Τετάρτη, 1 Μαρτίου 2017

Αίτημα και της Εκκλησίας η παράλληλη ονομασία της Ιονίας Οδού σε «Αγίου Κοσμά του Αιτωλού»

gefyra-menidiou.jpg
Η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος στηρίζει το αίτημα για την παράλληλη ονομασία της Ιονίας Οδού σε «Αγίου Κοσμά του Αιτωλού».
Το αίτημα που εκφράστηκε από τον Σύνδεσμο Αιτωλοακαρνάνων «Όσιος Ευγένιος Ο Αιτωλός» υιοθετήθηκε από τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο, τέθηκε στη Διαρκή Ιερά Σύνοδο η οποία πήρε ομόφωνη απόφαση την οποία γνωστοποίησε στον υπουργό Υποδομών Χρήστο Σπίρτζη.
Από την πλευρά του ο Σύνδεσμος Αιτωλοακαρνάνων «Όσιος Ευγένιος Ο Αιτωλός» ευχαρίστησε δημοσίως τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο.

1 σχόλιο :

1) Η κατάθεση σχολίου κάτω από τις αναρτήσεις θα γίνεται επωνύμως με την χρήση λογαριασμού Gοοgle και θα αναρτώνται αυτόματα.
2) Τυχόν άσεμνα ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται μόλις υποπέσουν στην αντίληψη των διαχειριστών του ιστολογίου, ή κατόπιν σχετικής ενημέρωσης από τους τυχόν θιγομένους τρίτους.
3) Το περιεχόμενο του άρθρου ή των σχολίων που το συνοδεύουν, ΔΕΝ συμπίπτει με τις απόψεις και θέσεις του Ιστολογίου
4) Να μην χρησιμοποιείτε greeklish στα μηνύματά σας διότι δε θα αναρτώνται.
5) Να τσεκάρετε το πλαίσιο "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις" που βρίσκεται κάτω από το μήνυμα σας, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, ώστε να ειδοποιείστε για τα επόμενα σχόλια αυτής της ανάρτησης, μέσω της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης.
6) Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: istologionkatanixis@gmail.com