Τετάρτη, 8 Μαρτίου 2017

Μαζί με Παπικούς εόρτασε ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος την Κυριακή της Ορθοδοξίας!

ccee.jpg
Ἐπίσημος Ἀντιπροσωπεία τοῦ Συμβουλίου τῶν Εὐρωπαϊκῶν Ἐπισκοπικῶν Συνελεύσεων τῆς ΡΚαθολικῆς Ἐκκλησίας (CCEE), ἀποτελουμένη ἐκ τῶν Σεβασμιωτάτων Καρδιναλίων κ. Angelo Bagnasco, Προέδρου αὐτῆς, καί κ. Péter Erdö, πρῴην Προέδρου, καί τοῦ Πανοσιολ. κ. Duarte da Cunha, Γεν. Γραμματέως τοῦ Συμβουλίου, ἐπεσκέφθη τό Οἰκουμενικόν Πατριαρχεῖον καί τόν σεπτόν Προκαθήμενον αὐτοῦ.
Οἱ ὡς ἄνω ἐπίσημοι ἀφίχθησαν εἰς τήν Πόλιν τό ἑσπέρας τοῦ Σαββάτου, 4ης Μαρτίου, καί ὑπεδέχθησαν αὐτούς ὁ Σεβ. Μητροπολίτης Προύσης κ. Ἐλπιδοφόρος καί ὁ Πανοσιολ. Δευτερεύων κ. Θεόδωρος. Τήν Κυριακήν τῆς Ὀρθοδοξίας ἐκκλησιάσθησαν κατά τήν Θείαν Λειτουργίαν ἐν τῷ Π. Πατριαρχικῷ Ναῷ καί ἀκολούθως ἐγένοντο δεκτοί ὑπό τοῦ Παναγιωτάτου εἰς ἰδιαιτέραν ἀκρόασιν, παρόντος τοῦ Σεβ. Μητροπολίτου Σασίμων κ. Γενναδίου.

21 σχόλια :

 1. Η εικόνα μιλά από μόνη της.Πιο εύγλωττη εικόνα δε θα μπορούσε να υπάρξει. Ο Πατριάρχης μας με τους παπικούς γιορτάζει την αίρεση του Οικουμενισμού και ουχί της Ορθοδοξίας.Ντροπή και θλιψη!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Έπρεπε να γνωρίζεις ότι η Ορθόδοξη θρησκεία δεν έχει διαφορά από την Καθολική. Μη μπερδεύουμε την θρησκεία με την Εκκλησία.

   Διαγραφή
  2. ανώνυμε 8 Μαρτίου 2017 - 10:54 μ.μ.,μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος για να καταλάβουμε τί εννοείς;Χρήστος.Θεόδ.Ελευθεριάδης.

   Διαγραφή
  3. Ανώνυμε (8 Μαρτίου 2017 - 10:54 μ.μ.):
   Στη Θεολογία βρίσκεσαι στο μεγάλο βάθος της πλάνης.

   Διαγραφή
  4. Ετσι ακριβως,ας προσευχηθουμε ολοι μας μηπως και μας λυπηθει ο Θεος και τον φωτησει να καταλαβει το λαθος του ευαγγ.Ζαλ

   Διαγραφή
  5. Τι λες ανωνυμε 10:54 μ.μ. εισαι με τα καλα σου.
   Οι αγιοι μας πολεμουσαν τις αιρεσεις και τον παπισμο. Οι καθολικοι δεν εχουν ΚΑΜΙΑ σχεση με τους Ορθοδοξους.

   Διαγραφή
 2. Το περίεργο θα ήταν αν βλέπαμε τον Βαρθολομαίο να συνεορτάζει με Ορθοδόξους...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. σωστός.Χρήστος.Θεόδ.Ελευθεριάδης.

   Διαγραφή
 3. Η πολυετής παραμονή μέσα στην πλάνη, όταν δεν υπάρχει έμπρακτη μετάνοια, διαστρέφει το πνευματικό DNA των ανθρώπων που βρίσκονται στην πλάνη.
  Στην περίπτωση αυτή, μια αφύσικη κατάσταση (π.χ. η ένωση της καθαρότατης Αλήθειας με το σκοτεινό ψεύδος), θεωρείται "φυσική" κατάσταση.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Σίγουρα στην εορτή της Ορθοδοξίας, θα διαβάστηκαν δημόσια και τα αναθέματα προς τους αιρετικούς, που σαφώς προβλέπει αυτή η Εκκλησιαστική εορτή.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ναι διαβάστηκαν και οι παπικοί χάρηκαν που αναθεματίστηκαν και είπαν να βγούν μιά αναμνηστική φωτογραφία με αυτόν που τους αναθεμάτισε για να θυμούνται μια από τις ομορφότερες στιγμές της ζωής τους.Χρήστος.Θεόδ.Ελευθεριάδης.

   Διαγραφή
 5. Που βρίσκεται ο σημερινός επίσκοπος Θεσσαλονίκης, για να δει ΠΟΙΟΙ σκανδαλίζουν πραγματικά την Παγκόσμια Ορθόδοξη Εκκλησία;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Αλλοίμονο στους Ορθοδόξους που περιμένουν να κατηχηθούν με την ΟΡΘΗ Ορθόδοξη Χριστιανική διδασκαλία, από τον επίσκοπο Κωνσταντινουπόλεως.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Συμφωνεί ο έτερος Παναγιώτατος;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Πανθρησκειομανία (μανία προς την Πανθρησκεία).

  Μποζοβίτη Σταύρου, θεολόγου – συγγραφέως.

  http://enromiosini.gr/arthrografia/πανθρησκειομανία

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. την Κυριακή της Ορθοδοξίας την γιόρτασε με αιρετικούς,ρε βαρθολομαίε τι πίνεις και δεν μας δίνεις;Χρήστος.Θεόδ.Ελευθεριάδης.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Πόσο ἄλλο θά κατρακυλήσει ὀ ἄνθρωπος τελικά;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Οι Οικουμενιστές της Ορθόδοξης Εκκλησίας στην Ελλάδα, που επιμένουν να ανήκουν στο ΠΣΕ (Παγκόσμιο Συμβούλιο Αιρέσεων), να τις χαίρονται αυτές τις αφύσικες καταστάσεις.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Να τον χαίρονται οι "αγιορείτες" ηγούμενοι και μοναχοί που τον μνημονεύουν και που για χάρη του έγιναν νέοι Διοκλητιανοί διώκοντας τους ΓΝΗΣΙΟΥΣ αγιορείτες αδελφούς και πατέρες, τους επόμενους των ΑΓΙΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ.
  Σα δεν ντρέπονται! που βγαίνουν και στον κόσμο, να τον στηρίξουν στην πίστη ντεμέκ!
  ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ο απόστολος Παύλος λέει, Αἱρετικὸν ἄνθρωπον μετὰ μίαν καὶ δευτέραν νουθεσίαν παραιτοῦ, έχει υπόψιν του ο βαρθολομαίος αυτόν τον λόγο του αποστόλου Παύλου;Δυστυχώς από τα έργα του αποδεικνύεται οτι κάνει τα εντελώς αντίθετα,έχει παραιτηθεί από τους ορθόδοξους ανθρώπους και έχει αγαπήσει ψευδώς τους αιρετικούς,η αληθινή αγάπη στους αιρετικούς είναι ότι τους δεχόμαστε άμα μετανοήσουν από την πλάνη τους.Χρήστος.Θεόδ.Ελευθεριάδης.

   Διαγραφή
 13. Εχει πάψει να προκαλεί θλίψη, τώρα προκαλεί οργή που πετάει τα άγια τοις κυσί.Δε φοβάται ότι μετά θα τον κατασπαράξουν;

  ΑπάντησηΔιαγραφή

1) Η κατάθεση σχολίου κάτω από τις αναρτήσεις θα γίνεται επωνύμως με την χρήση λογαριασμού Gοοgle και θα αναρτώνται κατόπιν εγκρίσεως.
2) Τυχόν άσεμνα ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται μόλις υποπέσουν στην αντίληψη των διαχειριστών του ιστολογίου, ή κατόπιν σχετικής ενημέρωσης από τους τυχόν θιγομένους τρίτους.
3) Το περιεχόμενο του άρθρου ή των σχολίων που το συνοδεύουν, ΔΕΝ συμπίπτει με τις απόψεις και θέσεις του Ιστολογίου
4) Να μην χρησιμοποιείτε greeklish στα μηνύματά σας διότι δε θα αναρτώνται.
5) Να τσεκάρετε το πλαίσιο "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις" που βρίσκεται κάτω από το μήνυμα σας, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, ώστε να ειδοποιείστε για τα επόμενα σχόλια αυτής της ανάρτησης, μέσω της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης.
6) Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: istologionkatanixis@gmail.com