Παρασκευή, 12 Μαΐου 2017

Πρωτοπρ. Νικόλαος Μανώλης, Οι ''Ορθόδοξοι νέοι Θεσ/νίκης'' ψεύδονται για το ''Προς το Λαό'' [ΒΙΝΤΕΟ 2017]

Πρωτοπρ. Νικόλαος Μανώλης, Οι ''Ορθόδοξοι νέοι Θεσ/νίκης'' ψεύδονται για το ''Προς το Λαό'' [ΒΙΝΤΕΟ 2017] 
Πρόσφατη ομιλία (6-5-2017) του εφημερίου του Ι.Ν. Αγ. Σπυρίδωνος Τριανδρίας Θεσσαλονίκης, π. Νικολάου Μανώλη.
Παρακολουθείστε το βίντεο:
    Από τις 19 Φεβρουαρίου 2017, ο π. Νικόλαος έκοψε το μνημόσυνο του μητροπολίτου Θεσσαλονίκης κ. Ανθίμου, για θέματα Πίστεως, καταγγέλλοντας τον μητροπολίτη για την παράδοση της Θεσσαλονίκης, στην παναίρεση του Οικουμενισμού μέσω κυρίως της αποδοχής των αποφάσεων της ψευδοσυνόδου της Κρήτης. Παραβαίνοντας τους ιερούς Κανόνες της Ορθοδόξου Εκκλησίας, ο κ. Άνθιμοςδιώκει εκ νέου τον π. Νικόλαο.Διώκοντας και τιμωρώντας τον πατέρα Νικόλαο ο μητροπολίτης, ακολουθεί αντιπατερική γραμμή. Ο ΙΕ' ιερός Κανών της Πρωτοδευτέρας ιερά Συνόδου επί Μεγάλου Φωτίου, επιτάσσει τον έπαινο και απαγορεύει τις τιμωρίες σε περιπτώσεις διακοπής του μνημοσύνου του επισκόπου για θέματα Πίστεως.
(Με παλαιότερη εντολή, 20-11-2015, ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης κ. Άνθιμος, απαγόρευσε και στην ενορία του αγίου Σπυρίδωνος να Ομιλεί ο π. Νικόλαος!!! Κρίνεται ως επικίνδυνος!!!)
    Ο π. Νικόλαος Μανώλης, εφημέριος του ιερού βυζαντινού ναού Προφήτου Ηλιού Θεσσαλονίκης επί 26 έτη, για λόγους Πίστεως (ως γνωστόν ο π. Νικόλαος δίνει μεγάλες μάχες εναντίον της παναίρεσης του Οικουμενισμού που έχει αλώσει τα υψηλά κλιμάκια της εκκλησιαστικής ηγεσίας), από τις 21 Μαῒου 2015μετατέθηκε αναγκαστικά, με την σύμφωνη γνώμη της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, κατόπιν αιτήματος του μητροπολίτου Θεσσαλονίκης κ. Ανθίμου, και την απόφαση του τελευταίου, στον ιερό ναό Αγίου Σπυρίδωνος Τριανδρίας.
    Στη νέα του ενορία ο π. Νικόλαος, παρά τις συνεχιζόμενες απειλές και τους εκφοβισμούς, συνεχίζει ακάθεκτος το αντιοικουμενιστικό και αντιαιρετικό του έργο καθώς και την εν γένει πνευματική του δραστηριότητα.

7 σχόλια :

 1. Με την παμπόνηρη ανοχή
  των οικουμενιστών και φιλοοικουμενιστών ιεραρχών
  οι αντιοικουμενιστές έκαναν το κομμάτι τους.

  Και ο σκύλος χορτάτος και η πίτα ακέραια.

  Εμπαιγμός δηλαδή για να ξεχαστεί ο λαός.
  Κι εσύ λαέ βασανισμένε μην ξεχνάς ... το Κολυμπάρι.
  Είναι σοβαρά τα πράγματα. Δεν είναι καλαμπούρι.

  Μετά είναι και η ετήσια θητεία της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου
  που δίκην τροχονόμου αφήνει τα διάφορα θέματα να σέρνονται
  για την επόμενη ΔΙΣ.
  Και η επόμενη για την μεθεπόμενη.

  Η δε Ιεραρχία διακατέχεται από το σύνδρομο της ομάδας.
  Ουδείς υπεύθυνος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Για μένα, ευθύνονται ΚΑΙ οι επίσκοποι της Ορθόδοξης Εκκλησίας, που ΔΕΧΤΗΚΑΝ να ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ στη σύνοδο του Κολυμπαρίου Κρήτης.
  Γιατί συμμετείχαν, όταν η όλη υπόθεση εκείνης της συνόδου φαινόταν ΑΦΥΣΙΚΗ (κρινόμενη με τα ανόθευτα Ορθόδοξα κριτήρια), ΠΡΙΝ από την έναρξη της;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. "παραδοσιακοι χριστιανοί" της συναλλαγής και του ρουσφετιου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Από την μια καταδικάζουν την ψευδοσύνοδο της Κρήτης και καλά κάνουν, αλλά από την άλλη επαινούν αυτούς που προωθούν την ψευδοσύνοδο αυτή;..μα δεν βλέπουν πως άλλα μας λένε με τα ενημερωτικά τους φυλλάδια οι ιεράρχες και άλλα συμφωνούν μεταξύ τους;; Δεν έχουν δει τα επίσημα κείμενα της ψευδοσυνόδου της Κρήτης; Εύχομαι να λυθεί κάποτε αυτή η παρεξήγηση.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Φίλε προσωπικά δε πιστεύω ότι υπάρχει παρεξήγηση, δεν είναι ηλίθιοι (μια χαρά ξέρουν να αρθρογραφούν , να γράφουν κείμενα , να οργανώνουν κατηχητικά κλπ) εκτός πια αν είναι ΤΟΣΟ αδιάφοροι που δε ξέρουν με τι συμφωνούν και με τι διαφωνούν.... Βασικά Υπάρχουν προσωπικές σχέσεις, φιλίες με ισχυρούς , εξαρτησεις και προσωπικά οφέλη.
   Αυτή είναι η τραγικότητα.
   Κανονικά θα έπρεπε αυτοί πρώτοι που είναι του εκκλησιαστικού χώρου να αντιδράσουν για να μαζευτούν οι οικουμενιστες ιεράρχες και οι οικουμενιστες ιερείς αλλά δυστυχώς ο όποιος ιερέας πέρα από το δεσπότη έχει να αντιμετωπίσει και αυτό τον εσμο των παρατρεχαμενων "ανθρώπων της εκκλησίας"

   Διαγραφή

1) Η κατάθεση σχολίου κάτω από τις αναρτήσεις θα γίνεται επωνύμως με την χρήση λογαριασμού Gοοgle και θα αναρτώνται κατόπιν εγκρίσεως.
2) Τυχόν άσεμνα ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται μόλις υποπέσουν στην αντίληψη των διαχειριστών του ιστολογίου, ή κατόπιν σχετικής ενημέρωσης από τους τυχόν θιγομένους τρίτους.
3) Το περιεχόμενο του άρθρου ή των σχολίων που το συνοδεύουν, ΔΕΝ συμπίπτει με τις απόψεις και θέσεις του Ιστολογίου
4) Να μην χρησιμοποιείτε greeklish στα μηνύματά σας διότι δε θα αναρτώνται.
5) Να τσεκάρετε το πλαίσιο "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις" που βρίσκεται κάτω από το μήνυμα σας, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, ώστε να ειδοποιείστε για τα επόμενα σχόλια αυτής της ανάρτησης, μέσω της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης.
6) Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: istologionkatanixis@gmail.com