Πέμπτη, 27 Απριλίου 2017

Απίστευτο! Ο Πατρ. Μόσχας βραβεύει τον “Μακεδόνα” πρόεδρο των Σκοπίων για την ενίσχυση της ενότητας των Ορθοδόξων λαών

kirillos-mosxas.jpg
Ο Πατριάρχης Μόσχας βραβεύει τον “Μακεδόνα” πρόεδρο των Σκοπίων για την ενίσχυση της ενότητας των Ορθοδόξων λαών τη στιγμή που οι σχισματικοί στη χώρα του είναι κράτος εν κράτει!
Δεν το χωράει ανθρώπου νους αυτό που θα συμβεί στη Ρωσία σε περίπου ένα μήνα!
Ο Πατριάρχης Μόσχας και πασών των Ρωσιών Κύριλλος θα απονείμει στις 23 Μαΐου στον Καθεδρικό Ναό του Χριστού Σωτήρος στη Μόσχα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας της πΓΔΜ, την οποία οι Ρώσοι αναγνωρίζουν με το όνομα Μακεδονία, Γκιόργκε Ιβάνοφ, το Βραβείο του Πατριάρχη Μόσχας και πασών των Ρωσιών Αλέξιου Β για το 2016, που θεσμοθετήθηκε από το Ίδρυμα για την Ενότητα των Ορθοδόξων Λαών.
Το βραβείο στον “Μακεδόνα” Ιβάνοφ απονέμεται -άκουσον άκουσον-«για το εξαιρετικό έργο για την ενίσχυση της ενότητας των Ορθοδόξων λαών» και επειδή έχει «διατηρήσει και προωθήσει τις χριστιανικές αξίες στην κοινωνία.»
Δηλαδή ο πρόεδρος της χώρας που έχει την σχισματική, “μακεδονική” αυτοαποκαλούμενη Εκκλησία, η οποία κυνήγησε τόσο πολύ τον Μητροπολίτη Αχρίδος Ιωάννη βασανίζοντας τον πίσω από τα σίδερα με απειλές και κακουχίες, θα βραβευτεί για την χριστιανική ενότητα!!!!
Και βέβαια οι Σκοπιανοί πανηγυρίζουν! Όπως σημειώνεται από το γραφείο του Προέδρου, «ένα διεθνούς κύρους βραβείο, το οποίο θα απονεμηθεί στον Πρόεδρο Ιβανόφ, είναι μια αναγνώριση της συμβολής του στην ενίσχυση των Ορθοδόξων σχέσεων, στο ρόλο της θρησκείας στην κοινωνία, καθώς και στη διατήρηση της θρησκευτικής ανοχής.»
Οι νικητές του βραβείου για το 2016 είναι επίσης ο Πατριάρχης των Κοπτών της Αιγύπτου Tavadros II και ο δήμαρχος της Μόσχας, Sergey Sobyanin.
Και η βράβευση του Πατριάρχη των Κοπτών της Αιγύπτου κάθε άλλο παρά τυχαία είναι… Βλέπει η Μόσχα τις στενές σχέσεις του με το Βατικανό και το Φανάρι, αφού Φραγκίσκος και Βαρθολομαίος θα βρεθούν εκεί τις επόμενες μέρες, και επιχειρεί να πάρει την ρεβάνς στο επίπεδο της εκκλησιαστικής διπλωματίας….

www.pentapostagma.gr

5 σχόλια :

 1. "Τα άλαλα και τα μπάλαλα" ξεπέρασαν και τις μηχανές. Κύριε Ελέησον.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Γιατί νομίζεις ότι ξέρουν ποιοι είναι ορθόδοξοι και ποιοι δεν είναι; ή νομίζεις ότι τους νοιάζει; εδώ πέρα οι ίδιοι είναι καθαρά οικουμενιστες και ταυτόχρονα λένε πως είναι και ορθόδοξοι.
  Άλλοι είναι μασόνοι (κοσμικοί που το δηλώνουν φανερά οι άνθρωποι) και αντί οι ιερείς να τους κατηχησουν ώστε να επανέλθουν στην ορθοδοξία τους ευλογούν , εδώ πέρα έχει βουήξει το πανελληνιο για ιερείς και επισκόπους που ήταν μασόνοι και ταυτόχρονα ιερείς και μάλιστα διοικούσαν την εκκλησία (ΩΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑ!!!!!!!).

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Και κάτι που έμαθα σήμερα στην ημερίδα στην θεολογική του ΑΠΘ:
  το 1999 οι Ρώσικη Εκκλησία είχε υπογράψει κοινή διακήρυξη για τα ανθρώπινα δικαιώματα με ποιον λέτε;...
  ...με τους Μουσουλμάνους (όταν το είπαν αυτό, ο κ. Σκαλτσής είχε αποχωρήσει από το αμφιθέατρο, όχι τυχαία...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Γιὰ νὰ δοῦμε, ὣς τότε θὰ ὑπάρχῃ τὸν νεο-κομιτατζήδικο κράτος τῶν Σκοπίων καὶ ἡ σχισματικὴ σύνοδος τῶν νεο-ἐξαρχικῶν ὑπὸ τὸν Στέφανο;

  ΑπάντησηΔιαγραφή

1) Η κατάθεση σχολίου κάτω από τις αναρτήσεις θα γίνεται επωνύμως με την χρήση λογαριασμού Gοοgle και θα αναρτώνται κατόπιν εγκρίσεως.
2) Τυχόν άσεμνα ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται μόλις υποπέσουν στην αντίληψη των διαχειριστών του ιστολογίου, ή κατόπιν σχετικής ενημέρωσης από τους τυχόν θιγομένους τρίτους.
3) Το περιεχόμενο του άρθρου ή των σχολίων που το συνοδεύουν, ΔΕΝ συμπίπτει με τις απόψεις και θέσεις του Ιστολογίου
4) Να μην χρησιμοποιείτε greeklish στα μηνύματά σας διότι δε θα αναρτώνται.
5) Να τσεκάρετε το πλαίσιο "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις" που βρίσκεται κάτω από το μήνυμα σας, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, ώστε να ειδοποιείστε για τα επόμενα σχόλια αυτής της ανάρτησης, μέσω της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης.
6) Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: istologionkatanixis@gmail.com