Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2017

Πατριαρχείο Γεωργίας: Σοβαρές επιφυλάξεις από τον Πατριάρχη Ηλία για την απόπειρα – Η πρώτη του δήλωση

patriarxis-georrgias-1.jpg

Ο Πατριάρχης Γεωργίας Ηλίας μέρα με την ημέρα είναι καλύτερα μετά τη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στο Βερολίνο και μάλιστα έκανε και την πρώτη του δήλωση αναφορικά με τις κατηγορίες για την απόπειρα δηλητηρίασης που φέρεται να σχεδίαζε στενός του συνεργάτης.
Ο Πατριάρχης έδειξε να είναι επιφυλακτικός για τη σχέση που μπορεί να έχει ο π. Γκιόρκι Μαμαλάτζε που συνελήφθη στο Τμπιλίσι. «Τον π. Γκιόργκι τον γνωρίζω αρκετό καιρό και δεν έχω ακούσει ποτέ κάτι το κακό γι’αυτόν. Η συγκεκριμένη ιστορία είναι περίεργη και σίγουρα όχι κανονική», είπε συγκεκριμένα, αφήνοντας αιχμές ότι κάτι διαφορετικό μπορεί να συμβαίνει.
Τη Δευτέρα ο Πατριάρχης αναμένεται να επιστρέψει στην Γεωργία και όπως είπε: «Όλα θα ξεκαθαρίσουν. Δε θα επιτρέψουμε να χαθεί η ενότητά και η σχέση μας με τον κόσμο».

1 σχόλιο :

1) Η κατάθεση σχολίου κάτω από τις αναρτήσεις θα γίνεται επωνύμως με την χρήση λογαριασμού Gοοgle και θα αναρτώνται κατόπιν εγκρίσεως.
2) Τυχόν άσεμνα ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται μόλις υποπέσουν στην αντίληψη των διαχειριστών του ιστολογίου, ή κατόπιν σχετικής ενημέρωσης από τους τυχόν θιγομένους τρίτους.
3) Το περιεχόμενο του άρθρου ή των σχολίων που το συνοδεύουν, ΔΕΝ συμπίπτει με τις απόψεις και θέσεις του Ιστολογίου
4) Να μην χρησιμοποιείτε greeklish στα μηνύματά σας διότι δε θα αναρτώνται.
5) Να τσεκάρετε το πλαίσιο "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις" που βρίσκεται κάτω από το μήνυμα σας, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, ώστε να ειδοποιείστε για τα επόμενα σχόλια αυτής της ανάρτησης, μέσω της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης.
6) Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: istologionkatanixis@gmail.com