Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

Πατριάρχης Γεωργίας: Η υπόθεση αυτή είναι δύσκολη για την Εκκλησία και το κράτος (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα μέλη της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Γεωργίας καλωσόρισαν σήμερα τον Πατριάρχη Γεωργίας Ηλία που επέστρεψε χθες από την Γερμανία έπειτα από την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε.

Παρών ήταν και ο πρόεδρος της χώρας, Γκιόργκι Μαργκβελασβίλι
Ο Πατριάρχης μίλησε στα μέλη της Συνόδου κι έκανε μια μικρή αναφορά στις εξελίξεις γύρω από την πολύκροτη υπόθεση με την απόπειρα δηλητηρίασης εναντίον του και για την οποία κατηγορείται στενός συνεργάτης του.
«Οι δύο τελευταίες εβδομάδες ήταν δύσκολες για μένα εξαιτίας του προβλήματος υγείας και της δύσκολης επέμβασης στην οποία υποβλήθηκε», είπε αρχικά και συνέχισε: «Η ιστορία που είναι σε εξέλιξη δεν είναι δύσκολη μόνο για την Εκκλησία μας αλλά και το κράτος και το έθνος μας και πρέπει να ασχοληθεί η κυβέρνηση. Δεν μπορούμε εμείς να πάρουμε θέση, αφού σε εξέλιξη είναι μια έρευνα. Ο κόσμος ανησυχεί αλλά πιστεύω πως όλα θα κυλήσουν ομάδα και όλα πρέπει να ειπωθούν με το όνομά τους».
Ο Πατριάρχης τόνισε προς τον Πρόεδρο πως η Εκκλησία θα προσφέρει κάθε δυνατή βοήθεια ώστε να έρθει στο φως η πάσα αλήθεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

1) Η κατάθεση σχολίου κάτω από τις αναρτήσεις θα γίνεται επωνύμως με την χρήση λογαριασμού Gοοgle και θα αναρτώνται αυτόματα.
2) Τυχόν άσεμνα ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται μόλις υποπέσουν στην αντίληψη των διαχειριστών του ιστολογίου, ή κατόπιν σχετικής ενημέρωσης από τους τυχόν θιγομένους τρίτους.
3) Το περιεχόμενο του άρθρου ή των σχολίων που το συνοδεύουν, ΔΕΝ συμπίπτει με τις απόψεις και θέσεις του Ιστολογίου
4) Να μην χρησιμοποιείτε greeklish στα μηνύματά σας διότι δε θα αναρτώνται.
5) Να τσεκάρετε το πλαίσιο "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις" που βρίσκεται κάτω από το μήνυμα σας, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, ώστε να ειδοποιείστε για τα επόμενα σχόλια αυτής της ανάρτησης, μέσω της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης.
6) Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: istologionkatanixis@gmail.com