Κυριακή, 5 Μαρτίου 2017

Πρωτοπρ. Θεόδωρος Ζήσης, Η διακοπή του μνημοσύνου του μητρ. Θεσσαλονίκης κ.Ανθίμου [mp3 - 2017]

Πρωτοπρ. Θεόδωρος Ζήσης, Η διακοπή του μνημοσύνου του μητρ.  Θεσσαλονίκης κ.Ανθίμου [mp3  - 2017] 
Kήρυγμα της Κυριακής της Ορθοδοξίας (5-3-2017) του πρωτοπρ. Θεοδώρου Ζήση, στον Ι.Ν. Αγ. Αντωνίου Θεσσαλονίκης, κατά το οποίο ανακοινώνει στο εκκλησίασμα τη Διακοπή του μνημοσύνου του μητροπολίτου Θεσσαλονίκης κ. Ανθίμου.  

14 σχόλια :

 1. ΑΞΙΟΣ..!!το τιμα το ρασο του,οι υπολοιποι ας μεινουν με τα αξιωματα,στους τιτλους...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Μπράβο αγόρι μου. Πες τα!

   Διαγραφή
 2. Επί Αγίου Μάρκου Ευγενικού είχε γίνει ένωση με τους Παπικούς. Καμιά σχέση με το σήμερα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Στη Κρήτη ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ οικουμενισμο.
   Οικουμενισμός = ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ.
   Ακριβώς όπως σε κάθε περίπτωση αιρέσεως που από τα ψηλά πάνε νάτη περάσουν προς τα κάτω.

   Διαγραφή
  2. ...τήν οποία ένωση ακύρωσε έμπρακτα ό Αγιος Μάρκος αρνούμενος να την υπογράψει!!

   Διαγραφή
  3. "Λίαν εὔφρανας, τοὺς Ὀρθοδόξους, καὶ κατήσχυνας, τοὺς κακοδόξους..." Ο Θεός να σας έχει καλλά π. Θεόδωρε, & π. Νικόλαε εσάς και τους δικούς σας και όλους τους "Ορθοδόξους" Χριστιανούς για την χαρά και την ικανοποίηση που μας χαρίσατε.

   Διαγραφή
  4. σήμερα έγινε ένωση με τους παπικούς,τους προτεστάντες,τους μουσουλμάνους,τους βουδιστές,τους ινδουιστές,τους σιωνιστές,τους σατανολάτρες,καμία σχέση με το χθές.Χρήστος.Θεόδ.Ελευθεριάδης.

   Διαγραφή
 3. Ας προσευχηθούμε αδελφοί να δώσει ο Θεός σύνεση και φώτιση στους ιεράρχες μας να ορθοτομήσουν λόγω αληθείας, ώστε να πάψει ο κλυδωνισμός που υφίσταται η Εκκλησία μας. Ο παμπόνηρος λόγω και τεσσαρακοστής μας πειράζει περισσότερο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. «Μείζων πασῶν ἀρετῶν ἡ διάκρισις»

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Παναξιότατε πατέρα Θεόδωρε,χρόνια πολλά και ευλογημένα για την ονομαστική σας εορτή.Σήμερα αποδείχθηκε οτι ο Θεός θα αναδείξει νέους Αγίους και ομολογητές. Ηδη ανέδειξε εσάς, τον χαρισματούχο ιερωμένο, συγγραφέα,καθηγητή του Πανεπιστημίου και πατέρα και σύζυγο μιάς άξιας και ευλογημένης οικογένειας. Ανέδειξε τον αγιασμένο π. Νικόλαο Μανώλη τον π. Φώτιο Βεζύνια τον Π.Παίσιο Παπαδόπουλο, τους αγιασμένους αγωνιστές Αγιορείτες Πατέρες και τόσους άλλους που παραλείψαμε και να μας συγχωρούν και τόσους άλλους που θα ακολουθήσουν απο εδώ και πέρα...Αποδειχθήκατε άξιος πραγματικά τιμητής του ράσου και της ιδιότητας που φέρεται,γιατί πραγματικά ιερέας Ορθόδοξος είναι αυτός που "θέτει την κεφαλήν του επι πίνακι" προκειμένου να υπερασπισθεί την Αγία και Αμώμητον Πίστιν. Αποδείχθηκε οτι ειστε συνεπής στην υπόσχεση που δώσατε κάποτε ενώπιον Θεού και ανθρώπων και οι πράξεις σας ταυτίζονται με τα πιστεύω σας. Οτι κρατάτε τις υποσχέσεις σας επιβεβαιώνεται τώρα, γιατι κάποτε στην Αγ. Παρασκευή (άν θυμάστε) μας υποσχεθήκατε οτι θα κρατήσετε και δεν θα κάνετε πίσω! Είναι χαρακτηριστικό μεγάλου ανδρός να συνάδει ο λόγος του με τις πράξεις του. Ευχαριστούμε την Παναγία Τριάδα που σας φωτίζει και σας κατευθύνει να ενεργειτε με γνώμονα τις επιταγές της Ορθοδοξίας.Εύχομαι ο Κύριος και η Υπεραγία Θεοτόκος να συντροφεύουν κάθε σας βήμα τώρα και στο μέλλον!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. να είσαι καλά Ευαγγελία.Χρήστος.Θεόδ.Ελευθεριάδης.

   Διαγραφή

1) Η κατάθεση σχολίου κάτω από τις αναρτήσεις θα γίνεται επωνύμως με την χρήση λογαριασμού Gοοgle και θα αναρτώνται αυτόματα.
2) Τυχόν άσεμνα ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται μόλις υποπέσουν στην αντίληψη των διαχειριστών του ιστολογίου, ή κατόπιν σχετικής ενημέρωσης από τους τυχόν θιγομένους τρίτους.
3) Το περιεχόμενο του άρθρου ή των σχολίων που το συνοδεύουν, ΔΕΝ συμπίπτει με τις απόψεις και θέσεις του Ιστολογίου
4) Να μην χρησιμοποιείτε greeklish στα μηνύματά σας διότι δε θα αναρτώνται.
5) Να τσεκάρετε το πλαίσιο "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις" που βρίσκεται κάτω από το μήνυμα σας, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, ώστε να ειδοποιείστε για τα επόμενα σχόλια αυτής της ανάρτησης, μέσω της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης.
6) Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: istologionkatanixis@gmail.com