Σάββατο, 15 Απριλίου 2017

Προς την “ένωση αθέων” και την ομαδική τους κρεατοφαγία την Μεγάλη Παρασκευή

atheoi1__article.jpg
Πραγματικά δεν θα πρέπει να μας νοιάζει εάν οι άθεοι θέλουν να φάνε την μεγάλη Παρασκευή κρέας! Τι δηλαδή; ότι όλα αυτά τα προηγούμενα χρόνια δηλαδή θέλουν να μας πουν ότι οι άθεοι νηστεύανε το κρέας;! Αλλά και πες ότι οι άθεοι νηστεύανε το κρέας μεγάλη Παρασκευή τι όφελος θα βγει από την νηστεία γι’ αυτούς, εφόσον παραμένουν άθεοι και εχθροί του Χριστιανισμού;;!
Όμως και οι ίδιοι θα πρέπει να αναρωτηθούν εάν φάνε κρέας την Μεγάλη Παρασκευή σε τι θα διαφέρουν από τους Προτεστάντες Χριστιανούς (εφόσον οι περισσότεροι προτεστάντες δεν πιστεύουν στην νηστεία, ασχέτως γι’ αυτούς εάν η Αγία Γραφή αναφέρεται εκτενώς σε αυτήν), τους Ρωμαιοκαθολικούς Χριστιανούς, όπου (εκτός από φέτος που συνεορτάζουμε το Πάσχα) εδώ και πολλά χρόνια οι Ρωμαιοκαθολικοί Χριστιανοί γιορτάζουν ξεχωριστά και νωρίτερα την ημέρα της Ανάστασης και του Πάσχα από τους Ορθόδοξους Χριστιανούς και τρώνε εκείνες τις ημέρες από όλα!
Καθώς επίσης και τους Μουσουλμάνους και όλες τις άλλες θρησκείες και θρησκευόμενους, όταν το ίδιο θά κάνουν οι άθεοι με αυτούς τους θρησκευόμενους και θα φάνε και αυτοί κρέατα την Μεγάλη Παρασκευή;;!!
Καθώς και κάποιους Ορθόδοξους Χριστιανούς που για δικούς τους προσωπικούς τους λόγους και αδυναμίες, λανθασμένα θα φάνε κρέατα την Μεγάλη Παρασκευή!
Τί; μην νομίζετε ότι δεν υπάρχουν και αυτοί! Ασχέτως εάν θέλουν οι ίδιοι (ορισμένοι από αυτούς) να κρύπτονται εκείνη την ημέρα και να τρώνε! Ενώ θα θέλουν οι άθεοι να διαφοροποιηθούν από εμάς τελικά θα γίνουν όμοιοι με αυτούς!
Ακόμα και τα ζώα όσα είναι σαρκοφάγα, όπως οι σκύλοι, οι γάτες κ.α. δεν κάνουν σε όλη τους την ζωή καμία νηστεία, (εκτός εάν αναγκαστούν από πείνα που θα τους τύχει) γιατί θα έπρεπε να νηστέψουν και αυτά μαζί μας, ιδιαίτερα την Μεγάλη Εβδομάδα;!
Εάν είναι κανένας άθεος χορτοφάγος... θα τον αναγκάσετε να φάει κρέας μήπως αθετήσει το δόγμα των άθεων που μόλις δημιούργησαν;!
Στους άθεους (ή την ένωση αθέων) θα ήθελα να σας κάνω μία πρόταση. Την ημέρα του Πάσχα που εμείς θα τρώμε από όλα, εσείς αντίθετα να κάνετε αυστηρή νηστεία! Ακόμα καλύτερα και την διακαινήσιμο εβδομάδα μετά το Πάσχα που έχουμε οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί, κατάλυση σε όλα τα τρόφιμα, να κάνετε αντίθετα εσείς οι άθεοι αυστηρή νηστεία όλη την εβδομάδα!
Τί; σας φαίνεται δύσκολο;; Γιατί...ζορίζεστε;!
Δεν θέλετε να κάνετε μία μικρή «θυσία» στο όνομα της αθεΐας που πιστεύετε;;! Μήπως όχι;! Εδώ αρχίζουν τα δύσκολα, στα εύκολα είσαστε όλοι σας «μέσα»! Άλλωστε ποτέ στην ιστορία οι άθεοι δεν νήστεψαν και δεν έκαναν καμία θυσία για την αθεΐα για κανένα λόγο!
Και ενώ βλέπουμε σε κάθε θρησκεία κάποιοι για να δείξουν την αγάπη τους σε αυτή την θρησκεία που πιστεύουν, κάνουν κάποιες «θυσίες».
Οι άθεοι δεν κάνουν απολύτως καμία θυσία για την αθεΐα τους, πράγμα που αποδεικνύει ότι πιστεύουν κάτι το οποίο μάλλον μισούν!
Μα εάν τρώτε εσείς οι άθεοι κρέας την Μεγάλη Παρασκευή για να διαφοροποιηθείτε από τους Χριστιανούς, τότε όταν εμείς οι Χριστιανοί τρώμε κρέατα την ημέρα της Αναστάσεως, καθώς και όλη την Διακαινήσιμο εβδομάδα σε τί διαμαρτύρεστε και διαφοροποιείστε από τους Χριστιανούς όταν κάνετε ακριβώς το ίδιο και τρώτε κρέατα μαζί μας;;! Μήπως θέλετε να μας ακολουθήσετε και εσείς στην πίστη των Χριστιανών; Μα αυτό ακριβώς κάνετε όταν τρώτε μαζί μας εκείνες τις ιερές ημέρες της Αναστάσεως ακριβώς τα ίδια είδους φαγητά! (επειδή θεωρείται σύμφωνα με την Θεολογία, όλη η Διακαινήσιμη πανηγυρική εβδομάδα ίδια σαν μία εορτάσιμη ημέρα Ανάστασης με την ημέρα του Πάσχα της Αναστάσεως).
Η άθλια “ένωση αθέων” με αυτά τα “καλέσματα” κρεατοφαγίας που θέλουν να κάνουν την Μεγάλη Παρασκευή, ο σκοπός τους ήταν και είναι σίγουρα να προκαλέσουν και να δημιουργήσουν κλίμα μίσους και πολέμου μεταξύ των αθέων και των χριστιανών. Και οι άθεοι να μισούν και να κατηγορούν τους χριστιανούς και να κάνουν και τους χριστιανούς να μισούν και να κατηγορούν τους άθεους, όπως και τα κατάφεραν με το κλίμα μίσους που δημιούργησαν στις διάφορες ιστοσελίδες και διαλόγους (chatrooms) κ.α. εάν δείτε!
Και ναι! υπάρχουν και άθεοι που θέλουν να γιορτάζουν και τα Χριστούγεννα και το Πάσχα όπως και πολλές Χριστιανικές εορτές, ιδίως την ημέρα της εορτής του ονόματός τους!
Εμείς οι Χριστιανοί στο κλίμα αγάπης και την ημέρα της Αναστάσεως και την διακαινήσιμο εβδομάδα θα δεχθούμε και στις εορτές και στα τραπέζια μας και τους άθεους όπως πάντοτε κάνουμε και καλό είναι η άθλια “ένωση αθέων” παρόλο το (μάλλον υποκινούμενο) κλίμα μίσους που ήθελαν να δημιουργήσουν, να μην τους ενοχλήσουν ή να τους εμποδίσουν τους συγκεκριμένους άθεους (όπως πολλές φορές έχουν έρθει!) να γιορτάσουν και αυτοί μαζί μας με τα γιορτινά εκλεκτά εδέσματα και να γιορτάσουμε μαζί την ημέρα της Αναστάσεως του Κυρίου Ιησού Χριστού και υπέρ της σωτηρίας του κόσμου.
Ίσως τελικά να μην είναι (τόσο) “άθεοι” και αυτοί οι συγκεκριμένοι που έρχονται και γιορτάζουν μαζί μας, τις χαρούμενες ημέρες του Πάσχα και της Αναστάσεως!

"Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ"

5 σχόλια :

 1. Κανένας από τη φύση του δεν είναι άθεος. Κάπου πιστεύει. Ακόμη και στον εαυτό του. Από αυτό και μόνο προκύπτει το ηλίθιο της πράξης τους. Άντε όμως τώρα να το καταλάβουν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ο απόλυτα οντολογικά ά-Θεος, έχει με μαθηματική ακρίβεια την τραγική κατάλειξη του Ιούδα του Ισκαριώτου.

  Ο Νεοαθεϊσμός είναι Ψυχιατρικό νόσημα, πράγμα που είναι σχεδόν ταυτόσημο με την θεολογική άποψη της Ορθοδόξου Εκκλησίας μας, και τούτο δεν είναι ιδική μου άποψη αλλά σημαντικών ερευνητών ξένων Πανεπιστημίων. Ερευνήστε το και ψάξτε το και θα εκπλαγείτε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. μια απορια για πλα τα ΜΜΕ ,ρε παιδια γιατι τοσο μεγαλη δημοσιοτητα για τους κυριους αυτους ? δημοκρατια εχουμε ο καθεις εινα ελευθερος να κανει οτι θελει ,αρκει να μην ενοχλει,οι κ αυτοι δεν μας ενοχλουν .τα ΜΜΕ ομως μας ενοχλουν μηπως θελουν να πουν κατι ????

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Με αυτή την κίνηση θέλουν να προσβάλλουν τον νόμο και τον Νομοθέτη. Διότι ποιός λογικός άνθρωπος εφόσον δεν πιστεύει στην ύπαρξη σε κάτι θα χάσει χρόνο να ασχοληθεί μέ εκείνους που το πιστεύουν και το υποστηρίζουν; Δέν πιστεύεις, το περιφρονείς.
  Θα ήθελα όμως κάποιος να τους ρωτήσει, γιατί δεν πάνε στην περίοδο τού ραμαζανιού των Μουσουλμάνων και να δηλώσει στους δημοσιογράφους την πλανη της υπαρξης του Αλλάχ κάνοντας κατάλυση του ραμαζανιού. Το ερώτημα είναι ρητορικό βέβαια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

1) Η κατάθεση σχολίου κάτω από τις αναρτήσεις θα γίνεται επωνύμως με την χρήση λογαριασμού Gοοgle και θα αναρτώνται κατόπιν εγκρίσεως.
2) Τυχόν άσεμνα ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται μόλις υποπέσουν στην αντίληψη των διαχειριστών του ιστολογίου, ή κατόπιν σχετικής ενημέρωσης από τους τυχόν θιγομένους τρίτους.
3) Το περιεχόμενο του άρθρου ή των σχολίων που το συνοδεύουν, ΔΕΝ συμπίπτει με τις απόψεις και θέσεις του Ιστολογίου
4) Να μην χρησιμοποιείτε greeklish στα μηνύματά σας διότι δε θα αναρτώνται.
5) Να τσεκάρετε το πλαίσιο "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις" που βρίσκεται κάτω από το μήνυμα σας, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, ώστε να ειδοποιείστε για τα επόμενα σχόλια αυτής της ανάρτησης, μέσω της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης.
6) Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: istologionkatanixis@gmail.com