Τρίτη, 9 Μαΐου 2017

Ο Μητροπολίτης Σηλυβρίας στο Φεστιβάλ Μπουρεκιού

silivrias4.jpg
Την Κυριακή, 7 Μαΐου 2017, πραγματοποιήθηκε από το Δήμο Σηλυβρίας το 8ο Φεστιβάλ Μπουρεκιού στους Δελλιώνες (Ortaköy) της Σηλυβρίας.
Συμμετείχαν ο Μητροπολίτης Σηλυβρίας Μάξιμος (αν μπορείτε, βρείτε ποιος είναι!), Δήμαρχοι πλησιοχώρων πόλεων, Σύλλογοι Ανταλλαξίμων από την περιοχή, από την Νέα Καλλικράτεια και τα Νέα Πλάγια Χαλκιδικής, τη Γέφυρα Θεσσαλονίκης και πλήθος κόσμου από την περιοχή.


3 σχόλια :


 1. Ποιος είναι βρε παιδιά ?

  Κανονικά θα έπρεπε να είναι ένας από τους ξυρισμένους, έτσι δεν είναι ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Είναι ο χαμογελαστός μουσάτος με το μπλε κουστούμι (!?) και τη γραβάτα στην προτελευταία φωτό... Άντε και γαμπρός στο Δημαρχείο... Ή μήπως το σύμφωνο συμβίωσης του ταιριάζει καλύτερα... Βέβαια, ο Οικουμενικός και οι επιλογές του στους επισκοπικούς θώκους (μαζί με τους συνοδοιπόρους τους εδώ στην Ελλάδα) διώκουν (ή παρακινούν άλλους να διώξουν) κληρικούς, λαϊκούς και μοναχούς ακριβώς επειδή τους λένε κατάμουτρα ότι αποτελούν προτύπωση του βδελύγματος της ερημώσεως... Όμως έρχεται ο Κύριος μας γρήγορα και θα τους διαλύσει με ένα απλό φύσημα... Ακούεις Οικουμενικέ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Γιατί να το κάνει ό Κύριός μας αυτό, επειδή είμαστε όμορφοι;; Πότε θα καταλάβετε κάποιοι ότι εμείς οι αντιοικουμενιστές είμαστε μία μικρή μειοψηφία και ότι χρειαζόμαστε μετάνοια ως λαός του Θεού όπως οι Νινευίτες;;;Πηγαίνουμε στην Εκκλησία χωρίς να ξέρουμε τι ακριβώς πιστεύουμε;;Για ρώτα όσους πάνε τις Κυριακές τί πιστεύουν!!! Επομένως "θέλει δουλειά πολλή", όπως λέει ό ποιητής. Να ματώσουν τα γόνατά μας και τότε μπορούμε να ελπίζουμε μόνο στο έλεος Του!!

   Διαγραφή

1) Η κατάθεση σχολίου κάτω από τις αναρτήσεις θα γίνεται επωνύμως με την χρήση λογαριασμού Gοοgle και θα αναρτώνται κατόπιν εγκρίσεως.
2) Τυχόν άσεμνα ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται μόλις υποπέσουν στην αντίληψη των διαχειριστών του ιστολογίου, ή κατόπιν σχετικής ενημέρωσης από τους τυχόν θιγομένους τρίτους.
3) Το περιεχόμενο του άρθρου ή των σχολίων που το συνοδεύουν, ΔΕΝ συμπίπτει με τις απόψεις και θέσεις του Ιστολογίου
4) Να μην χρησιμοποιείτε greeklish στα μηνύματά σας διότι δε θα αναρτώνται.
5) Να τσεκάρετε το πλαίσιο "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις" που βρίσκεται κάτω από το μήνυμα σας, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, ώστε να ειδοποιείστε για τα επόμενα σχόλια αυτής της ανάρτησης, μέσω της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης.
6) Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: istologionkatanixis@gmail.com