Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2017

Κώστας Γαβρόγλου: Κανένας γονέας δεν μπορεί, νομικά, να αποσύρει τα παιδιά του από τη Θεματική Εβδομάδα

Screenshot.png
Για την θεματική εβδομάδα ο υπουργός τόνισε:
«Τελευταίο θέμα στο πλαίσιο στο οποίο συζητάμε σε αυτό το Ν/Σ είναι η θεματική εβδομάδα.
Η θεματική εβδομάδα είναι κάτι που το είχε επεξεργαστεί η προηγούμενη πολιτική ηγεσία, είναι κάτι που θα γίνει στα Γυμνάσια, είναι κάτι που είναι υποχρεωτικό να γίνει, υποχρεωτικότατο.

Η μία εβδομάδα όπως λέει πολύ καθαρά η Εγκύκλιος δίνει τεράστια ευελιξία στο Σύλλογο Καθηγητών που μπορούν να την κάνουν μία μέρα, να την εντάξουν και στα μαθήματα που γίνονται, υπάρχει μία τεράστια ευελιξία, είναι ένα πράγμα από το οποίο κανένας γονέας δεν μπορεί, νομικά, να αποσύρει τα παιδιά του. Έχουμε εξαιρετικές ενδείξεις από εκπαιδευτικούς που το έχουν πάρει στην πλάτη τους και θέλω να το χαιρετήσω αυτό το γεγονός, ότι οι εκπαιδευτικοί θα σηκώσουν το βάρος αυτής της υπόθεσης. Γι’ αυτό να προσέξουν ορισμένοι να μην ταυτιστούν με τις αντιδράσεις τους με στρατόπεδα που δεν θα ήθελαν ποτέ οι ίδιοι να εμπλακούν.
Η θεματική εβδομάδα έχει όπως γνωρίζετε τα θέματα της διατροφής, του εθισμού, που δεν είναι μόνο στις ουσίες αλλά και στα ηλεκτρονικά παιχνίδια, στα κινητά, στο facebook, θέματα αποκοινωνικοποίησης, πολλές φορές, των νέων, και βεβαίως έχει μέσα το θέμα των σχέσεων ανάμεσα στα φύλα. Και μου κάνει τρομερή εντύπωση που έχει απομονωθεί το κομμάτι που αφορά τους ειδικά τους γονείς, γιατί το πρόγραμμα έχει και την επιμόρφωση των γονέων, συζήτηση με τους γονείς, με υλικό που υπάρχει αναρτημένο δημοκρατικά και μπορεί κανείς να το κατεβάσει, και που ορισμένοι φοβούνται και τρέμουν στο ενδεχόμενο να μπορέσουμε να συζητήσουμε θέματα που όλη η κοινωνία τα συζητά, τα αποδέχεται και αποτελούν καθεστώς σε όλον τον κόσμο.»
13 σχόλια :

 1. Εγώ νομίζω πάντως πώς άν λεπτύνη λίγο τό μουστάκι του θά τά λέη ακόμη καλύτερα...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Μην φας θα σφαξωμεν γλαροσουπα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Το υπουργείο Παιδείας επιβάλλει και διαφημίζει την ομοφυλοφιλία.

  Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΛΟΥΝΑΤΣΕΚ
  ΚΑΙ ΤΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΡΟΤΙΘΕΝΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ !

  Η ραδιοφωνική εκπομπή του ΔΙΟΝΥΣΗ ΜΑΚΡΗ
  "ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΧΤΥΠΑΕΙ Η ΚΑΜΠΑΝΑ" στο κανάλι της Πειραϊκής Εκκλησίας
  05/02/2017

  https://www.youtube.com/watch?v=lBB6bBMruxo

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Κανένας γονιός, που αισθάνεται άνθρωπος και έχει συνείδηση, δεν έχει δικαίωμα να ακούσει αυτόν τον υπουργό αηδίας και ψυχικών νοσημάτων.Μακριά!!! Καλύτερα όλοι παράνομοι ενώπιον των άθεων δολοφόνων παιδιών, μα έντιμοι απέναντι Στον Βασιλέα του σύμπαντος, που Έπλασε ΔΥΟ....ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ.Τα υπόλοιπα περιτεύουν!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Εδώ που τα λέμε, νομικά, εσείς και η κυβέρνηση αυτή μετά των προηγούμενων, είστε για απόσυρση, αλλά ποιός θα είναι αυτός ο ήρωας που θα το κάνει δεν ξέρουμε ακόμα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. νομικα, το πολυτεχνειο ηταν αντιδημοκρατικη πραξη-με την ιδια λογικη αρα οι "φοιτητες" του τοτε ,ειναι φασιστες και πρεπει να τιμωρηθουν ετσι δεν ειναι?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Ας εκτοξεύσει αλλού τις απειλές του ο υπουργός απαιδείας, που σήμερα είναι και αύριο δεν είναι.. κανένα άρρωστο υπουργικό μυαλό δεν μπορεί να υποχρεώσει κάποιον να παρακολουθήσει κάτι που δεν θέλει, οι γονείς έχουν τον πρώτο λόγο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Και ποια είναι είναι θεματα που
  " ορισμένοι φοβούνται και τρέμουν στο ενδεχόμενο να μπορέσουμε να συζητήσουμε θέματα που όλη η κοινωνία τα συζητά, τα αποδέχεται και αποτελούν καθεστώς σε όλον τον κόσμο.";;;;;;
  Και αυτά λοιπόν τα θέματα που αποτελούν και καθεστώς ας τα συζητήσουν στα σχολεία και ας τρέμουν γονείς.

  Κλασικό παράδειγμα δημοκρατικου ΚΑΘΕΣΤΏΤΟΣ....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. ΈΜΦΥΛΟΣ, ΤΡΑΝΣΦΟΒΙΑ, ΚΛΠ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ
  Ο "ΚΑΝΑΔΟΣ" ΕΜΠΝΕΥΣΤΗΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ "ΣΕΞ", ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΘΗΚΕ ΚΑΙ ΗΔΗ ΕΚΤΙΕΙ ΠΟΙΝΗ, ΓΙΑ ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΗ ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΑ !!!
  ο πρώην Υπουργός Παιδείας του Καναδά Benjamin Levin, ο οποίος και αρχικά συνέταξε αυτό το πρόγραμμα σεξουαλικής αγωγής, καταδικάστηκε με 3 κατηγορίες παιδικής πορνογραφίας!!!
  ΗΔΗ ΕΚΤΙΕΙ ΠΟΙΝΗ 3 ΕΤΩΝ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ, Ο "κύριος" Levin, ευρέως γνωστής καταγωγής....
  ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΝΑΔΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΤΟ ΟΝΤΑΡΙΟ ΕΜΕΙΝΑΝ...ΣΠΙΤΙ, ΩΣ Δ Ι Α Μ Α Ρ Τ Υ Ρ Ι Α ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ!!!
  http://oimos-athina.blogspot.gr/2017/02/blog-post_10.html

  Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΩΝ ΛΕΞΕΩΝ
  Η λέξη έμφυλο δεν σημαίνει τίποτε γιατί απλούστατα εν+φύλο δηλαδή εντός του φύλου είναι όλοι οι άνθρωποι. Είναι σαν να πούμε ανθρώπινος άνθρωπος! Ο λόγος που εισάγεται είναι για να ενοχοποιηθεί η κατάσταση κατά την οποία κάποιος παραμένει εντός του φύλου του! Εξ ου και το στερεότυπο άνδρας-άνδρας ή γυναίκα-γυναίκα πρέπει να αποδομηθεί!
  Η λέξη είναι ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ! Κι όποιος μιλάει αληθινά για τους μετανάστες ή για τους ομοφυλόφιλους είναι ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ!

  Για να τελειώνουμε λοιπόν μια και καλή με αυτήν την παρωδία:
  Ρατσιστης είναι εκείνος που πιστεύει ότι ο οποιοσδήποτε άνθρωπος λόγω του χρώματος ή της καταγωγής του ή οποιουδήποτε φυλετικού ή άλλου χαρακτηριστικού, είναι κατώτερο όν!!!
  Το ίδιο ισχύει και για όποιον θεωρεί την ομοφυλοφιλία εκτροπή από την ανθρώπινη φύση. Δεν είναι ρατσιστής γιατί η ομοφυλοφιλία δεν είναι φυλετικό χαρακτηριστικό δεν είναι "ράτσα" οι ομοφυλόφιλοι!

  Όσο δε για τις άλλες "ρετσινιές" τις λέξεις "ομοφοβία"και "τρανσφοβία" που επίσης ακούγονται πολύ σύντομα θα πω πως και αυτές είναι κατασκευάσματα και δεν σημαίνουν τίποτε στα Ελληνικά.
  Αναλύοντας όμως ψυχολογικά τις λέξεις βλέπουμε ότι δεν φτάνει στους νεοταξίτες να σε στιγματίζουν, θέλουν να δείξουν με τις ψευτολέξεις που επιλέγουν ότι εσύ είσαι που φοβάσαι τους ομοφυλόφιλους όχι αυτοί εσένα και μάλλον τους φοβάσαι διότι μέσα σου ίσως έχεις κι εσύ το "πρόβλημα" και φοβάσαι μήπως βγει στην επιφάνεια...

  Αυτές είναι οι σκοτεινές λέξεις και μέθοδοι των σιωνιστών νεοταξιτών.


  Κλείνοντας θέλω να συστήσω σε όλους να μάθουν καλά το νόημα των λέξεων της Ελληνικής γλώσσας γιατί τότε δεν θα μπορεί να τους ξεγελάσει κανείς με ψευδολέξεις ψευδοέννοιες και εν τέλει ψευδοσκοπούς!
  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ: http://oimos-athina.blogspot.gr/2017/02/blog-post_70.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Νά συμπληρώσω: η λέξη "ομοφοβία", ανύπαρκτη ουσιαστικώς, είναι είναι ένα έκτρωμα (αάν αυτούς που τήν έφτιαξαν).Τό ορθόν είναι "ομοφυλοφοβία".

   Διαγραφή
 11. Πάρα πολύ καλό, μπράβο!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

1) Η κατάθεση σχολίου κάτω από τις αναρτήσεις θα γίνεται επωνύμως με την χρήση λογαριασμού Gοοgle και θα αναρτώνται κατόπιν εγκρίσεως.
2) Τυχόν άσεμνα ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται μόλις υποπέσουν στην αντίληψη των διαχειριστών του ιστολογίου, ή κατόπιν σχετικής ενημέρωσης από τους τυχόν θιγομένους τρίτους.
3) Το περιεχόμενο του άρθρου ή των σχολίων που το συνοδεύουν, ΔΕΝ συμπίπτει με τις απόψεις και θέσεις του Ιστολογίου
4) Να μην χρησιμοποιείτε greeklish στα μηνύματά σας διότι δε θα αναρτώνται.
5) Να τσεκάρετε το πλαίσιο "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις" που βρίσκεται κάτω από το μήνυμα σας, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, ώστε να ειδοποιείστε για τα επόμενα σχόλια αυτής της ανάρτησης, μέσω της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης.
6) Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: istologionkatanixis@gmail.com