Τρίτη, 4 Απριλίου 2017

Το Υπουργείο Παιδείας πιστοποίησε ως Κέντρο Δια Βίου Μάθησης ένα εργαστήριο Αστρολογίας

1166162_16487214_1887911371452642_199621138698264261_o.jpg
Η «Αστροπαιδεία» πανηγυρίζει στο Facebook και η Διαύγεια την επιβεβαιώνει...
Τις προάλλες άκουσα ότι το Υπουργείο Παιδείας θέλει να φέρει στο προσκήνιο τις "σπουδές Ομοιοπαθητικής", τώρα μαθαίνω ότι πιστοποίησε "Σχολή Αστρολογίας"! Πανηγυρίζει η "Αστροπαιδεια" στο Facebook:  
1166165_δδδδ.jpg
Και δεν λέει ψέματα. Μπορεί να το δει κανείς και στη Διάυγεια.

1166166_Capture_6.jpg
Πιθανότατα να είναι νόμιμο το να διδάσκεις οτιδήποτε, ασχέτως αν είναι υπαρκτή επιστήμη ή απατεωνιά. Το υπουργείο Παιδείας όμως πού κολλάει; Από πού κι ως πού αποφάσισε ότι η "Εναλλακτική Παιδεία" και η "Ερωτική Αστρολογία" πρέπει να πιστοποιηθούν απ' το κράτος και να γίνει το εν λόγω εργαστήρι Κέντρο Δια Βίου Μάθησης; Πώς βρεθήκαμε με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ να έχουμε, όπως θριαμβευτικά αναφέρει η Αστροπαίδεια "Το πρώτο και μοναδικό Εργαστήριο Σπουδών Αστρολογίας στην Ελλάδα το οποίο πιστοποιήθηκε από το Υπουργείο Παιδείας!"  Εάν ήταν λάθος και δεν πρόσεξαν πού έδωσαν πιστοποίηση, περιμένουμε απ' το υπουργείο να το διορθώσει άμεσα.  

2 σχόλια :

  1. Δέν έχουν κάνει κανένα λάθος! Ενεργούν εκ προθέσως καί μέ δόλο οι αισχροί καί άνομοι εντολοδόχοι ΝεοΤαξίτες γιά τήν διάλυση τής κοινωνίας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σαν δεν ντρέπονται. Ολα τα είχαμε αυτό μας έλλειπε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

1) Η κατάθεση σχολίου κάτω από τις αναρτήσεις θα γίνεται επωνύμως με την χρήση λογαριασμού Gοοgle και θα αναρτώνται κατόπιν εγκρίσεως.
2) Τυχόν άσεμνα ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται μόλις υποπέσουν στην αντίληψη των διαχειριστών του ιστολογίου, ή κατόπιν σχετικής ενημέρωσης από τους τυχόν θιγομένους τρίτους.
3) Το περιεχόμενο του άρθρου ή των σχολίων που το συνοδεύουν, ΔΕΝ συμπίπτει με τις απόψεις και θέσεις του Ιστολογίου
4) Να μην χρησιμοποιείτε greeklish στα μηνύματά σας διότι δε θα αναρτώνται.
5) Να τσεκάρετε το πλαίσιο "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις" που βρίσκεται κάτω από το μήνυμα σας, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, ώστε να ειδοποιείστε για τα επόμενα σχόλια αυτής της ανάρτησης, μέσω της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης.
6) Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: istologionkatanixis@gmail.com