Δευτέρα, 8 Μαΐου 2017

Αιμοραγούν τα δένδρα του Αιματοβλύτη Αγίου Νικολάου του εν Βουνένοις (9 Μαΐου)

nikVounenois.jpg

Η πίστη μας είναι τόσο ζωντανή! Ο Θεός μας στέλνει πλούσια τη Χάρη Του μέσω των Αγίων μας που θαυματουργούν καθημερινά!
Οι οικουμενιστές όμως, τη στιγμή που βλέπουν αυτά τα θαύματα – τυφλωμένοι από τον διάβολο, επιμένουν να δέχονται τους αιρετικούς ως Εκκλησίες με σωστική Χάρη και μυστήρια. Συνεχίζουν να τους αποκαλούν ως Αληθινή Εκκλησία όταν ο “αγιασμός” τους χαλάει όπως το νερό και όταν ακόμη το Άγιο Φως δίνεται από τον Κύριο ΜΟΝΟ στους Ορθοδόξους!
“Από τα δένδρα στα οποία δέθηκε και βασανίσθηκε ο Άγιος ρέει ένα κόκκινο υγρό το οποίο ονομάζεται «Αίμα». Το υγρό αυτό όταν χρησιμοποιείται με πίστη και εμπιστοσύνη στον Οσιομάρτυρα έχει ιαματικές ιδιότητες και επιτελεί θαύματα σε πάσχοντες από δερματικές παθήσεις και κεφαλοπονία. Εξ’ άλλου τα τάματα, τα χρυσαφικά και τα αφιερώματα που στολίζουν το Εικόνισμα Του, εκπροσωπούν τα Θαύματα και τις ευεργεσίες που επιτέλεσε και επιτελεί σε εκείνους που τον επικαλέσθηκαν και τον επικαλούνται.” από το συναξάρι του Αγίου.
Το αίμα που βγαίνει από το δένδρο έχει δωθεί για εξέταση στο Χημείο του Κράτους.
Η απάντησή: “Όντως αυτό το κόκκινο υγρό περιέχει στοιχεία γνήσια και αληθινά ανθρώπινου αίματος και ότι δεν μπορεί να καταταχτεί σε κάποια γνωστή ομάδα αίματος”


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

1) Η κατάθεση σχολίου κάτω από τις αναρτήσεις θα γίνεται επωνύμως με την χρήση λογαριασμού Gοοgle και θα αναρτώνται κατόπιν εγκρίσεως.
2) Τυχόν άσεμνα ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται μόλις υποπέσουν στην αντίληψη των διαχειριστών του ιστολογίου, ή κατόπιν σχετικής ενημέρωσης από τους τυχόν θιγομένους τρίτους.
3) Το περιεχόμενο του άρθρου ή των σχολίων που το συνοδεύουν, ΔΕΝ συμπίπτει με τις απόψεις και θέσεις του Ιστολογίου
4) Να μην χρησιμοποιείτε greeklish στα μηνύματά σας διότι δε θα αναρτώνται.
5) Να τσεκάρετε το πλαίσιο "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις" που βρίσκεται κάτω από το μήνυμα σας, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, ώστε να ειδοποιείστε για τα επόμενα σχόλια αυτής της ανάρτησης, μέσω της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης.
6) Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: istologionkatanixis@gmail.com