Παρασκευή, 7 Απριλίου 2017

Αναστολή της ποινής του ηγούμενου και του μοναχού της Μονής Εσφιγμένου

de882de6dd60f393c683a3e275e7f48e_L.jpg

Δεκτή έγινε η αίτηση αναστολής της ποινής για τον μοναχό και του ηγούμενου της Μονής Εσφιγμένους για τα επεισόδια με την μολότοφ στις Καρυές.
Έγινε δεκτή σήμερα η αίτηση αναστολής της ποινής, εναντίον του μοναχού και του ηγούμενου της Μονής Εσφιγμένου,  για τα επεισόδια με την μολότοφ το 2013 στις Καρυές.Οι ποινές αναστέλοντια μέχρι να τελεσιδικίσει η υπόθεση στο εφετείο.
Η ποινή ήταν καταδίκη σε κάθειρξη 20 χρόνων, στον ηγούμενο της Μονής Εσφιγμένου, Μεθόδιου, και του μοναχού Αντύπα για τις μολότοφ που έπεσαν από το κονάκι της μονής στις Καρυές, τον Ιούλιο του 2013, εναντίον δικαστικού επιμελητή και αστυνομικών που πήγαν να τους επιδώσουν δικαστική απόφαση για την εκκένωσή του.
Την υπεράσπιση της μονής, είχαν αναλάβει οι έξι δικηγόροι της μονής, Αλκιβιάδης Γρηγοριάδης, Αθανάσιος Ζαχόπουλος, Βασίλης Καπερνάρος, Ζήσης Κωνσταντίνου, Μαύρος Μιχαήλ και Παναγιώτης Μπαλτάκος.

4 σχόλια :

 1. Ἐπί τέλους, ἔγινε καί κάτι λογικόν σ' αὐτόν τόν δύσμοιρον τόπον! Μᾶς ἔχουν συνηθίσει μόνον στά παράλογα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Τα θεολογικά και εκλησιαστικά θέματα λύνονται με διάλογο όχι με τη συνδρομή της δικαιοσύνης και της αστυνομίας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. E, ναι!!!
  Ο Εφραίμ αθώος και φυλάκιση στον γ. Μεθόδιο;;;
  Έλεος με τι διαπλοκές και τις συμφωνίες κάτω από το συρτάρι...

  ΑπάντησηΔιαγραφή

1) Η κατάθεση σχολίου κάτω από τις αναρτήσεις θα γίνεται επωνύμως με την χρήση λογαριασμού Gοοgle και θα αναρτώνται κατόπιν εγκρίσεως.
2) Τυχόν άσεμνα ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται μόλις υποπέσουν στην αντίληψη των διαχειριστών του ιστολογίου, ή κατόπιν σχετικής ενημέρωσης από τους τυχόν θιγομένους τρίτους.
3) Το περιεχόμενο του άρθρου ή των σχολίων που το συνοδεύουν, ΔΕΝ συμπίπτει με τις απόψεις και θέσεις του Ιστολογίου
4) Να μην χρησιμοποιείτε greeklish στα μηνύματά σας διότι δε θα αναρτώνται.
5) Να τσεκάρετε το πλαίσιο "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις" που βρίσκεται κάτω από το μήνυμα σας, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, ώστε να ειδοποιείστε για τα επόμενα σχόλια αυτής της ανάρτησης, μέσω της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης.
6) Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: istologionkatanixis@gmail.com