Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2017

Από την ημερίδα που έγινε στην Κόρινθο για τις έμφυλες ταυτότητες

Σε μια κατάμεστη απο κόσμο αίθουσα στο Δημοτικό Θέατρο Κορίνθου ¨ΘΩΜΑΣ ΘΩΜΑΙΔΗΣ¨ και Κεκλεισμένων των Θυρών πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το πρωί η προγραμματισμένη Ημερίδα με θέμα: ¨Από την Αποδόμηση του Βιολογικού Φύλου των Εφήβων στην Χειραγώγηση μιας Άβουλης Κοινωνίας¨ στο Δημοτικό Θέατρο Κορίνθου ¨ΘΩΜΑΣ ΘΩΜΑΙΔΗΣ¨.
Σε μια εκδήλωση που διήρκεσε περίπου 3 ώρες και 2 απο τους ομιλητές της δήλωσαν κόλλημα οι ακροατές που κατάφεραν και μπήκαν τελικά στην αίθουσα παρακολούθησαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις ομιλίες.
1) Χαιρετισμοί:


2) Προκοπάκη Καλλιόπη -παιδοψυχίατρος, δ/ντρια ΓΝΑ Ευαγγελισμός:
3) Παύλος Γιώργος - Καθηγητής Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης:
4) Γκουργιώτης-Νομικός:
5) Επίλογος: 

2 σχόλια :

1) Η κατάθεση σχολίου κάτω από τις αναρτήσεις θα γίνεται επωνύμως με την χρήση λογαριασμού Gοοgle και θα αναρτώνται κατόπιν εγκρίσεως.
2) Τυχόν άσεμνα ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται μόλις υποπέσουν στην αντίληψη των διαχειριστών του ιστολογίου, ή κατόπιν σχετικής ενημέρωσης από τους τυχόν θιγομένους τρίτους.
3) Το περιεχόμενο του άρθρου ή των σχολίων που το συνοδεύουν, ΔΕΝ συμπίπτει με τις απόψεις και θέσεις του Ιστολογίου
4) Να μην χρησιμοποιείτε greeklish στα μηνύματά σας διότι δε θα αναρτώνται.
5) Να τσεκάρετε το πλαίσιο "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις" που βρίσκεται κάτω από το μήνυμα σας, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, ώστε να ειδοποιείστε για τα επόμενα σχόλια αυτής της ανάρτησης, μέσω της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης.
6) Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: istologionkatanixis@gmail.com