Σάββατο, 11 Μαρτίου 2017

Πρωτοπρ. Νικόλαος Μανώλης, Σπάνιο Κήρυγμα Β΄ Κυρ Νηστειών (Αγ. Γρηγ. Παλαμά) [mp3 - 2015]

vlcsnap-2015-03-08-18h04m14s34.jpg
Σπάνιο Κήρυγμα 8/3/2015
Κυριακή 8 Μαρτίου 2015 - Κήρυγμα του πρωτοπρ. Νικολάου Μανώλη, στον Ι.Ν. Αγ. Σπυρίδωνος Τριανδρίας Θεσσαλονίκης, κατά την Β΄ Κυρ. των Νηστειών (Αγ. Γρηγορίου Παλαμά).
Παρακολουθείστε το βίντεο:
Πρωτοπρ. Νικόλαος Μανώλης, Σπάνιο Κήρυγμα Β΄ Κυρ Νηστειών (Αγ. Γρηγ. Παλαμά) [mp3 - 2015]

6 σχόλια :

 1. Σε αυτή τη χρυσή αλυσίδα ανήκετε κι εσείς άγιε πάτερ. Την ευχή σας να έχουμε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Σωστά πάτερ τα λέτε. Θα μπορούσατε να κάνετε κήρυγμα για το άκτιστο Φως αλλά εσείς προτιμήσατε 28 έτη τώρα να τιμάτε τον άγιο μιμούμενος τον αντιαιρετικό αγώνα και κυρίως μετά την έλευση του αιρεσιάρχη πάπα στην Ελλάδα μας, μιμούμενος τον αντιπαπικό αγώνα του. 28 έτη αφυπνίζετε πνευματικώς την Θεσσαλονίκη και όχι μόνο. Ένα τέτοιο κήρυγμα στον ιερό ναό του αγίου Γρηγορίου του Παλαμά θα έπρεπε να ακούγεται από τον μητροπολίτη. Αλλά πού;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Πάτερ όλα τα χαρίσματα του αγίου που περιγράφετε σας τα χάρισε. Και τώρα είστε μπροστά στον αγώνα εναντίον της παναίρεσης του οικουμενισμού. Φαίνεται δεν ήταν τυχαίο που χειροτονηθήκατε την ημέρα της εορτής του. Άξιος!!!
  Αγγελική Μ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ευλογημένο κήρυγμα θεόπνευστο με αποδέκτες απλούς ανθρώπους της πίστης που διψούν να ακούσουν λόγους αληθείας για να ζεσταθεί η παγωμενη τους ψυχή από την αμαρτία και το ψέμα κάποιων μητροπολιτικών που ψευδόμενοι υποστηρίζουν πως ο παπισμός δεν ειναι αίρεση. Συγχώρα μας Θεέ μου και φώτισε τους να σταματησουν να διώκουν τους ορθοτομούντες το λόγο της Σης Αληθείας! !!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΚΗΡΥΓΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ Β΄ΝΗΣΤΕΙΩΝ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Αξιος, άξιος και πάλι άξιος!
  Σπανίζουν τέτοια κυρήγματα στις μέρες μας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

1) Η κατάθεση σχολίου κάτω από τις αναρτήσεις θα γίνεται επωνύμως με την χρήση λογαριασμού Gοοgle και θα αναρτώνται αυτόματα.
2) Τυχόν άσεμνα ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται μόλις υποπέσουν στην αντίληψη των διαχειριστών του ιστολογίου, ή κατόπιν σχετικής ενημέρωσης από τους τυχόν θιγομένους τρίτους.
3) Το περιεχόμενο του άρθρου ή των σχολίων που το συνοδεύουν, ΔΕΝ συμπίπτει με τις απόψεις και θέσεις του Ιστολογίου
4) Να μην χρησιμοποιείτε greeklish στα μηνύματά σας διότι δε θα αναρτώνται.
5) Να τσεκάρετε το πλαίσιο "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις" που βρίσκεται κάτω από το μήνυμα σας, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, ώστε να ειδοποιείστε για τα επόμενα σχόλια αυτής της ανάρτησης, μέσω της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης.
6) Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: istologionkatanixis@gmail.com