική κατασκευή από τον Ίδιο τον Δημιουργό, και είναι άρρηκτα δεμένο με το ψυχολογικό υπόβαθρο του ανθρώπου.
   Φυσικά πρέπει να βοηθήσουμε με αγάπη τον κάθε άνθρωπο που καταδυναστεύεται από οποιοδήποτε πάθος, αλλά μισούμε το πάθος και προσπαθούμε να προστατέψουμε τους υπόλοιπους, και κυρίως την πιο αδύναμη και επιρρεπή ομάδα που είναι τα παιδιά!
   Το θέμα εδώ δεν είναι η ομοφυλοφιλία έτσι γενικά και αόριστα, αλλά τα νέα προγράμματα του Υπουργείου και η ύπουλη αμφισβήτηση των δεδομένων των παιδιών σε μια ηλικία που δεν έχουν ακόμα ταυτότητα.Είναι η επίθεση στην "φυσιολογική ψυχοσωματική ανάπτυξη του παιδιού που αποδομει το σύνολο της προσωπικότητας και της μετέπειτα ζωής του" και "η ακύρωση του βιολογικού πυρήνα συγκρότησης της μελλοντικής προσωπικότητας, όταν ξέρουμε ότι δεν υπάρχει θέμα στην μετέπειτα ζωή του ατόμου που να μη το διαθλά μέσω αυτής της παρέκβασης, παρέκκλισης, από τον έμφυλο προσδιορισμό της ύπαρξής του βιολογικά¨(!!!) όπως λέει ο καθηγητής!!!
   Λέει ακόμα συνταρακτικά πράγματα, για τους ενορχηστρωτές αυτής της επίθεσης [ΜΚΟ που προωθούν αυτά τα LGBTQ πρότυπα, βασικά μονοπώλια, Microsoft, IBM, Apple, μεγάλοι τραπεζικούι ομίλοι κτλ..]
   που αποσκοπεί σε προβληματικά, χειραγωγημένα, υποτελή άτομα και άρρωστες κοινωνίες παρακμής χωρίς αντιστάσεις, σε οτιδήποτε τους επιβάλλουν.
   ΚΑΙ "Δεν είναι τυχαίο που στρατηγικά think tanks όπως αυτά του Stratford σε δημόσιες στρατηγικές τους εκθέσεις αναφέρουν πόσο προς όφελος των στρατηγικών συμφερόντων της κυριαρχίας των ΗΠΑ είναι η επιβολή αυτών των LGBTQ προτύπων. Όχι μόνο διότι παίζουν για ένα target group καταναλωτικών αγαθών που προσανατολίζονται σε άτεκνες καταστάσεις, ομοφύλων ζευγαριών, ατέκνων, μονογονεικών κλπ οικογενειών, αλλά και διότι αυτό είναι το πιο χειραγωγήσιμο υλικό. Είναι αδύνατο να σηκώσει κεφάλι ως προς τα επαναστατικά θεμελιώδη προτάγματα ένα καταρρακωμένο άτομο ως προς το βιολογικό πυρήνα συγκρότησης της προσωπικότητάς του εάν έχει υποστεί μια τέτοια χειραγωγική μετάταξη."
   Μπορείτε όλα αυτά να τα παραβλέψετε ή να τα αναιρέσετε;;ΠΩΣ;; Με την δικαιολογία ότι το φαινόμενο των gay είναι υπαρκτό;;Σαφώς είναι υπαρκτό αλλά εκτινάχθηκε και επιδιώκεται να γίνει ανεξέλεγκτο τα τελευταία χρόνια για συγκεκριμένους λόγους. Υπάρχει προσχεδιασμένη χρηματοδοτούμενη νεοταξίτικη ατζέντα που εφαρμόζεται πλήρως!

   Διαγραφή
  2. Δεν φοβόμαστε κανέναν αγαπητέ ανώνυμε, παρά μόνο την διαστροφή.Σεβόμαστε τον άνθρωπο, αλλά απορρίπτουμε την αμαρτία.

   Διαγραφή
  3. Κούνια που σε κούναγε.....ούτε ξέρεις τι γράφεις.Αν θες βιωματική άποψη άσχετε να πας να διαβάσεις το εκπληκτικό άρθρο ενός πρώην γκέι.Εκεί θα πάρεις τις απαντήσεις σου....https://katanixis.blogspot.gr/2017/02/gay-straight.html

   Διαγραφή
  4. Δεν υπάρχουν πρώην γκέι, υπάρχουν μόνο καταπιεσμένοι γκέι. Η άποψη ότι η Lgbtqi κοινότητα αποτελεί ατζέντα του κυρίαρχου οικονομικοπολιτικού συστήματος είναι ανιστόρητη και επικίνδυνη. Το ίδιο πίστευαν και οι Ναζί για τους Εβραίους και σαφώς μπορώ να παραθέσω άμεσες πηγές γι αυτό, αλλά καλό θα ήταν να μάθετε να διαβάζετε μόνες/οι. Η κούνια, ευτυχώς, δεν κουνάει εμένα. Η "ανώνυμη Ελληνίδα μάνα" δεν είναι ειδικός σε θέματα ψυχικής υγείας. Ο κος Καθηγητής εκφράζει φοβικές απόψεις και είναι εντελώς ανενημέρωτος σε θέματα κοινωνικής ταυτότητας του φύλου και επιτέλεσης τους φύλου. Γι αυτά επίσης έχω πολύ καλή βιβλιογραφία, την οποία μπορώ να παραθέσω, μιας και αφορά ιστορική και κοινωνιολογική τεκμηρίωση. Παρακαλώ, μην εκφέρετε αόριστες και γενικόλογες απόψεις χωρίς τεκμηρίωση. Και αν απορρίπτετε την αμαρτία, να απορρίψετε πρώτα την δική σας αμαρτία και αφήστε τους/τις υπόλοιπού/ες. Ή όλοι οι Χριστιανοί είστε αναμάρτητοι ή γίνατε Φαρισαίοι. Διαλέξτε.

   Διαγραφή
  5. Αγαπητέ ανώνυμε (11.43), καταρχήν δεν αντιδικούμε, ούτε θέλει κανείς να "δικαιωθεί" ή ακόμα χειρότερα να υπερισχύσει απέναντι στον συνάνθρωπο.Απλά προσπαθούμε να προσεγγίσουμε την αλήθεια, και μέσα απ΄αυτό να βοηθήσει (αν είναι δυνατόν) ο ένας τον άλλο.
   Επικεντρώνεστε πάλι στο θέμα της ομοφυλοφιλίας και όχι στο πρόγραμμα του Υπουργείου που απευθύνεται σε μικρά αδιαμόρφωτα παιδιά, και θα έπρεπε να διαφωνείτε κάθετα με τις έστω και (ας τις πούμε) αρχικά "επικίνδυνες ακροβασίες" (είναι η πιο επιεικής έκφραση) ή στην χειρότερη "διαστροφικές πρακτικές" (εκεί θα καταλήξουν), ύπουλες και κατευθυνόμενες.
   Για την ομοφυλοφιλία λοιπόν και τις διαστροφές υπάρχουν πολλές αποδείξεις ότι προωθούνται συστηματικά.Δεκάδες στοιχειοθετημένα άρθρα. Δείτε π.χ. αυτό:

   ΓΙΑΤΙ οι GAY είναι ΑΝΑΓΚΑΙΟΙ στην Νέα Τάξη Πραγμάτων;
   http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2012/09/gay.html
   Ένα απόσπασμα:
   "Αν και αποτελούν ένα πολύ μικρό ποσοστό του πλανήτη μας, γύρω στο 3%, η πολύ καλή «προβολή» τους φαίνεται να φτάνει ή και να ξεπερνάει το 50%του παγκόσμιου πληθυσμού.
   Το Ομοφυλοφιλικό Κίνημα έχει καταλήξει να είναι μια ισχυρή δύναμη, με τεράστια επιρροή και εξουσία και πόρους κάθε είδους, τα οποία απολαμβάνει όχι μόνο στις ΗΠΑ, αλλά και πέραν αυτής [...] από την μια μέρα στην άλλη, gay ηγέτες οργανώθηκαν αυθόρμητα σε μια καλολαδωμένη πολιτική μηχανή, με συνεντεύξεις Τύπου οι οποίες καλύφθηκαν από παγκόσμια Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, εκατομμύρια δολάρια έρευσαν στα ταμεία του κινήματος που μέχρι πρότινος ήταν άδεια[...]
   Στις 5 Μαΐου 2009, πραγματοποιήθηκε μία συνεδρίαση στο Πανεπιστήμιο Rockefeller η οποία οργανώθηκε από τους Warren Buffet, Bill Gates και David Rockefeller. Ανάμεσα στους παρευρισκομένους ήταν η Oprah Winfrey, ο Ted Turner και ο George Soros και άλλοι υπάλληλοι της ΝΤΠ. Όπως ήταν αναμενόμενο, στην κορυφή της λίστας-ατζέντας ήταν μία ενισχυμένη δέσμευση για τον έλεγχο του πληθυσμού.
   Αυτό σήμαινε θέματα για την αύξηση των gay καθώς και θέματα υπέρ των αμβλώσεων.
   Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Randy Enge, μία από τις μεγαλύτερες πηγές υποστήριξης του Ομοφυλοφιλικού Κινήματος και της gay-ατζέντα είναι οι Coke-Cola, Pepsi, Ford (Globe), General Motors, American Express, Best Buy, Lehman Brothers, Fannie Mae, Mellon Financial, η Shell , Dell, Avon, Estee Lauder, Coors, η General Electric, General Mills, Kraft, Johnson & Johnson, Eli Lilly, Hyatt, State farm, Avis, Starbucks, Subway, Gameboy, Ikea, JC Penney, Sears, το Sam’s Club, Target, Wal-Mart (Pride), Weight Watchers, η IBM, Intell, AT & T, κλπ. κλπ."

   Υπάρχει ακόμα όπως είπατε πλήθος βιβλιογραφίας (αλληλοαναιρούμενης), που "δικαιολογεί" οποιαδήποτε άποψη, και μπορεί καθένας με αυτό τον τρόπο να θεωρεί ότι υποστηρίζει ή "δικαιώνει" τις επιλογές του, (όπως μπορεί και κάποιος άλλος να αναιρέσει με άλλη βιβλιογραφία την άποψη του πρώτου).Ο μ.Σεραφείμ είπε ότι μέχρι το 1980 ήταν "ψυχοπαθολογική εκτροπή" και αφού έπεσε το σιωνιστικό χρήμα μετατράπηκε σε "φυσική κατάσταση".

   Διαγραφή
  6. Πέρα απ΄όλα αυτά όμως θα ήθελα να σας πω ότι καταλαβαίνω (ή τουλάχιστον προσπαθώ) ότι αυτό το πάθος είναι πολύ ισχυρό γι΄αυτό προφανώς λέτε ότι δεν υπάρχουν "πρώην γκέι" αλλά μόνο καταπιεσμένοι, (θεωρείτε δηλαδή ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μεταστραφεί ένας gay).
   Λέτε ακόμα: "Και αν απορρίπτετε την αμαρτία, να απορρίψετε πρώτα την δική σας αμαρτία και αφήστε τους/τις υπόλοιπού/ες. Ή όλοι οι Χριστιανοί είστε αναμάρτητοι ή γίνατε Φαρισαίοι. Διαλέξτε."
   Aυτό το τελευταίο νομίζω ότι είναι τελικά όλη η βάση πάνω στην οποία πρέπει να πατήσουμε για να δούμε σωστά το θέμα. Αφού λέμε ότι είμαστε Χριστιανοί, πιστεύουμε σε ένα Θεό Άγιο και Τέλειο, που μας αγαπάει με ανέκφραστη αγάπη και έχει ένα Σχέδιο για τον καθένα μας.Δεν έχει κάνει λάθος στην Δημιουργία Του.Η ίδια η κατασκευή των 2 φύλων μας δείχνει το θέλημά Του. Υπάρχει και ένας ισχυρός συμβολισμός που ο διάβολος θέλει να ευτελίσει με την ομοφυλοφιλία και είναι "ο Νυμφίος-Χριστός και η Νύμφη-Εκκλησία".
   Το να βρεθούμε σε μια κατάσταση πτώσης όπως ο άσωτος υιός, έχει κάποιες αιτίες. Δεν έχει νόημα αγαπητέ αδελφέ να κατηγορεί όπως είπατε ο ένας τον άλλο για την πτώση του. Σαφώς απορρίπτουμε ΚΑΙ τις δικές μας αμαρτίες και κυρίως την πρώτη και μεγαλύτερη που είναι η υπερηφάνεια που έχουμε λίγο ή πολύ όλοι μας και από αυτή πηγάζουν οι υπόλοιπες. ΌΜΩΣ ο Θεός μπορεί να κάνει τα πάντα. Διαβάστε τον βίο του Αγίου Νήφωνα, που είχε πέσει σε τέτοιες αμαρτίες όπως και του π. Σ. Ρόουζ. Ο Θεός όχι μόνο τους ελευθέρωσε οριστικά, αλλά τους έκανε να βδελύσσονται αυτό το πάθος!Το ίδιο έχει συμβεί με πολλούς ανθρώπους. Αν πιστεύουμε στον Κύριο πιστεύουμε και σε όσα μας είπε για τους δαίμονες που κάνουν κατάληψη στην ψυχή. Επομένως δεν νοείται Χριστιανός που θα ψάξει απαντήσεις σε ότι τον βασανίζει σε άθεους ψυχολόγους/ψυχαναλυτές.Μόνο ο Λόγος του Θεού φωτίζει καταρχήν τον άνθρωπο ώστε να δει την αλήθεια, και να μετανοήσει, και τον ελευθερώνει οριστικά αφού πρώτα το θελήσει και το ζητήσει με Πίστη.
   Ο 20ος αιώνας χαρακτηρίζεται από την "επιστημονική κατοχύρωση" των ανθρώπινων διαστροφών μέσα (και) από την εξερεύνηση του ασυνείδητου (Κ. Γιουνγκ) ή τις θεωρίες του άθεου Φρόυντ, ο οποίος όπως λένε δεν θα "υπήρχε" αν δεν υπήρχε ο Νίτσε (που κήρυξε τον "θάνατο του Θεού"). Από αυτούς (σαν βάση) προήλθε όλη η σύγχρονη επιστήμη της ψυχολογίας-ψυχανάλυσης και μεγάλο μέρος της βιβλιογραφίας. Επιπλέον η "Νέα Εποχή" στηρίζεται στην Άλις Μπέιλι, την Θεοσοφία της Μπλαβάτσκι, και τον Άλιστερ Κρόουλι, (όλοι τους αποκρυφιστές). Είμαστε σε σκοτεινές εποχές και θα δούμε πολύ χειρότερα πράγματα. Δείτε σας παρακαλώ και αυτό το κείμενο, είναι πολύ καλό:
   Η «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ» ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
   http://www.imglyfadas.gr/portal/gr/details.asp?cdPro=%7B7521F199-6AAC-47F9-9D0B-6753FF5CEAAA%7D

   Διαγραφή
  7. Κα Μαρία, τα Links που μου παραθέσατε τα έχω υπόψιν και τα θεωρώ εξίσου αναξιόπιστα και φοβικά. Σέβομαι την πίστη των ανθρώπων, οποια κι αν είναι, αρκεί να έχουν την ικανότητα και οι ίδιες/οι να σεβαστούν τους συνανθρώπους τους, όποιοι/ες και αν είναι. Θα απαντήσω, λοιπόν, με δική σας επιχειρηματολογία, αν και εγώ δεν πιστεύω σε αυτό που πιστεύετε εσείς. Κατά την Χριστιανική άποψη, όσο ξέρω, ο Θεός-που είναι τριαδικός, αλλά ένας(κάτι που με έχει δυσκολέψει πολύ στα μαθηματικά)-στην πραγματικότητα δεν μπορεί να χωρέσει στον ανθρώπινο νου, διότι δεν μπορεί το πεπερασμένο να φανταστεί το αιώνιο, το ατελές το τέλειο κ.ο.κ. Παίρνοντας λοιπόν ως βάση τη φιλοσοφία του Χριστιανισμού-διότι η παραπάνω πρόταση πρόκειται περί φιλοσοφικής και όχι απλώς θρησκευτικής σκέψης-θα ήθελα να σας ρωτήσω και να σας κάνω ίσως να αναρωτηθείτε: Πώς γνωρίζετε εσείς-το ατελές και πεπερασμένο πλάσμα- το Σχέδιο του Θεού; Είσαστε σε θέση να κατανοήσετε την ολότητα του Θεού; Και αν ναι, αυτό δεν είναι αμαρτία να το εκφράζετε;Γνωρίζω ότι ο Θεός, έδωσε τις εντολές του και το Ευαγγέλιο. Δεν θα μιλήσω για τα διάφορα που αναφέρονται για την ιστορικότητα του Ευαγγελίου, τον αποσυμβολισμό που πρέπει να γίνεται σε κάθε μυθολογική αφήγηση κτλ, διότι αυτά είναι επιχειρήματα αθέων και δεν θα τα σεβαστείτε. Θα πω όμως το εξής: Έχετε σκεφτεί ποτέ ότι ο θεός έδωσε αυτές τις εντολές, στον νήπιο άνθρωπο για να μπορέσει να τα κατανοήσει με την νήπια αντίληψή του; Και όσο ο άνθρωπος εξελίσσεται, δεν θα έπρεπε και αυτή η αντίληψη απέναντι στο Θεό, αλλά και το σχέδιο του Θεού να εξελίσσεται; Εγώ προσωπικά τυγχάνει να έχω ειλικρινείς φιλικές σχέσεις και με ομοφυλόφιλες/ους και με τρανς ανθρώπους και με Χριστιανές/ους και με Ισλαμιστές/ιες και άλλους/ες και πιστέψτε με, κανένας και καμιά σας δεν είναι περισσότερο ή λιγότερο στο Σχέδιο του Θεού. Αλλιώς θα έπρεπε να καταδικάζεσε το υπόλοιπο 99% της ανθρωπότητα που δεν είναι Χριστιανο-ορθόδοξο. Τα περί αδελφοσύνης και ταπεινοφροσήνης, νομίζω ο Χριστιανισμός δεν τα αναφέρει τυχαία. Υπάρχει το γράμμα του νόμου και το πνεύμα του νόμου. Και πέρα από τους νόμους, υπάρχει η ίδια η ανθρώπινη ζωή και κάθε ζωή είναι σημαντική και δεν πρέπει να υποδουλώνεται ή να καταδυναστεύεται ή να διώκεται.

   Διαγραφή
  8. Eννοείται ότι σέβομαι την πίστη και την επιλογή του καθενός, αφού την σέβεται Πρώτος ο Θεός που "ανατέλει τον ήλιο..ή ρίχνει την βροχή" ανεξαιρέτως για όλους .Αφού λοιπόν λέτε "αν και εγώ δεν πιστεύω σε αυτό που πιστεύετε εσείς" άρα μιλάμε σε άλλη βάση και δεν έχει νόημα να σας λέω για την ομοφυλοφιλία σε σχέση με το Λόγο του Θεού (αφού δεν τον πιστεύετε).

   Πάμε λοιπόν σε άλλο θέμα, στην αλήθεια ή όχι της Χριστιανικής Πίστης. Αυτή η Πίστη είναι Αποκάλυψη και Δώρο Θεού σε όσους προγνωρίζει ότι θα την δεχτούν.Μπορεί να έρθει σε οποιοδήποτε στάδιο της ζωής του ανθρώπου, και του αλλάζει όλη την οπτική για τον εαυτό του και τον κόσμο όπως και όλη του την καρδιά, τις επιθυμίες του κτλ..
   Βάζετε πολλά ερωτήματα, θα προσπαθήσω να απαντήσω σε μερικά.

   Λέτε:
   ".. ο Θεός-που είναι τριαδικός, αλλά ένας(κάτι που με έχει δυσκολέψει πολύ στα μαθηματικά)-στην πραγματικότητα δεν μπορεί να χωρέσει στον ανθρώπινο νου, διότι δεν μπορεί το πεπερασμένο να φανταστεί το αιώνιο, το ατελές το τέλειο κ.ο.κ."

   Ο Άγιος Ιωάννης ο Δαμασκηνός στο έργο "Ακριβής έκδοση Ορθοδόξου πίστεως" λέει ότι ο Πατήρ είναι ο Νους που γεννάει αχρόνως και αιώνια τον Υιό-Λόγο (Χριστός, Θεού Δύναμη και Θεού Σοφία), και εκπορεύει το Άγιο Πνεύμα.
   Όπως ένας άνθρωπος που έχει νου, λόγο (λογική και σοφία) και πνεύμα(φωνή, εκδήλωση του λόγου).Παρόλο που δεν υπάρχει αναλογία ανθρώπινων πραγμάτων με τα θεϊκά, χρησιμοποιεί όμως αυτές τις εικόνες. Και Αυτά τα Τρία Είναι Υπερτέλεια Πρόσωπα και Υποστάσεις, με Κοινή Ουσία.

   Διαβάστε το εδώ:
   http://users.uoa.gr/~nektar/orthodoxy/paterikon/iwannhs_damaskhnos_ekdosis_akribhs.htm

   Ο Άγιος Μάξιμος ένας από τους μεγαλύτερους Πατέρες, ένα από τα εκλεκτότερα πνεύματα που πέρασαν από αυτή τη γη, μας λέει στην Φιλοκαλία:
   "Ο Θεός είναι ένας, γιατί μία είναι η θεότητα, άναρχη, απλή, πάνω από ουσία, δίχως μέρη και αδιαίρετη. Η ίδια θεότητα είναι μονάδα και τριάδα. Μονάδα ακέραιη η αυτή, και Τριάδα πλήρης η αυτή. Μονάδα ακέραιη κατά την ουσία η ίδια, και Τριάδα πλήρης κατά τις υποστάσεις η ίδια. Γιατί η θεότητα είναι Πατέρας, Υιός και Άγιο Πνεύμα. Και η θεότητα είναι και στον Πατέρα και στον Υιό και στο Άγιο Πνεύμα.

   Διαβάστε εδώ την συνέχεια:
   https://greekdownloads.wordpress.com/2013/06/10/άγιος-μάξιμος-ο-ομολογητής-200-κεφάλαι/

   H θεολογία των Πατέρων είναι αποφατική, περιγράφει την αλήθεια με αρνήσεις. Η κατάφαση έχει να κάνει με ότι κατανοούμε π.χ. ο Θεός είναι Αγαθός, είναι Αγάπη, κτλ.. η αποφατικότητα στην θεολογία είναι η κατανόηση της αδυναμίας του κτιστού να εννοήσει το Άκτιστο (τον Θεό) και έτσι Τον προσεγγίζει με όρους αποφατικούς όπως Υπερούσιος, Απερινόητος, Ακατάληπτος κτλ..Τα λέει αναλυτικά ο Άγιος Μάξιμος.

   Διαγραφή
  9. Λέτε:
   "Παίρνοντας λοιπόν ως βάση τη φιλοσοφία του Χριστιανισμού-διότι η παραπάνω πρόταση πρόκειται περί φιλοσοφικής και όχι απλώς θρησκευτικής σκέψης-θα ήθελα να σας ρωτήσω και να σας κάνω ίσως να αναρωτηθείτε: Πώς γνωρίζετε εσείς-το ατελές και πεπερασμένο πλάσμα- το Σχέδιο του Θεού; Είσαστε σε θέση να κατανοήσετε την ολότητα του Θεού; Και αν ναι, αυτό δεν είναι αμαρτία να το εκφράζετε;"

   Πολύ ατελείς είμαστε όλοι μας, με σκοτισμένο νου από "τις μέριμνες του αιώνος τούτου που συμπνίγουν τον Λόγο" όπως λέει ο Κύριος, όμως υπήρξαν και εκλεκτές ψυχές όπως οι Πατέρες, που τα έδωσαν όλα στον Κύριο, ησυχαστές που έφτασαν σε καθαρό Νου, και φωτίστηκαν από το Άγιο Πνεύμα, και μάλιστα οι περισσότεροι είχαν και την πληρότητα της γνώσης της ελληνικής φιλοσοφίας πάνω στην οποία μπολιάστηκε ο Λόγος του Θεού, και αυτοί οι άνθρωποι μας άφησαν δια του Αγίου Πνεύματος τα διαμάντια της γνώσης και της σοφίας. Και είμαστε Ένα με αυτούς αφού η Εκκλησία είναι Ένα Σώμα "όλοι είστε ΕΝΑΣ εν Χριστώ Ιησού" (Απ.Παυλος)..Όπως λέει ο Κύριος στο Δευτερονόμιο «θα κληρονομήσεις οικίες τις οποίες ποτέ δεν έκτισες και θα έχεις αμπελώνες και ελαιώνες τους οποίους ποτέ δεν φύτεψες»…
   Αυτούς λοιπόν ακούμε και εμπιστευόμαστε και όχι τον εαυτό μας.
   Διαβάστε σας παρακαλώ αυτά τα κεφάλαια που σας έδωσα από την Φιλοκαλία.ΑΞΙΖΕΙ!Γιατί βλέπω ότι έχετε αναζητήσεις, και απαντήσεις σε αυτό τον κόσμο δεν υπάρχουν. Η αλήθεια είναι πολύτιμη και δεν δίνεται σε "κύνες και χοίρους". Την έδωσε ο Κύριος στους Αγίους για να την δώσουν σε όσους ταπεινά την επιζητούν και ξέρει ότι θα την φυλάξουν στην καρδιά τους.

   Λέτε:
   "Γνωρίζω ότι ο Θεός, έδωσε τις εντολές του και το Ευαγγέλιο. Δεν θα μιλήσω για τα διάφορα που αναφέρονται για την ιστορικότητα του Ευαγγελίου, τον αποσυμβολισμό που πρέπει να γίνεται σε κάθε μυθολογική αφήγηση κτλ, διότι αυτά είναι επιχειρήματα αθέων και δεν θα τα σεβαστείτε."

   Yπάρχουν απαντήσεις για όλα όσα λέτε, αποδείξεις αρχαιολογικές και ιστορικές. Ο "αποσυμβολισμός" δεν είναι απαραίτητα αρνητικός, γιατί υπάρχουν πολλαπλές ερμηνείες και πολλά νοήματα ταυτόχρονα χωρίς το ένα να αναιρεί το άλλο. Εξάλλου ο Θεός "φαίνεται κρυπτόμενος" και "κρύβεται φαινόμενος". Είναι "η Άκρα Ταπείνωσις".

   Λέτε:
   "Έχετε σκεφτεί ποτέ ότι ο θεός έδωσε αυτές τις εντολές, στον νήπιο άνθρωπο για να μπορέσει να τα κατανοήσει με την νήπια αντίληψή του; Και όσο ο άνθρωπος εξελίσσεται, δεν θα έπρεπε και αυτή η αντίληψη απέναντι στο Θεό, αλλά και το σχέδιο του Θεού να εξελίσσεται;"

   Στην Π.Δ. έδωσε το Νόμο στην νηπιακή ανθρωπότητα.Στην Κ.Δ. έδωσε τον τέλειο Νόμο της ελευθερίας τις 2 εντολές "Αγαπήσεις Κύριον τον Θεόν σου εξ όλης της ψυχής σου... και τον πλησίον σου ως σεαυτόν.." Εκεί κρέμονται όλα τα υπόλοιπα.
   Ο άνθρωπος δεν εξελίσσεται ως προς την ικανότητα να αντιληφθεί μόνος του, δεν αλλάζει η φύση του. Απλά αποστασιοποιείται διαρκώς από τον Θεό.Η Δημιουργία μας είναι "εκ του μηδενός", "εκ του μη όντος εις το είναι ημάς παρήγαγε".
   Το "Είναι", είναι Εκείνος "ο Ων", "η ζωή και η πνοή" των κτισμάτων είναι στο Χέρι Του. Ότι μας έχει πει είναι "Ναι και Αμήν".Δεν έχουμε τίποτα δικό μας, και δεν μπορούμε να εμπιστευτούμε τον εαυτό μας.
   Διαβάστε τους Πατέρες, κυρίως τον Άγιο Μάξιμο, που απαντάει σε όλα αυτά, πως μετουσιώνεται ο Λόγος που ακούμε (ο Χριστός) και είτε γίνεται σάρκα είτε Πνεύμα (όπως στο όρος της Μεταμορφώσεως).Και πως μας "μιλούν" διαρκώς όλοι οι "λόγοι των όντων".

   Διαγραφή
  10. Λέτε:
   "..κανένας και καμιά σας δεν είναι περισσότερο ή λιγότερο στο Σχέδιο του Θεού. Αλλιώς θα έπρεπε να καταδικάζεσε το υπόλοιπο 99% της ανθρωπότητα που δεν είναι Χριστιανο-ορθόδοξο. Τα περί αδελφοσύνης και ταπεινοφροσήνης, νομίζω ο Χριστιανισμός δεν τα αναφέρει τυχαία."

   Mάλλον δεν καταλάβατε τι εννοούσα όταν είπα για το Σχέδιο του Θεού.Σε καμιά περίπτωση δεν ήθελε να πω ότι το 1% περιλαμβάνεται σε κάποιο Σχέδιο και το 99% όχι. Εννοούσα ότι για τον καθένα ο Θεός έχει ένα σχέδιο Σωτηρίας όπως μας λένε οι Άγιοι Γέροντες, και έρχονται έτσι τα περιστατικά στη ζωή του, ώστε να εκπληρωθεί.Το θέμα είναι η δική του ανταπόκριση.
   Θα σωθούν πάρα πολλοί άνθρωποι με τρόπους που μόνο ο Θεός γνωρίζει.

   Σχετικά με την τελευταία πρόταση "το γράμμα και το πνεύμα του νόμου" διαβάστε την επιστολή προς Γαλάτες του Απ.Παύλου. Το πνεύμα είναι ο τέλειος νόμος της ελευθερίας η κατα Χριστόν ωριμότητα του ανθρώπου που κατανοεί ότι "πάντα μοι έξεστιν αλλά ου πάντα συμφέρει".
   Ο Θεός αφήνει τον άσωτο να φύγει, τον δέχεται ξανά χωρίς να του πει τίποτα και τον αποκαθιστά πλήρως. Εκείνος όμως ταλαιπωρείται (κάθε φορά που αφήνει την αγκαλιά του Πατέρα). Και ναι μεν όπως λέει Ο Καβάφης "η Ιθάκη δίνει το ωραίο ταξίδι" αλλά κάποτε αυτό τελειώνει. Κάποτε πρέπει να μάθεις από τα πεσίματα. Πρέπει οι πνευματικές εμπειρίες (θετικές ή αρνητικές) και οι γνώσεις να οδηγήσουν τελικά στην Ιθάκη, διαφορετικά ίσως δεν έχουν και νόημα.

   [Συγγνώμη για την έκταση των σχολίων αλλά ανοίχτηκαν πολλά θέματα.Και πάλι ουτέ καν τα προσεγγίσαμε.]

   Διαγραφή
 11. Επιτρέψτε μου να πω ακόμα ότι αυτή η αμφισβήτηση ως προς το TI EΙΣΑΙ τελικά σε μια τέτοια ηλικία, [που όλα ακόμα είναι ρευστά, οι πεποιθήσεις, οι επιθυμίες, η πρόσληψη του κόσμου, και του εαυτού σου..] επειδή ακριβώς δυναμιτίζει την βάση στην οποία στηρίζεται όλο το ψυχολογικό υπόβαθρο, συνιστά την πιο ύπουλη επίθεση στο ίδιο το Ανθρώπινο Πρόσωπο.Ανοίγουν οι ασκοί του Αιόλου.Και ένα παραπάνω, ότι "δεν έχουμε" πια μόνο 2 φύλα και ένα "τρίτο" (που λένε ότι γεννήθηκε σε "λάθος σώμα"... αυτό ήταν κάπως πιο "διαχειρίσιμο", θα το αντιμετωπίζαμε πιο εύκολα), αλλά δεκάδες παραλλαγές(!!!).
  Και όλο αυτό έχει και μια "επιστημονική" βάση και επένδυση που σχετίζεται με την εξερεύνηση του σκοτεινού "ασυνείδητου", όπως θεμελιώθηκε ήδη από μεγάλους ψυχαναλυτές του 20ου αιώνα, και καταδείχθηκε ως ο βασικότερος παράγοντας των ανθρώπινων επιλογών και εκδηλώσεων!Πολύ εφευρετικός ο διάβολος και σ΄αυτό!


  Σας μεταφέρω ένα απόσπασμα από την δημόσια επιστολή της "ανώνυμης Ελληνίδας μάνας" που μας εκφράζει όλους:
  "[...]Σκοτώνετε τη θρησκευτική συνείδηση στα παιδιά μας. Σας ενοχλεί ακόμα και να ξεκινήσουν τη μέρα τους με Θεό και καταργήσατε την πρωινή προσευχή. Αλλά αν η μέρα δεν ξεκινάει με Θεό, αν η ζωή δεν ξεκινάει με Θεό, τότε ξεκινάει με δαίμονες.
  Τώρα προσπαθείτε να σκοτώσετε την αθωότητα μέσα στα παιδιά, την αυθόρμητη και υγιή ψυχικά ταύτιση με το εκ γενετής φύλο τους, επιχειρώντας να τα διδάξετε την “ελευθερία” επιλογής του φύλου τους, γιατί εκεί τελικά το πάτε, εσείς, εγκληματίες κατά της ανθρωπότητας και των Ελλήνων.
  Έχοντας σκοτώσει όλες τις ταυτότητες που σταθεροποιούν την προσωπικότητα του παιδιού (του μελλοντικού ανθρώπου), τώρα επιτίθεστε στην τελευταία που του έχει απομείνει: την ισχυρή, την πηγαία, την αυθεντική ταυτότητα του φύλου του.
  Και δεν κινδυνεύουν μόνον να γίνουν οι αυριανοί κίναιδοι και αρσενοκοίτες, όπως τους χαρακτηρίζουν οι Απόστολοι του Χριστού ή αμφίφυλα “παρδαλά” υβριδικά “μη-όντα”, κινδυνεύουν να διαταραχθεί ολόκληρη η προσωπικότητά τους. Όχι κινδυνεύουν, είναι σίγουρο ότι θα διαταραχθεί.
  Επειδή το παιδί για να αναπτύξει σωστά την προσωπικότητά του έχει ανάγκη από “στηρίγματα”, από ισχυρές ταυτότητες.
  Νεοταξίτικα ανθρωπάρια, αφού τσακίσατε μέσα στο παιδί όλες αυτές τις ταυτότητες, έρχεσθε τώρα να μπείτε στο πιο άδυτο οχυρό της προσωπικότητάς του: στην ταυτότητα του φύλου του. Κι αν μπορέσετε να εφαρμόσετε το πρόγραμμά σας, το παιδί θα αιωρείται χωρίς “βεβαιωμένη” ταυτότητα φύλου και θ' αναρωτιέται: τι είμαι; είμαι αγόρι, είμαι κορίτσι, είμαι και τα δύο;
  Είναι ο ασφαλέστερος δρόμος να οδηγήσετε τα παιδιά στην τρέλα. Κι αν όχι στην τρέλα, οπωσδήποτε σε αστάθεια προσωπικότητας, με όλες τις ψυχο-σωματικές διαταραχές που αυτό συνεπάγεται.
  Ανθρωποδαίμονες, κάτω τα χέρια από την αθωότητα και την ψυχική υγεία των παιδιών των Ελλήνων."

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. https://www.youtube.com/watch?v=H6h8E2cjVf4

  ΔΗΜ. ΝΑΤΣΙΟΣ ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ''ΕΘΝΙΚΗΣ''ΚΙ ΟΧΙ ΕΜΦΥΛΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ

  ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Δεν πρέπει να μας επηρεάζει το γεγονός ότι ο καθηγητής διδάσκει "σύγχρονη επαναστατική θεωρία", ώστε να θεωρήσουμε ότι είναι άσχετος με θρησκευτικά θέματα. Η ερμηνεία του φαινομένου (προώθησης των διαστροφών και σύγχυσης γύρω από το θέμα του φύλου), ΚΑΙ ως τρόπος χειραγώγησης (εκτός των υπολοίπων) είναι πολύ σημαντική, γιατί ακριβώς μπαίνουμε σε πολύ σκοτεινές εποχές όπου "το μυστήριον ήδη ενεργείται τής ανομίας" και το κοσμικό-σατανικό σύστημα πραγμάτων θα επιδιωχθεί να γίνει αποδεκτό από όλους ("καὶ προσκυνήσουσιν αὐτὸν πάντες οἱ κατοικοῦντες ἐπὶ τῆς γῆς, ὧν οὐ γέγραπται τὸ ὄνομα ἐν τῷ βιβλίῳ τῆς ζωῆς τοῦ ἀρνίου τοῦ ἐσφαγμένου ..)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. To γεγονός ότι ο άνθρωπος αυτός είναι καθηγητής φιλοσοφίας και διδάσκει επαναστατική θεωρία και όχι κάποιο πρόσωπο από τον εκκλησιαστικό χώρο, κάνει ακόμα πιο σημαντική την παρέμβασή του γιατί αποδομεί τους ψευτοκουλτουριάρηδες Συριζαίους εκ των έσω, εκ της ίδιας της ιδεολογίας για την αντίσταση στην επιδίωξη χειραγώγησης της κοινωνίας και του ανθρώπου, όπως και την αδίστακτη εκμετάλλευση των πάντων.
  Οι άνθρωποι βέβαια έχουν ξεφύγει.. Δεν υπάρχει ούτε καν επίφαση ιδεολογίας, παρά μόνο η αποσύνθεσή της, ο λεγόμενος "πολιτιστικός μαρξισμός" ή "πολιτική ορθότητα".

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. "Είναι αδύνατο να σηκώσει κεφάλι ως προς τα επαναστατικά θεμελιώδη προτάγματα ένα καταρρακωμένο άτομο ως προς το βιολογικό πυρήνα συγκρότησης της προσωπικότητάς του εάν έχει υποστεί μια τέτοια χειραγωγική μετάταξη"

  Αυτό τους λέει κάτι;; (με δεδομένο ότι αυτοπροσδιορίζονται ως επαναστάτες;;)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. Αντιλαμβάνεστε ότι τόσο ο καθηγητής, όσο και η δική σας θέση, στηρίζεται σε απλές αντιλήψεις (προλήψεις, ηθικές θρησκευτικές θέσεις, θεωρίες συνωμοσίας κτλ) και όλα αυτά δεν στηρίζονται σε τίποτα από τα πορίσματα των επιστημών και της επιστημονικής συναίνεσης των τελευταίων πενήντα χρόνων?
  Ακόμα κι ένας αδαής μπορεί να κατανοήσει ότι ο κύριος Πατέλης είναι καθηγητής ειδικευμένος στην κομμουνιστική θεωρητική και σε αυτό το θέμα δεν έχει στοιχειώδης γνώσεις. Μιλάει εμπαθώς ορμώμενος από πολιτικές ατζέντες.
  Αν δεν γίνεται κατανοητό ότι οι πολιτικές και θρησκευτικές ατζέντες δεν επαρκούν, τότε χάνουμε κάθε δυνατότητα νηφαλιότητας, σοβαρότητας και πραγματικής γνώσης.
  Οι ακραίες θέσεις πολύ συχνά συμπλέουν, ειδικά όταν σχετίζονται με προεπιστημονικές "διαισθητικές" αντιλήψεις.
  Αλλά αυτό δεν είναι επιστήμη, και τα αποτελέσματα μίας τέτοιας προσέγγισης την πληρώνουν οι άνθρωποι με τις ζωές τους, οι οικογένειές καταγωγής τους και οι οικογένειες που θα δημιουργήσουν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. "τα πορίσματα των επιστημών και της επιστημονικής συναίνεσης των τελευταίων πενήντα χρόνων?"

   Είπαμε σε άλλο σχόλιο:"Δεν νοείται Χριστιανός που θα ψάξει απαντήσεις σε ότι τον βασανίζει σε άθεους ψυχολόγους/ψυχαναλυτές.Μόνο ο Λόγος του Θεού φωτίζει καταρχήν τον άνθρωπο ώστε να δει την αλήθεια, και να μετανοήσει, και τον ελευθερώνει οριστικά αφού πρώτα το θελήσει και το ζητήσει με Πίστη.
   Ο 20ος αιώνας χαρακτηρίζεται από την "επιστημονική κατοχύρωση" των ανθρώπινων διαστροφών μέσα (και) από την εξερεύνηση του ασυνείδητου (Κ. Γιουνγκ) ή τις θεωρίες του άθεου Φρόυντ, ο οποίος όπως λένε δεν θα "υπήρχε" αν δεν υπήρχε ο Νίτσε (που κήρυξε τον "θάνατο του Θεού"). Από αυτούς (σαν βάση) προήλθε όλη η σύγχρονη επιστήμη της ψυχολογίας-ψυχανάλυσης και μεγάλο μέρος της βιβλιογραφίας."

   Διαγραφή
 17. να ενημερωθούμε επίσης και για αυτά που η θεματική εβδομάδα ΔΕΝ θα αναφέρει
  όπως: για την μεταστροφή ενός ανθρώπου transgender ή gay σε φυσιολογικό με την Χάρη του Τριαδικού Θεού, για την βιομηχανία του σεξ πίσω από όλα αυτά, τον ακρωτηριασμό και τις πολυδάπανες επώδυνες εγχειρήσεις, για το ότι οι άνθρωποι αυτοί παίρνουν χάπια για να μπορούν να κάνουν το αυτονόητο όπως να ουρούν και πολλές ορμόνες, ότι το ποσοστό αυτοκτονιών είναι ιδιαίτερα αυξημένο σ αυτούς τους ανθρώπους, για τα παράπονα που θα ακούσετε παρακάτω στο βίντεο, πως ΔΕΝ υπήρχε ένας άνθρωπος να του πει ΄΄μην το κάνεις΄΄, υπάρχει βιβλιογραφία για όλα αυτά , αλλά δεν συμφέρει στα μίντια να λένε αυτές τις πικρές αλήθειες, όλοι μας ας προσευχόμαστε για τους αδερφούς μας ότι κι αν έχουν κάνει...γιατί βλέπει ο Θεός και επεμβαίνει όταν πρόκειται να σώσει το πλάσμα του, έτσι ώστε να μπορέσει μέσα από το προσωπικό βίωμα και από την προσωπική του δυστυχία -που προέρχεται από την κόντρα του με τον Δημιουργό και την ανυπακοή του- να μπορέσει όταν μετανοήσει, να σώσει κι άλλους...Η καρδιά των εκπροσώπων του Θεού πρέπει να χτυπά μαζί με τις καρδιές όλων, να σκύβει στο ανθρώπινο πλάσμα, να περπατά μέσα στα πάρκα και αλλού και να τραβά τον άνθρωπο μέσα από την λάσπη, μέσα από τον βούρκο, μέσα από το σκοτάδι, να αφήνει λίγο φως, μια ελπίδα, ένα σπίρτο να καίει, ότι όποιος και αν είσαι ότι κι αν κάνεις ο Δημιουργός σε αγαπά, σε θέλει να είσαι το αγαπημένο Του παιδί...δεν βλέπουμε πουθενά στο Ευαγγέλιο τον Κύριο να κάνει διακοπές, διαρκώς ήταν σε μια πορεία για την σωτηρία των ψυχών από τόπο σε τόπο, ούτε τους Αγίους βλέπαμε σε μέγαρα και γραφεία, ούτε τους Αποστόλους μας.... πολλές εκπλήξεις θα δούμε εν ώρα Κρίσεως και θα συγκλονιστούμε όλοι μας!

  ΜΕΓΑΣ ΕΙΣΑΙ ΚΥΡΙΕ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΣΤΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΟΥ!

  Τρανσέξουαλ μετανοεί και επιστρέφει στον Χριστό
  θαυμάστε την ομολογία αυτού του ανθρώπου...

  https://www.youtube.com/watch?v=YdIFSnhkmXk

  H μαρτυρία ενός πρώην ομοφυλόφιλου
  Ο Έινταμ Χούντ κατάφερε με την δύναμη του Θεού ν' απαλαγεί από το πάθος της ομοφυλοφιλίας και βοηθάει κι άλλους ομοφυλόφιλους ν' αλλάξουν πορεία.Τα ΜΜΕ και η παγκόσμια τάξη έχουν κάνει πλύση εγκεφάλου στον λαό ότι ομοφυλόφιλος γεννιέσαι κι είναι κάτι φυσικό και πλανούν τον κόσμο στην αμαρτία

  https://www.youtube.com/watch?v=0E2XHDak87I

  Κλάους Κένεθ και η προσωπική του ιστορία, πώς έπεσε στις ανώμαλες ορέξεις ενός ρωμαιοκαθολικού ιερέα και πώς αργότερα γνώρισε την ορθοδοξία, τον γέροντα Σωφρόνιο και το Φως Χριστού
  ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΝΕΘ - ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ

  https://www.youtube.com/watch?v=VucajBfSDQk

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. Παρακαλούμε το ιστολόγιο να κάνει κάτι ώστε να βλέπουμε κάπου δεξιά την ροή των σχολίων
  ευχαριστώ

  ΑπάντησηΔιαγραφή

1) Η κατάθεση σχολίου κάτω από τις αναρτήσεις θα γίνεται επωνύμως με την χρήση λογαριασμού Gοοgle και θα αναρτώνται κατόπιν εγκρίσεως.
2) Τυχόν άσεμνα ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται μόλις υποπέσουν στην αντίληψη των διαχειριστών του ιστολογίου, ή κατόπιν σχετικής ενημέρωσης από τους τυχόν θιγομένους τρίτους.
3) Το περιεχόμενο του άρθρου ή των σχολίων που το συνοδεύουν, ΔΕΝ συμπίπτει με τις απόψεις και θέσεις του Ιστολογίου
4) Να μην χρησιμοποιείτε greeklish στα μηνύματά σας διότι δε θα αναρτώνται.
5) Να τσεκάρετε το πλαίσιο "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις" που βρίσκεται κάτω από το μήνυμα σας, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, ώστε να ειδοποιείστε για τα επόμενα σχόλια αυτής της ανάρτησης, μέσω της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης.
6) Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: istologionkatanixis@gmail.com