Κυριακή, 26 Μαρτίου 2017

Συνάντηση Μητροπολίτη Άνθιμου με Μιχαλολιάκο - Ζαρούλια

223569-63595113dacce4c05bafd09acaf06cbd_xl.jpg
Ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης, Άνθιμος υποδέχτηκε στο γραφείο του τον Γενικό Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νίκο Μιχαλολιάκο, μαζί με τη σύζυγό του Ελένη Ζαρούλια.
Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, η συνάντηση διεξήχθη σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα κατά τη διάρκεια της οποίας συζητήθηκαν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας και ιδιαίτερα τα ζητήματα που αφορούν την Ορθοδοξία.
Μάλιστα, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε η άρνηση της Χρυσής Αυγής για την ανέγερση ισλαμικού τεμένους στον Βοτανικό.

6 σχόλια :

 1. ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΑΕΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ; ΠΟΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΕ ΙΕΡΑΡΧΕΣ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Μήπως επειδή ό Ανθιμος δεν δέχτηκε έναν πολιτικό,αλλά έναν υπόδικο, έναν αλήτη,ενώ διώκει ταυτόχρονα δύο ευλαβείς ομολογητές κληρικούς;;;

   Διαγραφή
 2. Εγώ,, θέλω να ξέρω ποιος και τι παίζει στην πόλη μου,, εσύ γιατί ασκείς κριτική;; Είναι τώρα αυτό ωραίο να στη λέω,όπως εσύ στο ιστολόγιο;;Αν δεν σ'αρέσει,, βγάλε φλας και προσπέρνα...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Βλέποντας αφενός την αντίδραση του κόσμου για το θέμα της Εσφιγμένου (εξαιτίας των εξωφρενικών ποινών από το δικαστήριο)
  αφετέρου τις αποτειχίσεις ευλαβών ιερέων της Θεσσαλονίκης, και την απαξίωση των πιστών στο πρόσωπο του τοπικού μητροπολίτη
  ο Άνθιμος δέχθηκε να τους πλευρίσει.

  Η Νέα Τάξη ΤΡΕΜΕΙ μην ξεσηκωθεί ο λαός.
  Κι αν αρχίσουν να αμφισβητούν τους δεσποτάδες τους, οι χάρτινοι πύργοι τους θα πέφτουν ο ένας μετά τον άλλον .. Οπότε αν χρειαστεί βγαίνουμε και μια φωτογραφία με την Χρυσή Αυγή. Εδώ δέχθηκε στο γραφείο τον Ψινάκη και φωτογραφήθηκε κιόλας, στη Χρ.Αυγή θα κολλήσει;

  Από την άλλη η ηγεσία της Χρ.Αυγής βρήκε έναν δεσπότη να φωτογραφηθεί για να δείξει ένα καλό "χριστιανικό" προφίλ στους ψηφοφόρους της. Αργά ή γρήγορα εκλογές θα έχουμε .. μόνον κέρδος θα έχει από μια τέτοια φωτογραφία.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Οι μέν ακροδεξιοί φασίστες ο δέ αιρετίζων οικουμενιστής διώκων φασιστικώς τούς ιερείς...Είναι αυτό που λέει ο λάός "άν δέν ταιριάζανε δέν θά συμπεθεριάζανε"!
  ΑΙΣΧΟΣ Άνθιμε!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Μπορεί ο άνθιμος να είναι ο πνευματικός του μιχαλολιάκου και πήγε να εξομολογηθεί.

  Αποκλείεται να συζητήθηκε να κατέβει ο άνθιμος με το ψηφοδέλτιο της χρυσής αυγής;

  Έχουν ενδιαφέρον τέτοιες ειδήσεις γιατί οι φήμες οργιάζουν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

1) Η κατάθεση σχολίου κάτω από τις αναρτήσεις θα γίνεται επωνύμως με την χρήση λογαριασμού Gοοgle και θα αναρτώνται κατόπιν εγκρίσεως.
2) Τυχόν άσεμνα ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται μόλις υποπέσουν στην αντίληψη των διαχειριστών του ιστολογίου, ή κατόπιν σχετικής ενημέρωσης από τους τυχόν θιγομένους τρίτους.
3) Το περιεχόμενο του άρθρου ή των σχολίων που το συνοδεύουν, ΔΕΝ συμπίπτει με τις απόψεις και θέσεις του Ιστολογίου
4) Να μην χρησιμοποιείτε greeklish στα μηνύματά σας διότι δε θα αναρτώνται.
5) Να τσεκάρετε το πλαίσιο "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις" που βρίσκεται κάτω από το μήνυμα σας, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, ώστε να ειδοποιείστε για τα επόμενα σχόλια αυτής της ανάρτησης, μέσω της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης.
6) Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: istologionkatanixis@gmail.com