Πέμπτη, 9 Μαρτίου 2017

Ανάρτηση κόλαφος για τα “ενημερωτικά-εκλησιαστικά” sites και blogs, μιας αναγνώστριας στο facebook.

Σχόλιο Ιστολογίου ΚατάνυξιςΠως οι “ανύπαρκτοι” για τα ειδησεογραφικά site ομολογητές κληρικοί, (που προκαλούν σεισμό με την ιστορική απόφαση διακοπής της μνημόνευσης του Επισκόπου τους), γίνονται “υπαρκτοί” για τους Επισκόπους τους και δέχονται “μαφιόζικες” απειλές, “ανιστόρητα” έγγραφα και “εξευτελιστικές” τιμωρίες. Διαβάστε την ομολογιακή, συγκινητική και συγκλονιστική ανάρτηση της φίλης μας στο Facebook


Εν τω μεταξύ τις τελευταίες μέρες γίνεται σεισμός... ζούμε ιστορικές στιγμές. Γεγονότα (εδώ, εδώ εδώ κι εδώ) που θα μείνουν για πάντα και θα αναφέρονται σε αυτά οι θεολόγοι του μέλλοντος.
ΟΧΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ! Σχεδόν όλα τα εκκλησιαστικά σάιτ η μπλογκς δεν έχουν κάνει τον κόπο να γράψουν ούτε μια γραμμή! Ούτε μια λέξη! Λες και δεν έχει συμβεί τίποτα. Λες και ο τεράστιος ιερέας και καθηγητής π. Θεόδωρος Ζήσης ή οι μεγάλοι αγωνιστές τις ορθοδοξίας π. Νικόλαος Μανώλης και π. Φώτιος Βεζύνιας δεν υπάρχουν!
Δεν άκουσαν, δεν είδαν, τίποτα! Γι αυτούς, γιατί για τις μητροπόλεις τους μια χαρά υπάρχουν και θέλουν να τους εξαφανίσουν.
Αν έχεις τέτοιο σάϊτ και δεν βάζεις αυτές τις ειδήσεις, τότε καλύτερα γράψε για το άλλο survivor στον Aγ. Δομίνικο, γιατί ούτως η άλλως σε λίγα χρόνια μόνο γι αυτούς τους αγίους θα γράφετε.
Καλή σαρακοστή!

5 σχόλια :

 1. Η πολιτική ορθότητα έχει πλέον συμπεριλάβει και την θρησκευτική ή μάλλον και την εκκλησιαστική τοιαύτη
  . Μην απορείτε και φροντίσετε να είστε περισσότερο συνεπείς στην κρίση σας. Είναι χαρακτηριστικό πόσο προσεκτικά γίνεται ο διαχωρισμός των σημερινών αποτειχισμενων από εκείνους του όχι και τόσο μακρινού παρελθόντος. Λέω για τους απαξιωτικά χαρακτηρισθεντες παλαιοημερολογίτες τους οποίους μιμούνται οι εν καινοτομία αδελφοί τους. Ελάχιστες φορές τους αναφέρουν ή κοινοποιούν τις αναρτήσεις τους, φοβούμενοι μήπως χαρακτηρισθούν κι αυτοί αποσυναγωγοι καί μιανθώσει.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Προσπαθούν να κρύψουν τι; Εδώ είμαστε σε αναβρασμό. Δεν υπάρχει άνθρωπος που να του έχω μιλήσει για όσα συμβαίνουν και να μην αντιδράσει με τη δεσποτοκρατία. Μαθαίνουμε για τα χάλια της διοικούσας εκκλησίας από την Κατάνυξη (να είναι καλά δηλαδή αυτοί οι άνθρωποι, γιατί οι μητροπολίτες δεν θέλουν, δεν τολμούν να μιλήσουν). Ο κόσμος χάνεται και τα εκκλησιαστικά sites παριστάνουν τον ανίδεο. Όπως ακριβώς συμβαίνει στα πολιτικά πράγματα. Τα ΜΜΕ προβάλλουν ότι άλλο θέλεις εκτός από τα φλέγοντα ζητήματα της πολύπαθης πατρίδας μας. Φωνή λαού ξέρετε τι θα πει;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. να είσαι καλά φίλη ανώνυμη.Χρήστος.Θεόδ.Ελευθεριάδης.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Μαριάνθη Αθήνα9 Μαρτίου 2017 - 6:12 μ.μ.

  Υπάρχουν πάρα πολλά σαϊτ που είναι ευαίσθητα σε θέματα διώξεων.
  Απλά ίσως χρειάζονται ενημέρωση.

  Επικοινωνήσατε με τον κ.Κοφσανίδη της ΕΟΕ ή τον κ.Λουδάρο και δεν βρήκατε ανταπόκριση;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Αξια η φίλη που ανάρτηση αυτήν την δημοσίευση.
  Οντως πολλά εκκλησιαστικά sites και blogs δεν έχουν αναφέρει τίποτα. Δεν πιστεύω ότι δεν είναι ενημερωμένα απλώς είναι φιλοδεσποτικά και όχι Ορθόδοξα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

1) Η κατάθεση σχολίου κάτω από τις αναρτήσεις θα γίνεται επωνύμως με την χρήση λογαριασμού Gοοgle και θα αναρτώνται αυτόματα.
2) Τυχόν άσεμνα ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται μόλις υποπέσουν στην αντίληψη των διαχειριστών του ιστολογίου, ή κατόπιν σχετικής ενημέρωσης από τους τυχόν θιγομένους τρίτους.
3) Το περιεχόμενο του άρθρου ή των σχολίων που το συνοδεύουν, ΔΕΝ συμπίπτει με τις απόψεις και θέσεις του Ιστολογίου
4) Να μην χρησιμοποιείτε greeklish στα μηνύματά σας διότι δε θα αναρτώνται.
5) Να τσεκάρετε το πλαίσιο "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις" που βρίσκεται κάτω από το μήνυμα σας, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, ώστε να ειδοποιείστε για τα επόμενα σχόλια αυτής της ανάρτησης, μέσω της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης.
6) Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: istologionkatanixis@gmail.com