Πέμπτη, 2 Μαρτίου 2017

Ο ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ ΕΙΡΗΝΑΙΟΣ: ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ ΦΑΝΑΡΙΟΥ

Ένα από τα πολλά θύματα των Οικουμενιστών είναι ο έγκλειστος από το 2008 σε ένα κελί νόμιμος Πατριάρχης Ιεροσολύμων Ειρηναίος, που ήταν αντίθετος στην οικουμενιστική κίνηση.
1
Φέτος τον Φεβρουάριο, (16/2/2008), κλείνουν 9 ολόκληρα χρόνια από τότε που τον αντιοικουμενιστή Πατριάρχη Ειρηναίο καθαίρεσε ο Βαρθολομαίος με κατηγορίες για κακοδιαχείριση της περιουσίας του Πατριαρχείου, κατηγορίες που όμως ήταν στημένες και για τις οποίες πρόσφατα αθωώθηκε τελεσίδικα από τα ισραηλινά δικαστήρια.
Παρ’ όλα αυτά εξακολουθεί να είναι στην ουσία κρατούμενος σε ένα σκοτεινό κελί παρά του ότι αποδείχτηκε πως όλες οι κατηγορίες εναντίον του ήταν μια σατανική σκευωρία για να του αφαιρεθεί ο πατριαρχικός θρόνος.
Ο νυν αντικανονικός και παράνομος Θεόφιλος κατά πληροφορίες, τον έχει σε «κατ’ οίκον περιορισμό». Μέχρι και το φαγητό του το δίνουν από ένα παραθυράκι. Πρόσφατα ακούστηκε ότι και τα χαλασμένα δόντια του τα βγάζει ο ίδιος με σχοινί δεμένο στην πόρτα. Κανένας χρόνια τώρα δεν μιλάει για το άγος αυτό. Χτισμένος εκεί κάτω.
Κανένας δεν φέρνει το θέμα στην δημοσιότητα, κανένας ιεράρχης της ελλαδικής εκκλησίας δεν ενδιαφέρεται και όμως αυτό αποτελεί το μεγαλύτερο οικουμενιστικό σκάνδαλο της εποχής μας, ντροπή για όλους.
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος

8 σχόλια :

 1. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ Η ΣΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΝΤΙΩΤΗ ΣΕ ΕΠΙΣΚΟΠΙΚΟ ΘΡΟΝΟ;;;;;;
  ΜΑ ΤΙ ΕΊΝΑΙ όλοι ετούτοι που μας έτυχαν ;;;;;;;;
  Που ζουν;;;;;;;;;;;
  Ούτε ένας;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
  Ούτε ένας;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

  Εδώ και μία δεκαετία κάθε τρεις αι λίγο οργανώνονται εκδρομές στους Αγίους τόπους εκεί όπου ο ΔΙΚΑΙΟΣ ΕΙΡΗΝΑΙΟΣ είναι κατουσιαν φυλακισμένος και δε λένε κιχ... Και περιμέναμε οι αφελείς να βρουν το θάρρος να μιλήσουν για τη ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΗ σύνοδο Κρήτης.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Σας ευχαριστούμε κ. Χειλαδάκη για το άρθρο σας

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Χαίρομαι που μετά από την πρόσφατη αρθρογραφία μας, https://katanixis.blogspot.gr/2017/02/blog-post_511.html#more, ένας έγκριτος μελετητής δημοσιογράφος αναφέρεται πάνω στο θέμα αυτό.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Κανένας δεν φέρνει το θέμα στην δημοσιότητα
  κανένας ιεράρχης της ελλαδικής εκκλησίας δεν ενδιαφέρεται
  όμως αυτό αποτελεί το μεγαλύτερο οικουμενιστικό σκάνδαλο της εποχής μας
  ντροπή για όλους.
  ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Έτσι κάνουν πάντα Βγάζουν σκάνδαλα, τα διατυμπανίζουν κι όταν βγει η αθώωση, φωνή ιχθύος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Δεν υπάρχει ελπίδα.
  Σβήσαν όλα.
  Ένας παπάς δεν φέρνει την άνοιξη

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. εύχομαι ο Χριστός να δίνει υπομονή στον Πατριάρχη Ιεροσολύμων Ειρηναίο.Χρήστος.Θεόδ.Ελευθεριάδης.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. καλό κουράγιο στον πατριάρχη, καλή λευτεριά

  ΑπάντησηΔιαγραφή

1) Η κατάθεση σχολίου κάτω από τις αναρτήσεις θα γίνεται επωνύμως με την χρήση λογαριασμού Gοοgle και θα αναρτώνται αυτόματα.
2) Τυχόν άσεμνα ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται μόλις υποπέσουν στην αντίληψη των διαχειριστών του ιστολογίου, ή κατόπιν σχετικής ενημέρωσης από τους τυχόν θιγομένους τρίτους.
3) Το περιεχόμενο του άρθρου ή των σχολίων που το συνοδεύουν, ΔΕΝ συμπίπτει με τις απόψεις και θέσεις του Ιστολογίου
4) Να μην χρησιμοποιείτε greeklish στα μηνύματά σας διότι δε θα αναρτώνται.
5) Να τσεκάρετε το πλαίσιο "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις" που βρίσκεται κάτω από το μήνυμα σας, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, ώστε να ειδοποιείστε για τα επόμενα σχόλια αυτής της ανάρτησης, μέσω της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης.
6) Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: istologionkatanixis@gmail.com