Τετάρτη, 1 Μαρτίου 2017

Πρωτοπρ. Νικόλαος Μανώλης, Ο Άγιος Νικόλαος Πλανάς ο Απλούς [mp3 - 2016]

άγιος νικόλαος πλανάς.jpg
 Κήρυγμα 2/3/2016
Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016 - Εορτή του οσίου και θεοφόρου πατρός ημών Νικολάου Πλανά του Απλού.
        Κήρυγμα του πρωτοπρ. Νικολάου Μανώλη.
Ι.Ν. Αγ. Σπυρίδωνος Τριανδρίας Θεσσαλονίκης.
    Με νέα, πρόσφατη εντολή (20-11-2015), ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης, απαγορεύει εκ νέου και στην ενορία του αγίου Σπυρίδωνος να Ομιλεί ο π. Νικόλαος!!! Κρίνεται ως επικίνδυνος!!!
    Ο π. Νικόλαος Μανώλης, εφημέριος του ιερού βυζαντινού ναού Προφήτου Ηλιού Θεσσαλονίκης επί 26 έτη, για λόγους Πίστεως (ως γνωστόν ο π. Νικόλαος δίνει μεγάλες μάχες εναντίον της παναίρεσης του Οικουμενισμού που έχει αλώσει τα υψηλά κλιμάκια της εκκλησιαστικής ηγεσίας), από τις 21 Μαῒου 2015μετατέθηκε αναγκαστικά, με την σύμφωνη γνώμη της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, κατόπιν αιτήματος του μητροπολίτου Θεσσαλονίκης κ. Ανθίμου, και την απόφαση του τελευταίου, στον ιερό ναό Αγίου Σπυρίδωνος Τριανδρίας.
    Στη νέα του ενορία ο π. Νικόλαος, παρά τις συνεχιζόμενες απειλές και τους εκφοβισμούς, συνεχίζει ακάθεκτος το αντιοικουμενιστικό και αντιαιρετικό του έργο καθώς και την εν γένει πνευματική του δραστηριότητα.
Παρακολουθείστε το βίντεο:


3 σχόλια :

  1. Ο Άγιος της καρδιάς μας, πρότυπο ιερέως, μεγάλος Άγιος, δεν χορταίνει ο άνθρωπος να διαβάζει τον βίο του, απλός, ταπεινός και προσιτός αν και από μεγάλο γένος!!! καρδιακός, χαρισματικός, δεν είναι τυχαίο που μεγάλες πνευματικές μορφές ήταν κοντά του...μορφές, όχι τενεκέδες ξεγάνωτοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αμην. Ο αγιος Νικολαος Πλανας να σας χαριζει την Χαριν του π. Νικολαε. Αξιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εύχομαι άγιε γέροντά μου ο άγιος Νικόλαος Πλανάς να σου δίνει την χάρη του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

1) Η κατάθεση σχολίου κάτω από τις αναρτήσεις θα γίνεται επωνύμως με την χρήση λογαριασμού Gοοgle και θα αναρτώνται αυτόματα.
2) Τυχόν άσεμνα ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται μόλις υποπέσουν στην αντίληψη των διαχειριστών του ιστολογίου, ή κατόπιν σχετικής ενημέρωσης από τους τυχόν θιγομένους τρίτους.
3) Το περιεχόμενο του άρθρου ή των σχολίων που το συνοδεύουν, ΔΕΝ συμπίπτει με τις απόψεις και θέσεις του Ιστολογίου
4) Να μην χρησιμοποιείτε greeklish στα μηνύματά σας διότι δε θα αναρτώνται.
5) Να τσεκάρετε το πλαίσιο "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις" που βρίσκεται κάτω από το μήνυμα σας, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, ώστε να ειδοποιείστε για τα επόμενα σχόλια αυτής της ανάρτησης, μέσω της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης.
6) Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: istologionkatanixis@gmail.com