Τετάρτη, 5 Απριλίου 2017

Αυτές οι προσευχές προωθούνται για τα δημαρχεία (BINTEO)

b88dfffdf49b33a26c9621cda326f625_L.jpg

Απίστευτες εικόνες σε δημοτικό συμβούλιο
Η Νέα Τάξη και η Ατζέντα 2030 πρεσβεύουν, βάσει προκηρύξεων, την αθεΐα και την αριστερόστροφη πολιτική, η οποία έχει ως βασικούς πυρήνες την υποτιθέμενη προστασία του περιβάλλοντος και την προστασία των LGBTQ μειονοτήτων, προκειμένου να επιβληθεί η συγκεκριμένη νοοτροπία στην πλειοψοφία, (βλ. μαθήματα για τρανσέξουαλ και γκέι στα σχολεία).
Σε αυτή την κατεύθυνση προωθείται η πανθρησκεία, η ένωση δηλαδή των θρησκειών υπό ένα κέντρο εξουσίας, όπως πολλάκις έχετε διαβάσει στο el.gr!
Αυτή την φορά θα σας παρουσιάσουμε τους όρκους που ετοιμάζονται για τα δημαρχεία, γιατί όχι και της Ελλάδας, με αρχή τις ΗΠΑ, στις οποίες παρότι οι αριστερόστροφες δυνάμεις έχασαν την πρωτοκαθεδρία στον Λευκό Οίκο, εξακολουθούν να διατηρούν ισχυρή επιρροή σε Πολιτείες.
Έτσι, σε παλαιότερη συνάντηση  του Δημοτικού Συμβουλίου της Florida, άθεοι, σατανιστές και μουσουλμάνοι μαζεύτηκαν, προκειμένου να ακούσουν μία προσευχή ύμνο στο Αλλάχ-Γιαχβέ-Σατανά και σε όλα τα παρακλάδια θρησκειών που υπάρχουν.
Μεγάλη δόξα δόθηκε στους άθεους, οι οποίοι σύμφωνα με την προσευχή κατέχουν την λογική σκέψη και την επιστημονική διάνοια, ενώ ο Χριστός αναφέρθηκε τυπικά κάπου στην μέση.
Άλλωστε στην Φλόριντα κτίστηκε το πρώτο μνημείο για άθεους:
Τέλος, η προσευχή δεν παραλείπει να θυμίζει στους πολίτες πως η δημιουργία περιουσίας τελειώνει και όλοι θα πρέπει να συμβιβαστούν με το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα της Ατζέντας 2030, ενώ εξυμνεί την αύξηση των άθεων στις ΗΠΑ.
Διαβάστε την προσευχή, την οποία εκφώνησε ο «θεομάχος», όπως τον χαρακτηρίζουν, Preston Smith, παρουσία μουσουλμάνου ιμάμη, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ:
«Μάνα γη, μαζευόμαστε σήμερα υπό την λυτρωτική και λαμπερή παρουσία σου για να επικαλεστούμε την αιώνια καθοδήγησή σου στο σύμπαν, τον μοναδικό Δημιουργό όλων των πραγμάτων.
Είθε οι προσπάθειες αυτού του συμβουλίου να έχουν την αρετή του Αλλάχ με την σοφία του παντογνώστη Σατανά.
Είθε ο Δίας, ο μεγάλος θεός της δικαιοσύνης, να μας δώσει σήμερα δύναμη.
Ο Ιησούς να μας συγχωρέσει για τα ελαττώματά μας, την ώρα που ο Βούδας θα μας διαφωτίσει μέσω της θεϊκής στοργής του.
Σε δοξάζουμε Krishna για την αιματηρή θυσία που μας ελευθέρωσε όλους!
Άλλωστε, αν ο παντοδύναμος Θορ είναι μαζί μας, ποιος μπορεί ποτέ να μας εναντιωθεί;
Και τέλος, για την γενναιοδωρία της λογικής και της επιστήμης, ευχαριστούμε απλά τους άθεους, τους αγνωστικιστές τους ανθρωπιστές, οι οποίοι πλέον αντιστοιχούν ένας στους πέντε Αμερικανούς και αυξάνονται ραγδαία.
Κλείνοντας, πάνω από όλους, ας αγαπήσουμε ο ένας τον άλλον, να μην κρατάμε μυθικές αμοιβές για τους εαυτούς μας τώρα ή μετά θάνατον,
ή να βασιζόμαστε σε δεισιδαιμονικές απειλές αιώνιας καταδίκης, αλλά να προτιμάμε να αγκαλιάσουμε τις αρχές της ηθικής και να πράττουμε το καλό στο όνομα της καλοσύνης!
Και έτσι προσευχόμαστε!».

2 σχόλια :

  1. Τις προσευχές αυτές τίς ξέρουμε ήδη. Μας έχει ενημερώσει σχετικά, ας είναι καλά, ο "Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης"μας ο οποίος εδώ και καιρό συμπροσεύχεται μέ όλους αυτούς που αναφέρονται στην είδηση και την σχετική προσευχή. Πάντως σας ευχαριστούμε για την ενημέρωση. Τώρα απομένει νά "βγάλουμε από την μέση" αυτούς που διαμαρτύρονται γιά κάτι τέτοιες "εμπνευσμένες" πρωτοβουλίες ώστε να επικρατήσουν αυτές εντολές γρήγορα και στην ωραία μας Ελλάδα,για να μην μείνω πίσω και την ονομάζουν "οπισθοδρομική και καθυστερημένη".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η καλύτερη σαλάτα μέ όλα τά ζαρζαβατικά! Έ ρε βρεγμένη σανίδα που χρειάζεται...όχι γιά τίποτ'άλλο δηλαδή, αλλά μπάς καί συνέλθουν δηλαδή από τήν ψυχανωμαλία τους που τάχουν κάνει έναν αχταρμά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

1) Η κατάθεση σχολίου κάτω από τις αναρτήσεις θα γίνεται επωνύμως με την χρήση λογαριασμού Gοοgle και θα αναρτώνται κατόπιν εγκρίσεως.
2) Τυχόν άσεμνα ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται μόλις υποπέσουν στην αντίληψη των διαχειριστών του ιστολογίου, ή κατόπιν σχετικής ενημέρωσης από τους τυχόν θιγομένους τρίτους.
3) Το περιεχόμενο του άρθρου ή των σχολίων που το συνοδεύουν, ΔΕΝ συμπίπτει με τις απόψεις και θέσεις του Ιστολογίου
4) Να μην χρησιμοποιείτε greeklish στα μηνύματά σας διότι δε θα αναρτώνται.
5) Να τσεκάρετε το πλαίσιο "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις" που βρίσκεται κάτω από το μήνυμα σας, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, ώστε να ειδοποιείστε για τα επόμενα σχόλια αυτής της ανάρτησης, μέσω της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης.
6) Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: istologionkatanixis@gmail.com