Παρασκευή, 12 Μαΐου 2017

Ο κιναιδισμός στην παιδεία της εκφυλισμένης Δύσης

Στιγμιότυπο οθόνης (99).png

Εκκολάπτουν γενιές Γενιτσάρων και κιναίδων. Από τα χρόνια του Δημοτικού σχολείου τους περνάνε γλυκά τον κιναιδισμό και την «Θεωρία των έμφυλων ταυτοτήτων» ( Gender Theory).
Η πλύση εγκεφάλου που γίνεται στα μικρά παιδάκια αγγίζει τα όρια της γενοκτονίας. Καταστρέφουν μέσα από τα σχολεία τα πρότυπα αρρενωπότητας των αγοριών και τους ρόλους του πατέρα και της μητέρας μιας παραδοσιακής οικογένειας.
Αυτά που κάνει στη χώρα μας η κυβέρνηση Σύριζα στην παιδεία με την εισαγωγή της Gender Theory στα Γυμνάσια της χώρας, γίνεται συστηματικά σε όλες τις χώρες της Δύσης. Αν αυτό δεν είναι μεθοδευμένο σχέδιο τότε τι είναι;


4 σχόλια :

 1. Έχουν το προβάδισμα εις την ομοφυλοφιλία


  «[...]Και έχει περιοριστεί μόνο στο νησί της η Αγγλία.
  Τα έχασε όλα.
  Μην χάσει και αυτό το νησί της!

  Οι δε άνθρωποι της.
  Ω, οι άνθρωποί της. Έχουν το προβάδισμα εις την ομοφυλοφιλία. Τους αξίζει. Τους αξίζει, δεν εκδικούμαι μ’ αυτήν τη στιγμή, αλλά έζησα αγαπητοί μου τον άγγλο….»

  https://www.youtube.com/watch?v=-T3R_RaL2H8
  [2':38'']

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Όλα αυτά που εμείς θεωρούμε απίστευτα είναι δυστυχώς αποδεκτά και προωθούμενα από την σύγχρονη επιστήμη της Ψυχολογίας, που θεμελιώνεται πάνω στις διαστροφικές θεωρίες του Φρόυντ για τα ένστικτα, και του Καρλ Γιουνγκ [που στήριξε την ψυχανάλυση πάνω στην εξερεύνηση του ανθρώπινου "ασυνείδητου", μέσω της "ερμηνείας" που μας δίνουν τα όνειρα για το τι είμαστε (ξέρουμε πόσο μπορούν να μας εξαπατήσουν οι δαίμονες μέσω των ονείρων)], ώστε να βρει καθένας την δική του "Αλήθεια", που προϋπάρχει μέσα του.
  Μέσα σε αυτά τα πλαίσια σκέψης, δεν ισχύει πια κανένα "εξωτερικό σταθερό σύστημα αξιών", αλλά μόνο ο λεγόμενος "Ατομικός Νόμος" [είχαν μιλήσει ήδη γι΄αυτό η Άλις Μπέιλι και η Έλενα Μπλαβάτσκι (της θεοσοφίας), όπως και ο αποκρυφιστής Άλιστερ Κρόουλι που έγραψε το βιβλίο "The Book of the Law"], και γι΄αυτό πρέπει να απαλλαγούμε απ΄όλα τα στερεότυπα και να βρει καθένας την "ατομική του αλήθεια" για τον εαυτό του.
  Ο Καρλ Γιουνγκ ανάμεσα στα υπόλοιπα έγραφε "Ποιος είμαι εγώ;Eίμαι πραγματικός θεός.Εσύ είσαι θεός".Ο συγγραφέας D.Kinman γράφει:"Αυτό το ψέμα που αποτελεί την πεμπτουσία της Νεο-εποχίτικης θρησκείας, είναι ο πυρήνας της Ψυχολογίας του Γιουνγκ που σαρώνει σαν λαίλαπα τα δημόσια σχολεία της Αμερικής.Η ουσία αυτής της διδασκαλίας είναι η "ανάκτηση της θεϊκότητας"."
  Αυτά έρχονται τώρα και στις Ορθόδοξες χώρες με "επιστημονικό μανδύα", προωθούνται από το άθεο κράτος, και κατοχυρώνονται με επίσημο τρόπο στο εκπαιδευτικό σύστημα. Είναι απίστευτα όσα είπε η καθηγήτρια κ.Κογκίδου σε μια εκδήλωση για τα "έμφυλα παιχνίδια". Ούτε λίγο ούτε πολύ ακύρωσε τα αυτονόητα, την ίδια τη Βιολογία, λέγοντας ότι δεν υπάρχουν εγγενείς διαφορές ανάμεσα στα 2 φύλα, αλλά η έννοια "φύλο" είναι απλά κομμάτι της έμφυλης κοινωνικοποίησης!
  Είναι μία "κοινωνική και πολιτισμική κατασκευή", γι΄αυτό ΠΡΕΠΕΙ να παρέμβουμε στα έμφυλα παιχνίδια, και ΝΑ ΕΝΘΑΡΡΥΝΟΥΜΕ όλα τα παιδιά να απαλλαγούν από το "στερεότυπό" που εμείς τους δημιουργήσαμε μέσω κατασκευασμένων κοινωνικών και πολιτισμικών αντιλήψεων, μέσω "προκατειλημμένης" οπτικής και διαφορετικής συμπεριφοράς απέναντί τους, με βάση την μορφή και τον σωματότυπο που βλέπουμε, που είναι κάτι "τυχαίο" και κακώς ταυτίζουμε με την ανύπαρκτη έννοια "φύλο".

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Σήμερα μας λένε πως οτιδήποτε στον κόσμο "δεν είναι αυτό που βλέπουμε" .Μας τραβούν το χαλί κάτω απ΄τα πόδια, μας ανατρέπουν την σταθερότητα πάνω στην οποία μπορούμε να πατήσουμε. Η εικόνα του κόσμου σύμφωνα με την αστροφυσική είναι ένα Matrix μέσα στο οποίο ζούμε, μια αυταπάτη των αισθήσεων, η εικόνα των 2 φύλων σύμφωνα με την ψυχολογία είναι επίσης πλαστή (δεν υπάρχουν), τα "σχήματα ζωής" και κοινωνικής συνοχής όπως η οικογένεια και το έθνος, ο τρόπος σκέψης μας, όλα αμφισβητούνται, και όλα καταρρέουν.Δεν υπήρξε άλλη τέτοια εποχή που ο άνθρωπος να κινδυνεύει τόσο πολύ να χάσει την συνοχή της ίδιας της οντότητάς του. Να μην του αφήνουν έστω και λίγο "σταθερό έδαφος" να πατήσει, να του γκρεμίζουν όλο το ψυχολογικό του υπόβαθρο. Να τον διαλύει ο Εωσφόρος, και να τον "ξαναδημιουργεί" "ως άλλος Θεός", "εκ του μηδενός", φτιάχνοντας τη γενιά της Νέας Εποχής, τη νέα Βαβέλ (=σύγχυση).Είναι φοβερά όσα διαδραματίζονται, και δυστυχώς δεν υπάρχουν αντιστάσεις, και ο κατεξοχήν πνευματικός χώρος της Εκκλησίας, που θα έπρεπε να είναι το ανάχωμα στη Νέα Εποχή, μαστίζεται από εκκοσμίκευση (το ζητούμενο είναι τα διοικητικά ή άλλα θέματα ιδιοκτησίας της Εκκλησίας), από άγνοια και αδιαφορία, και κυρίως από την μετάλλαξη της θεολογικής σκέψης, την μεταπατερική θεολογία του οικουμενισμού, και την "ιδεολογική" ενοποίηση (επί της ουσίας), με τον υπόλοιπο λεγόμενο χριστιανικό κόσμο. Έτσι η τυπική ένωση είτε γίνει με τον τρόπο που φανταζόμαστε είτε όχι, το ανησυχητικό είναι ότι μας έχει απορροφήσει ήδη η "Δύση", με ότι αυτό περιλαμβάνει.Τρόπο ζωής και σκέψης, και εκκοσμικευμένη πίστη και θεολογία. Προσπαθούμε να σώσουμε τα Δόγματα, να προφυλάξουμε την Πίστη μας από την αλλοίωση που δέχεται, αλλά ο πόλεμος δυστυχώς είναι πολυμέτωπος, και είναι αθέμιτος. Γίνεται μέσα στα πλαίσια του γενικού συγκρητισμού και της απόρριψης της "αντικειμενικής Αλήθειας" που δεν υπήρξε σε καμία άλλη εποχή [πάντα υπήρχαν "σταθερά συστήματα αξιών" σε όλους τους πολιτισμούς (είτε ήταν θετικά είτε ήταν αρνητικά), σήμερα απλά είναι όλα "ρευστά" και υποκειμενικά], και τα μεγαλύτερα θύματα είναι τα παιδιά που δεν έχουν τις απαιτούμενες αντιστάσεις.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

1) Η κατάθεση σχολίου κάτω από τις αναρτήσεις θα γίνεται επωνύμως με την χρήση λογαριασμού Gοοgle και θα αναρτώνται κατόπιν εγκρίσεως.
2) Τυχόν άσεμνα ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται μόλις υποπέσουν στην αντίληψη των διαχειριστών του ιστολογίου, ή κατόπιν σχετικής ενημέρωσης από τους τυχόν θιγομένους τρίτους.
3) Το περιεχόμενο του άρθρου ή των σχολίων που το συνοδεύουν, ΔΕΝ συμπίπτει με τις απόψεις και θέσεις του Ιστολογίου
4) Να μην χρησιμοποιείτε greeklish στα μηνύματά σας διότι δε θα αναρτώνται.
5) Να τσεκάρετε το πλαίσιο "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις" που βρίσκεται κάτω από το μήνυμα σας, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, ώστε να ειδοποιείστε για τα επόμενα σχόλια αυτής της ανάρτησης, μέσω της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης.
6) Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: istologionkatanixis@gmail.com