Πέμπτη, 9 Μαρτίου 2017

ΚΑΚΟΙ ΕΠΙΣΚΟΠΟΙ ΠΟΥ ΑΘΕΤΟΥΝ ΤΙΣ ΘΕΙΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ

   Αποτέλεσμα εικόνας για προδοτες της πιστεως

ΑΛΛΟΙΜΟΝΟΝ ΕΙΣ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟ-ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΥΣ…
Γεώργιος Φλώρος
Η χάρις του Θεού φανερώνει την αναλλοίωτη  και γνήσια πίστη δια της ΜΙΑΣ, ΑΓΙΑΣ, ΚΑΘΟΛΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ που δεν είναι απλά ΘΡΗΣΚΕΙΑ αλλά ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ!
-Τι κι αν ο όφις δάγκωσε και συνεχίζει να δαγκώνει;… Ο Κύριος τον έδεσε!
-Τι κι αν το δηλητήριό του θανατώνει;… Ο κύριος μας είπε: κι αν άθελά σας, σας δαγκώσει ,αν στο Σταυρό πιστέψετε (όπως στο χάλκινο φίδι που ύψωσε ο Μωϋσής στην έρημο) το δηλητήριό του ΔΕΝ θα σας θανατώσει!
Ουαί… και αλλοίμονό σας… όμως, αν δικαίωμα δώσετε και το δεμένο φίδι πλησιάσετε και φίλο σας το κάνετε και εμένα με ξεχάσετε!
Η «μαγιά» δουλεύει και υπάρχει πολλή σας διαβεβαιώνω, «που… δεν δειλιάζει εις τον κατά του θηρίου αγώνα» και… *δεν είναι μόνο αυτοί που γράφουν και μιλούν!
*Είναι και αυτοί που σιωπούν αλλά η προσευχή τους ανεβαίνει κάθετα στον ουρανό!
*Είναι και αυτοί που αναπαύονται, επικοινωνώντας με την θριαμβεύουσα!
*Είναι και αυτοί που έχουν λάβει εξουσίες!
*Είναι και πολλοί που «αποκοιμήθηκαν» και κάποια στιγμή θα «ξυπνήσουν» (που από καρδιάς εύχομαι να είναι οι περισσότεροι.)
*Τέλος, είναι και αυτοί που είπαν ότι: «δεν θα πάνε στην εργασία της αμπέλου, αλλά πήγαν!» Και ευαρεστούν τον Κύριο.    
ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ όμως σε αυτούς που είπαν ότι: «θα πάνε και ΔΕΝ πήγαν»!
ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ σε όλους αυτούς που θέλουν να οικειοποιηθούν την ΑΜΠΕΛΟΝ και φονεύουν τον ΥΙΟΝ ΤΟΥ και δεν φιλοτιμούνται, ούτε ντρέπονται, αλλά ούτε φοβούνται τον Θεό!
ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ «και σε εκείνον, που δεν μαζεύει με εμέ τα πνευματικά πρόβατά Μου, ούτος σαν άλλος ΛΥΚΟΣ ΤΑ ΣΚΟΡΠΙΖΕΙ»! (Λουκ.ΙΑ’23)
Να είναι σίγουροι ότι: «όταν έρθει, θα διατάξει να τους φέρουν έμπροσθεν Του και να τους κατασφάξουν», καθώς και όλους «όσους δεν δέχθηκαν την Βασιλείαν Του επ’αυτών».
Στο μεταξύ θα έχει προηγηθεί η ανάλογη ΠΡΟΓΕΥΣΗ!
Με εν Χριστώ αγάπη  
Γεώργιος Φλώρος

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

1) Η κατάθεση σχολίου κάτω από τις αναρτήσεις θα γίνεται επωνύμως με την χρήση λογαριασμού Gοοgle και θα αναρτώνται αυτόματα.
2) Τυχόν άσεμνα ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται μόλις υποπέσουν στην αντίληψη των διαχειριστών του ιστολογίου, ή κατόπιν σχετικής ενημέρωσης από τους τυχόν θιγομένους τρίτους.
3) Το περιεχόμενο του άρθρου ή των σχολίων που το συνοδεύουν, ΔΕΝ συμπίπτει με τις απόψεις και θέσεις του Ιστολογίου
4) Να μην χρησιμοποιείτε greeklish στα μηνύματά σας διότι δε θα αναρτώνται.
5) Να τσεκάρετε το πλαίσιο "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις" που βρίσκεται κάτω από το μήνυμα σας, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, ώστε να ειδοποιείστε για τα επόμενα σχόλια αυτής της ανάρτησης, μέσω της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης.
6) Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: istologionkatanixis@gmail.com