Τρίτη, 4 Απριλίου 2017

Aνακαλείται η άδεια του Εργαστηρίου Ελευθέρων Σπουδών Αστρολογίας

ypaid-thumb-large-thumb-large.jpg

Ο Υφυπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Δημήτρης Μπαξεβανάκης, ζήτησε από τον Πρόεδρο του ΕΟΠΠΕΠ να ανακληθεί άμεσα η άδεια του Εργαστηρίου Ελευθέρων Σπουδών Αστρολογίας, μετά τα σχετικά δημοσιεύματα.
Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση από το υπουργείο:
«Με αφορμή τα δημοσιεύματα για τη χορήγηση άδειας λειτουργίας από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΕΟΠΠΕΠ)-πρόκειται για οργανισμό αυτόνομο εποπτευόμενο από το Υπουργείο-σε Κέντρο Δια Βίου Μάθησης με τον διακριτικό τίτλο «Εναλλακτική Παιδεία» το οποίο σύμφωνα με τα δημοσιεύματα φαίνεται να λειτουργεί ως Εργαστήριο Ελευθέρων Σπουδών Αστρολογίας, ο Υφυπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Δημήτρης Μπαξεβανάκης ζήτησε από τον Πρόεδρο του ΕΟΠΠΕΠ να ανακληθεί αμέσως η συγκεκριμένη άδεια λειτουργία και να ελεγχθούν οι ευθύνες του εισηγητή της υπόθεσης. Κάλεσε επίσης σε  άμεση συνάντηση στο γραφείο του τον Πρόεδρο του ΕΟΠΠΕΠ».

5 σχόλια :

 1. Τι είναι πάλι αυτό; Αστρολόγους με πτυχία...;
  Αντε να γεμίσουμε κάθε τετράγωνο τώρα κι ένα μαντείο...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Θα δούμε και χειρότερα . Πχ σχολές για πόρνες ! Και θα λένε : Δεν είναι επάγγελμα αυτό ?Δεν χρίζει σπουδών , πτυχίων μεταπτυχιακών και επαγγελματικής κατοχύρωσης ?

  Εδώ που τα λέμε βλέπουμε εδώ και δεκαετίες την μέριμνα για τις ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΠΟΡΝΕΣ . Βλέπουμε πως οι οικουμενιστές διδάσκονται την πνευματική πορνεία στις "Θεολογικές" σχολές μας , πως τους χρηματοδοτούν να κάνουν μεταπτυχιακά σε αιρετικούς και μετά πως επαγελματικά τους αναδεικνύουν ...

  Το τέρμα της κατρακύλας των Σοδόμων είναι στο πάτο της Νεκρής Θάλασσας ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Στώμεν καλώς αδέλφια. Και μη τους έχετε καμμία εμπιστοσύνη. Ανακαλούνται και μία Κυριακή βράδυ, γίνονται νόμοι σε χρόνο dt. Το έχουμε δει το έργο πολλάκις. Καλό είναι που φοβούνται τη δημοσιότητα αλλά δεν πρόκειται να το ξεχάσουν. Είναι τα σημεία των καιρών αυτά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

1) Η κατάθεση σχολίου κάτω από τις αναρτήσεις θα γίνεται επωνύμως με την χρήση λογαριασμού Gοοgle και θα αναρτώνται κατόπιν εγκρίσεως.
2) Τυχόν άσεμνα ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται μόλις υποπέσουν στην αντίληψη των διαχειριστών του ιστολογίου, ή κατόπιν σχετικής ενημέρωσης από τους τυχόν θιγομένους τρίτους.
3) Το περιεχόμενο του άρθρου ή των σχολίων που το συνοδεύουν, ΔΕΝ συμπίπτει με τις απόψεις και θέσεις του Ιστολογίου
4) Να μην χρησιμοποιείτε greeklish στα μηνύματά σας διότι δε θα αναρτώνται.
5) Να τσεκάρετε το πλαίσιο "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις" που βρίσκεται κάτω από το μήνυμα σας, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, ώστε να ειδοποιείστε για τα επόμενα σχόλια αυτής της ανάρτησης, μέσω της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης.
6) Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: istologionkatanixis@gmail.com