Κυριακή, 30 Απριλίου 2017

Έλληνες… Είμαστε εν τέλει, συνένοχοι στην ασέβεια που διαπράττεται ενάντια στο Θεό και στην πατρίδα μας

212.jpg
Είμαστε συνένοχοι στην ασέβεια που διαπράττεται στους νεκρούς της χώρας, που υπερασπίστηκαν την ελευθερία και τα Ιερά χώματα αυτού του τόπου. Η Μνημονιακή Βουλή αφαιρεί από το Σύνταγμα, την φράση «στο όνομα της Αγίας και Ομοούσιας και της Αδιαίρετης Τριάδας». Το αποτέλεσμα η χώρα μας, σε λίγο καιρό να μην είναι το Ορθόδοξο Κράτος που ξέραμε . Να μην έχει ένα στράτευμα συμπαγές, αλλά πλέον να μπορεί να υπηρετεί όποιος προσέρχεται σε αυτή την χώρα. Ίσως κάποιοι από εμάς να προλάβουν να δουν Πρόεδρο Δημοκρατίας έναν μη Έλληνα, εφόσον αφαιρείται και από τον Όρκο...
Έλληνες ντροπή μας… Πλέον η ασέβεια απέναντι στο Θεό και τους ήρωες μας… θα γίνει χωρίς καμία διαμαρτυρία…. ντροπή σε όλους αυτούς που σφετερίζονται την πολιτική και που συντόμως θα έρθουν να μας ζητήσουν την ψήφο μας… ως δήθεν μη μνημονιακοί…
Ντροπή στον Κλήρο και στους Μονάχους…. που δέχονται την ασέβεια αυτή προς το Θεό…. που εν τέλει επί της ουσίας αθετούμε όλοι μαζί την υπογραφή για την Ελευθερία που έβαλε η Παναγία το 1821... Βλέπετε εν τέλει διαλέξαμε όλοι μαζί το Μαμμωνά και όχι τον Θεό…
ΝΡΟΠΗ ΜΑΣ…. Θεέ μου ας πέσει το «κακό» τουλάχιστον στην γενιά μας και όχι στις επόμενες που δεν θα έχουν καμία ευθύνη…

ΣΜΡΟΣ ΠΝ.  Τσάκαλης Αθανάσιος..

« Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται
ζυγό δουλείας ας έχωσι, θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία»
[ Ανδρέας Κάλβος "Εις Σάμον"]

8 σχόλια :

 1. Κάποιοι κληρικοί Ζηλωτές που γνωρίζουμε, ουδέποτε μνημόνευσαν στην Λειτουργία την ευχή « υπέρ πάσης αρχής και εξουσίας»
  που σημαίνει όλους τους άθεους αντίχριστους Μασονους πολιτικούς, αλλα και Μουσουλμάνους Πολιτικούς.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΨΗΦΙΣΘΗΚΕ ΤΕΛΙΚΑ Η ΘΑ ΨΗΦΙΣΘΕΙ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Η παραβίαση του συντάγματος αναγκάζει τον πατριωτισμό των ελλήνων να το υπερασπιστούμε με κάθε μέσο: πρέπει να ανοίξει ένοπλος επαναστατικός αγώνας και να δολοφονηθούνε με μαχαίρι όλοι οι προδότες πολιτικοί, να δημευτεί η περιουσία όλων όσων ασχολήθηκαν με τα κοινά από το 1821 μέχρι σήμερα, να τους αφαιρεθεί η ελληνική υπηκοότητα, να ξεθαφτούνε από τους τάφους και τα οστά να πεταχτούνε στο δρόμο, οι δρόμοι με ονόματα πολιτικών του εικοστού αιώνα να αλλαχτούν, η λαϊκή κυβέρνηση που θα προκύψει από την εξέγερση και τον ένοπλο αγώνα να ολοκληρώσει την επάνοδο στην νομιμότητα σε σύντομο χρονικό διάστημα, όποιος δεν συνεργαστεί με τον λαό να δικάζεται σε λαϊκό δικαστήριο και ή να εκτελείται ή να χάνει την θέση του και να αυτοεξορίζεται, να ελεγχθούν και να επαναπατριστούν όλα τα διαφυγόντα κεφάλαια στις ελβετικές τράπεζες γιατί αποτελούν προϊόντα εγκληματικής δράσης κλοπής του ιδρώτα και του αίματος των φτωχών ελλήνων που ξενιτεύονται στην Γερμανία, την Αυστραλία και την Αμερική πληρώνοντας το τίμημα. Όποιος επίσκοπος βρεθεί να μην ευλογήσει τα όπλα του επαναστατικού αγώνα για την προάσπιση του συντάγματος και της νομιμότητας να καθαιρείται και να εκτελείτε με μαχαίρι ή να επιστρέφει στη μονή της μετανοίας του. Ξέρω πολλούς πατριώτες που ευχαρίστως θα έσφαζαν προδότες πολιτικούς και ιεράρχες και η πράξη τους θα λογαριάζεται για πράξη δικαιοσύνης και όχι δολοφονία διότι πολεμούν για το μέλλον των παιδιών τους και δεν το χαρίζουν σε κανέναν ανεύθυνο προδότη είτε φοράει ράσα είτε στολή είτε κοστούμι με γραβάτα ή χωρίς.

  ΖΗΤΩ Η ΛΑΪΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Καιρός, λοιπόν, ν' αὐξήσουμε τήν ἀγάπην μας πρός τόν Τσίπραν, ὁ ὁποῖος "ἔχει πέσει στά βάτα" ὁ καημένος, ὅπως μᾶς παροτρύνει ὁ κ. Λιάππης. Ἡ ἀφαίρεσις τῆς προμετωπίδος τοῦ Συντάγματος, "Εἰς τό Ὄνομα τῆς Ἁγίας καί Ὁμοουσίου καί Ἀδιαιρέτου Τριάδος," θά προκαλέσῃ ἄφατον χαράν εἰς τούς ἰσλαμιστάς, οἱ ὁποῖοι εἰσάγονται κατά ἑκατοντάδας καθημερινῶς, προκειμένου νά ἀντικαταστήσουν (διά μαχαίρας) τόν Ἑλληνικόν πληθυσμόν μέ Πακιστανο-Αφγανο-Σομαλο-μουσουλμάνους. Οἱ Οἰκουμενισταί (=σατανολάτραι) καί οἱ πάσης φύσεως "ἀνθρωπισταί" πού ἐνεργοῦν διά τήν ἐπίτευξιν αὐτοῦ τοῦ σκοποῦ θά ἀναμένουν άσφαλῶς ὀφέλη, κατά πᾶσαν πιθανότητα εἰς εἶδος, δεδομένου ὅτι οἱ ἰσλαμισταί ἀρέσκονται εἰς τούς πισωγλέντηδες!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΤΟ ΝΕΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Η ΜΑΦΙΑ ΑΛΙΒΙΖΑΤΟΥ ΜΑΝΟΥ.
  ΣΤΟΧΟΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ Η ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ ,ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΜΑΣ.
  ΤΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΒΑΣΙΚΟΥΣ ΠΥΛΩΝΕΣ
  1. ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΔΙΑΤΥΠΩΝΕΙ ΚΑΤ ΕΠΑΝΑΛΗΨΙΝ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ.
  2.Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΠΥΛΩΝΑΣ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΟ ΠΡΟΟΙΜΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΠΟΥ ΔΙΑΤΥΠΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΕΡΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ,ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΜΑΣ.
  ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ,ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ ΠΑΙΔΑΚΙΑ , ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΤΑΦΟΡΑ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ(ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ....ΤΕΜΕΝΟΣ..ΟΧΙ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ....ΜΗ ΨΗΦΙΣΗ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ..ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΛΑΘΡΟΣΤΡΑΤΟΥ ΠΑΡΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΕ...).ΖΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΑΡΑΤΕΤΑΜΕΝΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ
  ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ OTI ΣΤΟΧΟΣ ΤΩΝ ΣΥΝΩΜΟΤΩΝ EINAI Η ΑΠΑΛΕΙΦΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΕΩΣ, ΤΩΝ 2 ΠΥΛΩΝΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ(ΠΧ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΤΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΠΡΟΟΙΜΙΟΥ-ΑΛΙΒΙΖΑΤΟΣ)
  ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ,ΘΑ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ.ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΠΛΗΡΗ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ!.
  ΕΤΣΙ ΟΙ ΣΥΝΩΜΟΤΕΣ,ΘΕΛΟΥΝ ΜΑΣ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟ "ΝΕΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ" ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟ !!!!!!!ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΠΡΟΙΟΝ ΕΝΟΣ ΑΚΟΜΗ ΠΡΑΞΙΚΌΠΗΜΑΤΟΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. 3 Απρ 2017
  Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΑΠΕΦΑΝΘΗ
  Γιώργος Κασιμάτης:Θέλουν αναθεώρηση του Συντάγματος ώστε αυτά που περνάνε τώρα παρανόμως, αντισυνταγματικά, να τα περνάνε νομίμως.
   Γνώμη μου είναι όμως, γνωρίζοντας και εκ πείρας και από ιστορικής άποψης, το θέμα, η αναθεώρηση του Συντάγματος για να γίνει, πρέπει να μην παραβιάζεται το ισχύον Σύνταγμα και πρέπει να υπάρχει πλήρης ελευθερία άσκησης της Εθνικής Κυριαρχίας Αυτό δεν υπάρχει σήμερα και αυτό θέλω να τονίσω
  Γιώργος Κασιμάτης : Θέλουν αναθεώρηση για νομιμοποίηση εκτροπών
  https://www.youtube.com/watch?v=riZdrZSclT

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Tο Σύνταγμα μας είναι εξαιρετικό και δεν χρειάζεται καμμιά παρέμβαση.
  Αυτη η κυβέρνηση δεν μπορεί να προετοιμασει αναθεώρηση είναι παρανομο.Η επόμενη που θα είναι αναθεωρητική τοτε θα μπορει να κάνει Αναθεώρηση . Φυσικά δεν μπορούν στην επόμενη βουλή να καταργήσουν οι Συνωμοτες τα της Ορθοδοξίας αλλα και τα του Εθνους μας.
  Μόνο το αρθρο 86 Πρέπει να καταργήσουν.Τιποτε άλλο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Και ποιός τους εμποδίζει να το κάνουν;; Βλέπεις αντίδραση από πουθενά;; Δυστυχώς τό άρθρο έχει απόλυτο δίκιο. Οι ευθύνες μας είναι τεράστιες, γιατί "ό σιωπών δοκεί συναινείν"!!

   Διαγραφή

1) Η κατάθεση σχολίου κάτω από τις αναρτήσεις θα γίνεται επωνύμως με την χρήση λογαριασμού Gοοgle και θα αναρτώνται κατόπιν εγκρίσεως.
2) Τυχόν άσεμνα ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται μόλις υποπέσουν στην αντίληψη των διαχειριστών του ιστολογίου, ή κατόπιν σχετικής ενημέρωσης από τους τυχόν θιγομένους τρίτους.
3) Το περιεχόμενο του άρθρου ή των σχολίων που το συνοδεύουν, ΔΕΝ συμπίπτει με τις απόψεις και θέσεις του Ιστολογίου
4) Να μην χρησιμοποιείτε greeklish στα μηνύματά σας διότι δε θα αναρτώνται.
5) Να τσεκάρετε το πλαίσιο "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις" που βρίσκεται κάτω από το μήνυμα σας, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, ώστε να ειδοποιείστε για τα επόμενα σχόλια αυτής της ανάρτησης, μέσω της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης.
6) Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: istologionkatanixis@gmail.com