Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2017

Οι άθεοι «χλευάζουν» την πίστη μας


Ημερίδα κατά της πίστης μας σε πανεπιστήμιο που πληρώνει ο Έλληνας Χριστιανός Ορθόδοξος φορολογούμενος

Του Άγγελου Ρούσσου
Drei professoren, vaterland verloren (μτφρ τρεις καθηγητές και η πατρίδα χάθηκε)… Η γνωστή ιστορική ρήση που αποδίδεται στον κορυφαίο ίσως Γερμανό πολιτικό Όττο φον Μπίσμαρκ αποτυπώνει πλήρως την εικόνα των σημερινών πανεπιστημίων, τα οποία εδώ και πολλά χρόνια αντί να αποτελούν εστίες προβληματισμού, κατάθεσης ιδεών και ουσιαστικών συζητήσεων, έχουν μετατραπεί σε προπαγανδιστικά εργαλεία εθνομηδενιστών και αρνητών της πίστης μας.
Για ακόμη μια φορά λοιπόν σε πανεπιστημιακή αίθουσα της Αθήνας όχι τρεις, όπως λέει ο Μπίσμαρκ, αλλά πολλοί περισσότεροι καθηγητές θα συγκεντρωθούν για να χλευάσουν την πίστη μας και να κατακεραυνώσουν την Εκκλησία υπό την ομπρέλα της Ένωσης Αθέων!
«Κράτος και Εκκλησία: Προσεγγίσεις»(Ανθρώπινα Δικαιώματα, Οικονομία, Πολιτική)... Έτσι τιτλοφορείται η ημερίδα που διοργανώνουν στις 11 Μαρτίου το Τμήμα Κοινωνιολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου σε συνεργασία με την Ένωση Αθέων και με την υποστήριξη της Ελληνικής Ένωσης για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου.
Σε αυτήν την εκδήλωση στο καζάνι της απέχθειας των άθεων για την πίστη μας θα μπουν το μάθημα των Θρησκευτικών, ο διαχωρισμός Κράτους-Εκκλησίας, οι σχέσεις πολιτικής και θρησκείας και άλλα πολλά και διάφορα θέματα για τα οποία βεβαίως οι κύριοι καθηγητάδες και διοργανωτές που διεκδικούν το αλάθητο δεν μπήκαν στον κόπο να προσκαλέσουν έναν εκπρόσωπο της Εκκλησίας να τους απαντήσει!
Θα κάθονται, λοιπόν, επί πέντε ώρες και θα ξιφουλκούν κατά της Εκκλησίας μέσα σε αίθουσα ελληνικού πανεπιστημίου που πληρώνεται από τους φόρους του Χριστιανού Ορθόδοξου πολίτη και θα αυτοϊκανοποιούνται με την απολυτότητα των απόψεών τους.
Ανάμεσα μάλιστα στους ομιλητές θα είναι και ο κ. Μιχάλης Σταθόπουλος, Μέλος πλέον της Ακαδημίας Αθηνών, Επίτιμος Καθηγητής Νομικής Σχολής Αθηνών. Όλοι όμως τον θυμόμαστε ως Υπουργό Δικαιοσύνης,του ΠΑΣΟΚ στην μάχη για τις ταυτότητες που έδωσε ο μακαριστός Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος.
Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα της ημερίδας:

6 σχόλια :

 1. Δεν υπάρχουν στην ουσία άθεοι,ΑΝΤΙΘΕΟΙ είναι στην πραγματικότητα.Ο πραγματικά άθεος είναι σε απόσταση χιλιοστού απο την σωτηρία.Ένα σημάδι να του δείξει ο Θεός θα πιστέψει.Ο αντίθεος θα το διαστρεβλώσει και θα μισήσει ακόμα περισσότερο το Θεό.Αυτό κάνουν όλοι αυτοί σήμερα που διατείνονται οτι είναι άθεοι,διαστρεβλώνουν την αλήθεια και τα σωτηριολογικά μηνύματα της αγίας γραφής και βγάζουν μίσος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ο Κολοκοτρώνης διέταξε «τσεκούρι και φωτιά στους προσκυνημένους»...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Όταν λέμε ότι έχουμε ΠΟΛΕΜΟ πρός τίς δυνάμεις τού σκότους, κάποιοι αφελείς τό θεωρούν υπερβολικό. Αλλ' ιδού άλλη μία απόδειξις!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Για την ακρίβεια, οι δυνάμεις του σκότους έχουν πόλεμο με εμάς. Εμείς απλά καθόμαστε και τις τρώμε. Ούτε καν σκύβουμε για να αποφύγουμε τα χτυπήματα.

   Εκτός αυτού, πολύ θα ήθελα να βάλουμε το όριο του που τελειώνουν οι δυνάμεις του σκότους και που ξεκινάνε οι δυνάμεις του φωτός. Οι πολιτικοί μας, οι πανεπιστημιακοί μας (οι περισσότεροι τουλάχιστον), κατατάσσονται -προφανώς για εμένα- στις δυνάμεις του σκότους.

   Αλλά: είναι ο Βαρθολομαίος στις δυνάμεις του φωτός; Ο Ιερώνυμος; Ο Άνθιμος Θεσσαλονίκης; Ο Πειραιώς που πλέον υπογράφει ότι χαρτί του δώσει ο Ιερώνυμος; Οι λοιποί ιεράρχες που πλέουν στην ίδια πορεία; Είναι ιεράρχες που υποστηρίζουν την θεωρία της εξέλιξης (και μάλιστα πιο παθιασμένα και από τον χριστιανισμό), τις προγαμιαίες σχέσεις, τον οικουμενισμό, τον αγαπισμό, τα γνωστά μας αντίχριστα κόμματα της Βουλής, κ.α. δυνάμεις του φωτός; Εμείς είμαστε στις δυνάμεις του φωτός; Τι κάνουμε εκτός του να κλαίμε τη μοίρα μας, να γράφουμε άρθρα και να περιμένουμε ως δια μαγείας ένα καλύτερο αύριο;

   Τόσα χρόνια που όλοι αυτοί οι μασόνοι (γιατί τέτοιοι είναι πάντα), άλωναν την Ελλάδα, τι κάναμε εμείς ως "δυνάμεις του φωτός"; Μήπως δεν είμαστε και εμείς δυνάμεις του φωτός; Μήπως απλά είμαστε περίεργοι που μαζεύονται γύρω από δυνάμεις του φωτός (ή και ψεύτικες δυνάμεις του φωτός και απομιμήσεις τους) για να θαυμάσουμε και μετά να φύγουμε (όπως οι Εβραίοι ζητούσαν θαύμα από τον Χριστό μόνο από περιέργεια);

   Ρωτάω γιατί έχω μεγάλο πρόβλημα τελευταία να θέσω το όριο...
   Και ακόμα και οι ελάχιστοι που έχουν κάποιο φως, φαίνεται να έχουν και μια παράλληλη τύφλωση... Και κάτι μου λέει ότι δεν την έπαθαν από θεοπτία σαν τον απ. Παύλο...

   Διαγραφή

1) Η κατάθεση σχολίου κάτω από τις αναρτήσεις θα γίνεται επωνύμως με την χρήση λογαριασμού Gοοgle και θα αναρτώνται αυτόματα.
2) Τυχόν άσεμνα ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται μόλις υποπέσουν στην αντίληψη των διαχειριστών του ιστολογίου, ή κατόπιν σχετικής ενημέρωσης από τους τυχόν θιγομένους τρίτους.
3) Το περιεχόμενο του άρθρου ή των σχολίων που το συνοδεύουν, ΔΕΝ συμπίπτει με τις απόψεις και θέσεις του Ιστολογίου
4) Να μην χρησιμοποιείτε greeklish στα μηνύματά σας διότι δε θα αναρτώνται.
5) Να τσεκάρετε το πλαίσιο "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις" που βρίσκεται κάτω από το μήνυμα σας, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, ώστε να ειδοποιείστε για τα επόμενα σχόλια αυτής της ανάρτησης, μέσω της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης.
6) Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: istologionkatanixis@gmail.com