Σάββατο, 20 Μαΐου 2017

Η Αρμενία τίμησε τη Γενοκτονία των Ποντίων

armenian_assembly.jpg

Η Εθνοσυνέλευση της Αρμενίας τίμησε τη μνήμη των θυμάτων της Γενοκτονίας των Ποντίων με τους βουλευτές να τηρούν σήμερα, 19η Μαΐου, ενός λεπτού σιγή. Ο βουλευτής  του κυβερνώντος Ρεπουμπλικανικού Κόμματος Έντουαρντ Σαρμαζάνοφ, ο οποίος έχει και ποντιακές ρίζες –από την Τραπεζούντα και την Αργυρούπολη– αναφέρθηκε στην αναγνώριση της Γενοκτονίας Ποντίων και Ασσυρίων από την Αρμενία το 2015 και καταδίκασε για μια ακόμη φορά τις γενοκτονίες που συντελέστηκαν από τους Νεότουρκους.
«Για μια ακόμη φορά καταδικάζουμε τη Γενοκτονία που έγινε στην οθωμανική Τουρκία, την επιλογή της σημερινής τουρκικής ηγεσίας να επιμένει στην άρνησή της, και όλες τις γενοκτονίες», σημείωσε με έμφαση ο Έντουαρντ Σαρμαζάνοφ, ο οποίος πρωτοστάτησε στην πρωτοβουλία αναγνώρισης της Γενοκτονίας των Ποντίων από την αρμενική Βουλή.

3 σχόλια :

1) Η κατάθεση σχολίου κάτω από τις αναρτήσεις θα γίνεται επωνύμως με την χρήση λογαριασμού Gοοgle και θα αναρτώνται κατόπιν εγκρίσεως.
2) Τυχόν άσεμνα ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται μόλις υποπέσουν στην αντίληψη των διαχειριστών του ιστολογίου, ή κατόπιν σχετικής ενημέρωσης από τους τυχόν θιγομένους τρίτους.
3) Το περιεχόμενο του άρθρου ή των σχολίων που το συνοδεύουν, ΔΕΝ συμπίπτει με τις απόψεις και θέσεις του Ιστολογίου
4) Να μην χρησιμοποιείτε greeklish στα μηνύματά σας διότι δε θα αναρτώνται.
5) Να τσεκάρετε το πλαίσιο "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις" που βρίσκεται κάτω από το μήνυμα σας, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, ώστε να ειδοποιείστε για τα επόμενα σχόλια αυτής της ανάρτησης, μέσω της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης.
6) Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: istologionkatanixis@gmail.com