Κυριακή, 2 Απριλίου 2017

Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΤΡΑΝΣΕΞΟΥΑΛ (ΒΙΝΤΕΟ)

afisa.jpg
Το βίντεο από την χθεσινή ημερίδα (31-03-2017) των τρανσέξουαλ στο υπουργείο διαφάνειας, σε αίθουσα του υπουργείου που πληρώνει και εκλέγει ο ελληνικός λαός..!!
"Όλα τα λεφτά", ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Παιδείας ως επίσημος ομιλητής στην ημερίδα των τρανς.
Στο 6' καταδικάζεται η ημερίδα στην Κόρινθο και αναφέρεται  στην αφίσα της ημερίδας.!!!
Δείτε το όλο… κάντε τους συσχετισμούς σας, συνδυάστε τα με τη θεματική ενότητα περί εμφύλων ταυτοτήτων στα σχολεία και τα συμπεράσματα του ο καθένας μας ας τα αξιοποιήσει κατά το δοκούν...


Υ.Γ. Υπενθυμίζουμε το σχόλιο του Ιστολογίου, όταν την Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2017, αναδείξαμε το θέμα, για να σχολιάσετε εάν συμφωνείτε ή διαφωνείτε. 
"Η εν λόγω δράση, που οδηγεί στα πιο πυκνά σκοτάδια της ανθρώπινης σκέψης, αποτελεί άλλο ένα κατασκεύασμα της Νέας Εποχής. Όσο και αν διατείνονται οι διάττοντες αστέρες της μηδενιστικής και απάνθρωπης διανόησης, της Παγκοσμιοποίησης, πως όλα αυτά γίνονται για τον άνθρωπο ή και με κέντρο τον άνθρωπο, η αλήθεια είναι πως στοχοποιείται, χειραγωγείται και ευτελίζεται όσο ποτέ άλλοτε... ο ίδιος ο άνθρωπος!"

Ακολουθήστε την Κατάνυξη στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

1) Η κατάθεση σχολίου κάτω από τις αναρτήσεις θα γίνεται επωνύμως με την χρήση λογαριασμού Gοοgle και θα αναρτώνται κατόπιν εγκρίσεως.
2) Τυχόν άσεμνα ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται μόλις υποπέσουν στην αντίληψη των διαχειριστών του ιστολογίου, ή κατόπιν σχετικής ενημέρωσης από τους τυχόν θιγομένους τρίτους.
3) Το περιεχόμενο του άρθρου ή των σχολίων που το συνοδεύουν, ΔΕΝ συμπίπτει με τις απόψεις και θέσεις του Ιστολογίου
4) Να μην χρησιμοποιείτε greeklish στα μηνύματά σας διότι δε θα αναρτώνται.
5) Να τσεκάρετε το πλαίσιο "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις" που βρίσκεται κάτω από το μήνυμα σας, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, ώστε να ειδοποιείστε για τα επόμενα σχόλια αυτής της ανάρτησης, μέσω της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης.
6) Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: istologionkatanixis@gmail.com