Τρίτη, 25 Απριλίου 2017

Για πρώτη φορά στην ιστορία Οικ. Πατριάρχης επισκέφθηκε την μοναστική κοινότητα του Ταϊζέ

oikoumen_taize50.jpg

O Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος είναι ο πρώτος Οικουμενικός Πατριάρχης στην ιστορία που επισκέφθηκε την μοναστική κοινότητα του Ταϊζέ στη Γαλλία, η οποία αποτελείται από εκατό αδελφούς, καθολικούς και από διάφορες παραδόσεις διαμαρτυρομένων, που προέρχονται από περίπου τριάντα κράτη.
Ο Πατριάρχης πραγματοποίησε την επίσκεψή Του στην Ταϊζέ σήμερα, Τρίτη 25 Απριλίου 2017, παρουσία 1500 ανθρώπων.
Ο Πατριάρχης έλαβε μέρος στην προσευχητική σύναξη της Κοινότητας στις 12 το μεσημέρι στο Ναό της Συμφιλίωσης και μίλησε στο τέλος της προσευχής, αφού τον είχε προσφωνήσει ο αδελφός Αλοΐς.
Παραθέτουμε χαρακτηριστικά στιγμιότυπα.

5 σχόλια :

 1. Στην 8η εικόνα ο κύριος Βαρθολομαίος μπροστά σε ποιανού τάφο προσεύχεται? Υπάρχει και το σχετικό θυμιαμα!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Τι είναι αυτά, Σεβασμιότατοι Ελλάδος; Επιτέλους, πάρτε θέση, όσοι είστε με αυτά και διαχωριστείτε οι άλλοι(ποιοί άλλοι;). Δεν πάει άλλο!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ηθελα νάξερα αυτός ό άνθρωπος τί έχει μέσα στήν ψυχή του, σκύβαλα;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ,ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ,ΔΙΟΤΙ ΑΦΗΣΑΝΕ ΤΟ ΠΟΙΜΝΙΟ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΟΙ ΠΟΙΜΕΝΑΡΧΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΟΛΗΘΗΚΑΝΕ ΣΤΑ ΓΙΔΙΑ ΤΩΝ ΑΘΕΩΝ . ΤΙ ΚΑΤΡΑΚΥΛΙΣΜΑ. ΣΕ ΠΟΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΡΟΣΕΥΧΕΤΑΙ Ο ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΙΚΟΝΑ ???? ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ .ΠΩΣ ΞΕΠΕΣΑΜΕ ΕΤΣΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ . ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΔΙΟΤΙ ΜΑΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΕΙΝΑ .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. οι χιλιάδες παπάδες της Ελλάδος ξέρουν και κρίνουν τα πάντα εκτός από δύο πράγματα το πρώτο οτι είναι αιρετικός ο Βαρθολομαίος και το δεύτερο οτι είναι ψεύτικη η σύνοδος της Κρήτης με λίγα λόγια οι χιλιάδες παπάδες της Ελλάδος είναι τζάπα μάγκες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

1) Η κατάθεση σχολίου κάτω από τις αναρτήσεις θα γίνεται επωνύμως με την χρήση λογαριασμού Gοοgle και θα αναρτώνται κατόπιν εγκρίσεως.
2) Τυχόν άσεμνα ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται μόλις υποπέσουν στην αντίληψη των διαχειριστών του ιστολογίου, ή κατόπιν σχετικής ενημέρωσης από τους τυχόν θιγομένους τρίτους.
3) Το περιεχόμενο του άρθρου ή των σχολίων που το συνοδεύουν, ΔΕΝ συμπίπτει με τις απόψεις και θέσεις του Ιστολογίου
4) Να μην χρησιμοποιείτε greeklish στα μηνύματά σας διότι δε θα αναρτώνται.
5) Να τσεκάρετε το πλαίσιο "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις" που βρίσκεται κάτω από το μήνυμα σας, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, ώστε να ειδοποιείστε για τα επόμενα σχόλια αυτής της ανάρτησης, μέσω της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης.
6) Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: istologionkatanixis@gmail.com