Τρίτη, 16 Μαΐου 2017

Διαβάστε αύριο Τετάρτη 17 Μαΐου, το νέο μαχητικό άρθρο του π. Νικολάου Μανώλη

Διαβάστε αύριο, Τετάρτη 17 Μαΐου 2017, στα πλαίσια του εβδομαδιαίου μαχητικού άρθρου όπως έχουμε ανακοινώσει εδώ, το νέο άρθρο του πρωτοπρεσβυτέρου π.Νικολάου Μανώλη με τίτλο "Θεομάχοι μητροπολίτες καταργούν ι. Κανόνες λόγω... παλαιότητας!
          Πρόκειται για ένα συγκλονιστικό άρθρο που θα κάνει μεγάλη εντύπωση για την κατάντια "σεβαστών και πολιών" κατά τα άλλα μητροπολιτών, που εμπαίζουν το λαό του Θεού, καταργώντας ιερούς κανόνες Οικουμενικών Συνόδων εν τη πράξη, δηλώνοντας ευθαρσώς την περιφρόνησή τους σε αυτούς. Οι μητροπολίτες αυτοί ξεπερνούν σε αναισχυντία ακόμη και τον ίδιο τον Πάπα Ρώμης που θέτει τον εαυτό του πάνω ακόμα και από την Αγία Γραφή! 

3 σχόλια :

 1. Χριστός Ανέστη Γέροντά μου άγιε. Η γλυκιά μας Παναγιά να σε προστατεύει και να σε στηρίζει. Οι άγιοι Πατέρες να είναι δίπλα σου. Οι λόγοι σου χτίζουν ασπίδα γύρω από την Εκκλησία μας και μας προστατεύουν από κάθε διδασκαλία ξένη και κυρίως από τις αιρέσεις που διδάσκει ο πατριάρχης και οι συν αυτώ μητροπολίτες. Να έχουμε την ευχή σου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ο Πάπας Ρώμης βρίσκεται ΠΑΝΩ από ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ σύνοδο "επισκόπων" μέσα στην Παπική "εκκλησία".
  Ο Πάπας Ρώμης μπορεί να ΑΚΥΡΩΣΕΙ μια ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ σύνοδο "επισκόπων" της Παπικής "εκκλησίας".

  Αυτό το αντίχριστο κατασκεύασμα του Παπισμού, οι Οικουμενιστές το ονομάζουν "εκκλησία".

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Θα περιμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

1) Η κατάθεση σχολίου κάτω από τις αναρτήσεις θα γίνεται επωνύμως με την χρήση λογαριασμού Gοοgle και θα αναρτώνται κατόπιν εγκρίσεως.
2) Τυχόν άσεμνα ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται μόλις υποπέσουν στην αντίληψη των διαχειριστών του ιστολογίου, ή κατόπιν σχετικής ενημέρωσης από τους τυχόν θιγομένους τρίτους.
3) Το περιεχόμενο του άρθρου ή των σχολίων που το συνοδεύουν, ΔΕΝ συμπίπτει με τις απόψεις και θέσεις του Ιστολογίου
4) Να μην χρησιμοποιείτε greeklish στα μηνύματά σας διότι δε θα αναρτώνται.
5) Να τσεκάρετε το πλαίσιο "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις" που βρίσκεται κάτω από το μήνυμα σας, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, ώστε να ειδοποιείστε για τα επόμενα σχόλια αυτής της ανάρτησης, μέσω της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης.
6) Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: istologionkatanixis@gmail.com