Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2017

π. Ιωάννης Ρωμανίδης: το γνήσιο βίωμα της Ορθοδόξου Θεολογίας και η ψεύτικη Θεολογία της μεταπατερικής πλάνης

Ο π. Ιωάννης Ρωμανίδης, ο σύγχρονος εμπειρικός θεολόγος, ομιλεί για το γνήσιο βίωμα της Ορθόδοξης Θεολογίας σε σχέση με τη σύγχρονη μετα-πατερική - οικουμενιστική Θεολογία που διδάσκονταν από τα χρόνια του στις Θεολογικές σχολές.
Για μία "ψεύτικη Θεολογία" που χλευάζει και διαστρέφει τη παράδοση της Εκκλησίας μας, ποτίζοντας με νόθα νάμματα τους τότε φοιτητές "για να γίνουν καθηγηταί εις τα γυμνάσια, τα δημοτικά σχολεία και να γίνονται και οι Επίσκοποι της Εκκλησίας μας"

3 σχόλια :

  1. Καλά, μιλάμε για πολύ δυνατή τσουγκράνα ξεχορταριάσματος αιρετικών ζιζανίων ο π. Ιωάννης. Δόξα τώ Θεώ! Τί γλυκειά που είναι η Αλήθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι κρίμα να μην υπάρχει περισσότερο οπτικοακουστικό υλικό από τον μακαριστό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

1) Η κατάθεση σχολίου κάτω από τις αναρτήσεις θα γίνεται επωνύμως με την χρήση λογαριασμού Gοοgle και θα αναρτώνται κατόπιν εγκρίσεως.
2) Τυχόν άσεμνα ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται μόλις υποπέσουν στην αντίληψη των διαχειριστών του ιστολογίου, ή κατόπιν σχετικής ενημέρωσης από τους τυχόν θιγομένους τρίτους.
3) Το περιεχόμενο του άρθρου ή των σχολίων που το συνοδεύουν, ΔΕΝ συμπίπτει με τις απόψεις και θέσεις του Ιστολογίου
4) Να μην χρησιμοποιείτε greeklish στα μηνύματά σας διότι δε θα αναρτώνται.
5) Να τσεκάρετε το πλαίσιο "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις" που βρίσκεται κάτω από το μήνυμα σας, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, ώστε να ειδοποιείστε για τα επόμενα σχόλια αυτής της ανάρτησης, μέσω της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης.
6) Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: istologionkatanixis@gmail.com