Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2017

ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΕΜΦΥΛΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ

Ο αναπληρωτής καθηγητής του Πολυτεχνείου Κρήτης κ. Δημήτρης Πατέλης, επισκέφθηκε μαζί με τη σύζυγό του, την Κόρινθο την Κυριακή 19/3/2017 στις 5 το απόγευμα, κατόπιν πρόσκλησής του από τον πρόεδρο του τοπικού Παραρτήματος Θεολόγων κ. Νεκτάριο Μετζάκη και την Γραμματέα κ. Κωνσταντίνα Τόγια.
Στο πλαίσιο της συνέντευξης που  παραχώρησε στην κοινωνιολόγο κ. Σοφία Τσέκου, εξήγησε τους λόγους για τους οποίους ακύρωσε τη συμμετοχή του στην ημερίδα για τις έμφυλες ταυτότητες, που έγινε στο Δημοτικό Θέατρο Κορίνθου, και στην οποία αρχικά είχε δεχθεί να συμμετάσχει ως ομιλητής.
Ενώ παράλληλα ανέπτυξε το θέμα το οποίο θα παρουσίαζε στην ημερίδα: "Η αποδόμηση-υπονόμευση του βιολογικού πυρήνα της προσωπικότητας και της οικογένειας, ως όρος χειραγώγησης, μέσω της υπονόμευσης κάθε δυνατότητας συγκρότησης του ανθρώπου ως υποκειμένου".

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

1) Η κατάθεση σχολίου κάτω από τις αναρτήσεις θα γίνεται επωνύμως με την χρήση λογαριασμού Gοοgle και θα αναρτώνται κατόπιν εγκρίσεως.
2) Τυχόν άσεμνα ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται μόλις υποπέσουν στην αντίληψη των διαχειριστών του ιστολογίου, ή κατόπιν σχετικής ενημέρωσης από τους τυχόν θιγομένους τρίτους.
3) Το περιεχόμενο του άρθρου ή των σχολίων που το συνοδεύουν, ΔΕΝ συμπίπτει με τις απόψεις και θέσεις του Ιστολογίου
4) Να μην χρησιμοποιείτε greeklish στα μηνύματά σας διότι δε θα αναρτώνται.
5) Να τσεκάρετε το πλαίσιο "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις" που βρίσκεται κάτω από το μήνυμα σας, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, ώστε να ειδοποιείστε για τα επόμενα σχόλια αυτής της ανάρτησης, μέσω της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης.
6) Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: istologionkatanixis@gmail.com