Παρασκευή, 3 Μαρτίου 2017

Απαραίτητη διευκρινιστική δημοσίευση

κατανυξις3.jpg
Δημοσιεύοντας το αριθ. πρωτ. 144 / 01.03.2017 έγγραφο της Ι.Μ.Θ., περί προσωρινής παύσης ιεραπραξιών και ακοινωνησίας του π. Νικολάου Μανώλη από τον Παναγιώτατο Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ.κ. Άνθιμο, αναρτήσαμε από παραδρομή και την τελευταία σελίδα του εν λόγω εγγράφου, στην οποία περιέχεται η εντολή που έδωσε ο κ. Α. Οικονόμου, πληρεξούσιος δικηγόρος του κ.κ. Ανθίμου, στο δικαστικό επιμελητή για επίδοση του εγγράφου. Στην εν λόγω σελίδα περιέχονταν η υπογραφή και η σφραγίδα του κ. Οικονόμου με τα στοιχεία του. Η εν λόγω παραδρομή έγινε από αβλεψία μας και δεν ήταν σκοπούμενη.
Οι διαχειριστές του ιστολογίου "Κατάνυξις" δηλώνουν απερίφραστα ότι δεν συμμερίζονται, ούτε και υιοθετούν τα όποια δυσμενή σχόλια κατά του δικηγόρου κ. Οικονόμου, είτε στον ιστοχώρο μας, είτε αλλού στο διαδίκτυο, όπου μπορεί να έχει αναπαραχθεί το περιεχόμενο της ανάρτησης του ιστολογίου μας.
Εκ της διαχειρίσεως.    

2 σχόλια :

1) Η κατάθεση σχολίου κάτω από τις αναρτήσεις θα γίνεται επωνύμως με την χρήση λογαριασμού Gοοgle και θα αναρτώνται αυτόματα.
2) Τυχόν άσεμνα ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται μόλις υποπέσουν στην αντίληψη των διαχειριστών του ιστολογίου, ή κατόπιν σχετικής ενημέρωσης από τους τυχόν θιγομένους τρίτους.
3) Το περιεχόμενο του άρθρου ή των σχολίων που το συνοδεύουν, ΔΕΝ συμπίπτει με τις απόψεις και θέσεις του Ιστολογίου
4) Να μην χρησιμοποιείτε greeklish στα μηνύματά σας διότι δε θα αναρτώνται.
5) Να τσεκάρετε το πλαίσιο "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις" που βρίσκεται κάτω από το μήνυμα σας, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, ώστε να ειδοποιείστε για τα επόμενα σχόλια αυτής της ανάρτησης, μέσω της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης.
6) Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: istologionkatanixis@gmail.com