Πέμπτη, 9 Μαρτίου 2017

Ένα δώρο στους πρωτοσύγκελο π.Στέφανο Τόλιο & αρχιερατικό π.Ιάκωβο Αθανασίου της ΙΜΘ για να μη ψεύδονται [ΒΙΝΤΕΟ 2017]

Ένα δώρο στους πρωτοσύγκελο π.Στέφανο Τόλιο & αρχιερατικό π.Ιάκωβο Αθανασίου της ΙΜΘ για να μη ψεύδονται [ΒΙΝΤΕΟ 2017]

Πρόσφατη ομιλία του εφημερίου του Ι.Ν. Αγ. Σπυρίδωνος Τριανδρίας Θεσσαλονίκης, π. Νικολάου Μανώλη. 
Παρακολουθείστε το βίντεο:
  
    Από τις 19 Φεβρουαρίου 2017, ο π. Νικόλαος έκοψε το μνημόσυνο του μητροπολίτου Θεσσαλονίκης κ. Ανθίμου, για θέματα Πίστεως, καταγγέλλοντας τον μητροπολίτη για την παράδοση της Θεσσαλονίκης, στην παναίρεση του Οικουμενισμού μέσω κυρίως της αποδοχής των αποφάσεων της ψευδοσυνόδου της Κρήτης.
Με παλαιότερη εντολή (20-11-2015), ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης κ. Άνθιμος, απαγόρευσε εκ νέου και στην ενορία του αγίου Σπυρίδωνος να Ομιλεί ο π. Νικόλαος!!! Κρίνεται ως επικίνδυνος!!!
    Ο π. Νικόλαος Μανώλης, εφημέριος του ιερού βυζαντινού ναού Προφήτου Ηλιού Θεσσαλονίκης επί 26 έτη, για λόγους Πίστεως (ως γνωστόν ο π. Νικόλαος δίνει μεγάλες μάχες εναντίον της παναίρεσης του Οικουμενισμού που έχει αλώσει τα υψηλά κλιμάκια της εκκλησιαστικής ηγεσίας), από τις 21 Μαῒου 2015μετατέθηκε αναγκαστικά, με την σύμφωνη γνώμη της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, κατόπιν αιτήματος του μητροπολίτου Θεσσαλονίκης κ. Ανθίμου, και την απόφαση του τελευταίου, στον ιερό ναό Αγίου Σπυρίδωνος Τριανδρίας. 
    Στη νέα του ενορία ο π. Νικόλαος, παρά τις συνεχιζόμενες απειλές και τους εκφοβισμούς, συνεχίζει ακάθεκτος το αντιοικουμενιστικό και αντιαιρετικό του έργο καθώς και την εν γένει πνευματική του δραστηριότητα.

Δείτε σχετικά:
-Πρωτοπρ. Νικόλαος Μανώλης, Λένε ψέματα οι μητροπολιτικοί της Ι.Μ.Θ. για τη Διακοπή Μνημοσύνου [ΒΙΝΤΕΟ 2017]

5 σχόλια :

 1. Γνωστό το ήθος του πατρός Στεφάνου Τόλιου στην πόλη...
  Φαίνεται άλλωστε και από τις ομιλίες του στο διαδίκτυο.
  Ακούστε τις και βγάλτε τα συμπεράσματά σας...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ο Θεός να μας φυλάει!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Έτοιμοι να τα ξεπουλήσουν όλα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ευχαριστούμε πολύ για αυτό το ωραιότατο βίντεο.
  Ο π. Στέφανος και ο π. Ιάκωβος έχουν ξεφύγει πραγματικά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΤΕΤΟΙΕΣ ΙΕΡΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΝΗΣΤΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΝΑ ΚΥΡΗΤΤΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΠΑΝΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΙΕΡΕΑ ΚΑΙ ΚΑΤ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΙΜΝΙΟΥ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΕ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ.Ο ΚΟΣΜΟΣ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΟΙΜΕΝΑΡΧΗΣ ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΡΙΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ. ΕΙΡΗΝΗ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

1) Η κατάθεση σχολίου κάτω από τις αναρτήσεις θα γίνεται επωνύμως με την χρήση λογαριασμού Gοοgle και θα αναρτώνται αυτόματα.
2) Τυχόν άσεμνα ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται μόλις υποπέσουν στην αντίληψη των διαχειριστών του ιστολογίου, ή κατόπιν σχετικής ενημέρωσης από τους τυχόν θιγομένους τρίτους.
3) Το περιεχόμενο του άρθρου ή των σχολίων που το συνοδεύουν, ΔΕΝ συμπίπτει με τις απόψεις και θέσεις του Ιστολογίου
4) Να μην χρησιμοποιείτε greeklish στα μηνύματά σας διότι δε θα αναρτώνται.
5) Να τσεκάρετε το πλαίσιο "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις" που βρίσκεται κάτω από το μήνυμα σας, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, ώστε να ειδοποιείστε για τα επόμενα σχόλια αυτής της ανάρτησης, μέσω της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης.
6) Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: istologionkatanixis@gmail.com