Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2017

Υπάρχει εταιρεία που όταν πεθάνεις κάνει τις στάχτες σου βινύλιο με τραγούδια!

7871d31ae470a4fa957920a3f38ca2aa_XL.jpg
Σχόλιο Ιστολογίου Κατάνυξις: Αν ανοίξει μια φορά, η κερκόπορτα της ηθικής κατάπτωσης, η άλωση είναι αναπόφευκτη. Οι επιβαλλόμενες νεοεποχίτικες μόδες της μασωνικής απολυταρχίας, (ευθανασία, ομοφυλοφιλία, ρατσισμός, φεμινισμός, λαθρομετανάστευση, ανθρώπινα δικαιώματα, κτηνοβασία, παιδεραστία, ρητορική μίσους, αντιρατσιστικοί νόμοι κ.α.), διαφημίζουν και την καύση των νεκρών, ως δικαίωμα ελεύθερης επιλογής, άλλοτε δήθεν για τη διαχείριση των κοιμητηρίων ή και για τη διαχείριση ακόμη του Περιβάλλοντος. Στην πραγματικότητα όμως, επιβάλλεται, από μίσος για την Ορθοδοξία. Βρίσκουν πρόθυμους πολιτικούς και χρηματοδοτούν κινήματα σε παγκόσμια κλίμακα για το σκοπό αυτό. Η ανηθικότερη μορφή χειραγώγησης, σε όλο της το μεγαλείο. Διαβάστε την είδηση που ακολουθεί και βγάλτε συμπέρασμα..

Μία εταιρεία στην Αγγλία δίνει μια άλλη διάσταση στο ερώτημα πώς θα θέλαμε να μας θυμούνται οι δικοί μας άνθρωποι όταν πεθάνουμε.
Παίρνει, λοιπόν, τις στάχτες του αποθανόντα και τις μετατρέπει σε 30 δίσκους.
Ο κάθε ένας έχει διάρκεια 24 λεπτά (12 σε κάθε πλευρά) και δίνει πολλές επιλογές για το περιεχόμενο. Τραγούδια που θα επιλέξεις, τη φωνή σου ή ακόμα και σύνθεση προσωπικού τραγουδιού.
Υπάρχει η σταθερή επιλογή εξωφύλλου που περιλαμβάνει το όνομα του αποθανών και την ημερομηνία γέννησης και θανάτου, ενώ με λίγα παραπάνω χρήματα μπορείς να επιλέξεις κάτι πιο προσωπικό.
Το πακέτο κοστίζει περίπου 3.500 ευρώ.


3 σχόλια :

1) Η κατάθεση σχολίου κάτω από τις αναρτήσεις θα γίνεται επωνύμως με την χρήση λογαριασμού Gοοgle και θα αναρτώνται κατόπιν εγκρίσεως.
2) Τυχόν άσεμνα ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται μόλις υποπέσουν στην αντίληψη των διαχειριστών του ιστολογίου, ή κατόπιν σχετικής ενημέρωσης από τους τυχόν θιγομένους τρίτους.
3) Το περιεχόμενο του άρθρου ή των σχολίων που το συνοδεύουν, ΔΕΝ συμπίπτει με τις απόψεις και θέσεις του Ιστολογίου
4) Να μην χρησιμοποιείτε greeklish στα μηνύματά σας διότι δε θα αναρτώνται.
5) Να τσεκάρετε το πλαίσιο "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις" που βρίσκεται κάτω από το μήνυμα σας, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, ώστε να ειδοποιείστε για τα επόμενα σχόλια αυτής της ανάρτησης, μέσω της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης.
6) Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: istologionkatanixis@gmail.com