Δευτέρα, 1 Μαΐου 2017

Αντίχριστο ‘’παιχνίδι’’ που καλείται ‘’Σταυρώστε τον Ιησού μόνοι σας’’

1212649c3c5dad7bb955567c40f3545d.jpg
(CRUSIFY JESUS BYYOUR SELF!)
Του Β. Χαραλάμπους, θεολόγου
Αντίχριστο και βλάσφημο ‘’παιχνίδι’’ που καλείται ‘’Σταυρώστε τον Ιησού μόνοι σας’’ (CRUSIFY JESUS BYYOUR SELF!), διαφημίζεται στο διαδίκτυο. Μάλιστα διαφημίζεται ότι αφορά όλες τις ηλικίες (a toy for all ages).  Προβάλλουν ότι έρχεται σε κουτί δώρου (comes in a gift box).
Στο κουτί αυτό του αντίχριστου και βλάσφημου ‘’παιχνιδιού’’,  περιλαμβάνονται  ένας Σταυρός και ο Ιησούς ζωγραφισμένος. Ως προσφερόμενα αντικείμενα για το αντίχριστο ‘’παιχνίδι’’ περιλαμβάνονται στο κουτί ακάνθινο στεφάνι (CROWN - O - THORNS), μικρή πινακίδα όπου αναγράφει ΙΝΒΙ (INRI), καρφιά (STAKES), μικρό μπουκαλάκι με απομίμηση αίματος (FAKE BLOOD), δόρυ και σφυρί (SPEAR & HAMMER).

ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΛΑΣΦΗΜΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕΤΟΧΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ.

5 σχόλια :

 1. Ὁ Σατανᾶς καί τά ὄργανά του γνωρίζουν πολύ καλῶς ὅτι ὁ ἐθισμός μπορεῖ νά γίνῃ αἰτία διά τήν πτῶσιν τοῦ ἀνθρώπου. Ἄν ἕνα παιδί "παίξῃ" μέ αὐτό τό "παιγχνίδι," εἶναι πολύ πιθανόν νά ὑποβιβάσῃ εἰς τήν συνείδησίν του τό φρικιαστικόν γεγονός τῆς Στατυρώσεως τοῦ Κυρίου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Σαν δεν ντρέπονται οι αντίχριστοι.
  Ο Θεός να φυλάει τα παιδιά μας και να δίνει φώτιση στους γονείς να απομακρύνουν τα παιδιά από αυτά τα παιχνίδια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Μήνυση καραμπινάτη θέλουν οι τρισάθλιοι! Ας τολμήσουν να κάνουν το ίδιο για τον Αλλάχ, με τις πέτρες θα τους κυνηγάνε!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Πόση περισσότερη διαστροφή μπορεί να επινοήσει ο άνθρωπος!! Παροτρύνει ένα μικρό παιδί να σταυρώσει τον Κύριο έστω και με το πρόσχημα ενός παιχνιδιού!!Και δεν πρόκειται φυσικά για μια περίπτωση ενός ακόμα κερδοσκοπικού εμπορεύματος, αλλά για δαιμονική προσπάθεια να γεμίσει η παιδική ψυχή με σκληρότητα και έχθρα απέναντι στον Κύριο και στην καλύτερη, να πωρωθεί και να αναισθητοποιηθεί απέναντι σε όσους Τον μισούν και Τον απορρίπτουν. Αίσχος σε όσους σχετίζονται με αυτό το αισχρό "παιχνίδι", όσους το δημιούργησαν και όσους το πουλάνε!Ο Θεός να μας λυπηθεί..

  ΑπάντησηΔιαγραφή

1) Η κατάθεση σχολίου κάτω από τις αναρτήσεις θα γίνεται επωνύμως με την χρήση λογαριασμού Gοοgle και θα αναρτώνται κατόπιν εγκρίσεως.
2) Τυχόν άσεμνα ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται μόλις υποπέσουν στην αντίληψη των διαχειριστών του ιστολογίου, ή κατόπιν σχετικής ενημέρωσης από τους τυχόν θιγομένους τρίτους.
3) Το περιεχόμενο του άρθρου ή των σχολίων που το συνοδεύουν, ΔΕΝ συμπίπτει με τις απόψεις και θέσεις του Ιστολογίου
4) Να μην χρησιμοποιείτε greeklish στα μηνύματά σας διότι δε θα αναρτώνται.
5) Να τσεκάρετε το πλαίσιο "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις" που βρίσκεται κάτω από το μήνυμα σας, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, ώστε να ειδοποιείστε για τα επόμενα σχόλια αυτής της ανάρτησης, μέσω της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης.
6) Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: istologionkatanixis@gmail.com