Τρίτη, 2 Μαΐου 2017

Ομόφωνη απόφαση του Δήμου Νεμέας για στις «έμφυλες ταυτότητες»

723555e7fe15c448ef6852ce10e0a5c0_XL.jpg
Λένε και πάλι ΟΧΙ στις « έμφυλες ταυτότητες»  της Θεματικής  Εβδομάδας  στα Γυμνάσια
Μετά την από την 1-03-2017 αποστομωτική άρνηση του Δημοτικού Συμβουλίου της Κορίνθου, πλην των δύο μειοψηφούντων της ελάσσονος μειοψηφίας, έρχεται τώρα και ο Δήμος Νεμέας να ενώσει την φωνή του και να υψώσει το σθεναρό  του ΟΧΙ  στα άνομα και και(ε)νοφανή σχέδια των συνεργατών του Υπουργείου Παιδείας, που ως φαίνεται,υπαγορεύουν στην πολιτική ηγεσία του Υπουργείου  τις δικές τους ιδεοληπτικές πρακτικές.
Το Δημοτικό Συμβούλιο της Νεμέας με απόλυτα ομόφωνη απόφασή του επιθυμεί να θέσει φραγμό στην εφαρμογή της Θεματικής Εβδομάδας και κυρίως να μην αναχθεί η πρωτοβουλία αυτή του υπουργείου σε Νόμο, που από τον Σεπτέμβριο σχεδιάζεται  να επιβληθεί σε όλες τις βαθμίδες Εκπαίδευσης, αρχής γενομένης από τα Νηπιαγωγεία.
Οι πρωτοφανείς καινοτομίες περί κοινωνικού φύλου, που εισάγει το Υπουργείο Παιδείας στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, πρόχειρα, χωρίς επιστημονική συμφωνία, χωρίς διάλογο, χωρίς  πιλοτική εφαρμογή, με όλη την κοινωνία απέναντι, παρά μόνο με τη συναίνεση μιας συγκεκριμένης γνωστής μειοψηφικής τάσης, που λυμαίνεται τα πεδία λήψης αποφάσεων, προσκρούει στην ηθική και στην συνείδηση των Ελλήνων, γιατί έρχεται σε αντίθεση με το αξιακό σύστημα αναφοράς της κοινωνίας, τις ρίζες της, τους συνεκτικούς δεσμούς και τις παραδόσεις της.
Χωρίς πληροφόρηση και κυρίως χωρίς τη συναίνεση της συντριπτικής πλειοψηφίας του κοινωνικού συνόλου, των γονέων και των εκπαιδευτικών, προκαλεί τσουνάμι αντιδράσεων στην τοπική κοινωνία της Κορινθίας, αλλά και σε όλη τη χώρα.
Τοπική Αυτοδιοίκηση, Νομικοί, Ακαδημαϊκοί, Ιατροί σχεδόν όλων των ειδικοτήτων, Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων, Παιδοψυχίατροι, ατομικά και συλλογικά βοούν προς τον υπουργό Παιδείας για άρση της υποχρεωτικότητας του πειράματος, που επιχειρείται εις βάρος των  ανήλικων μαθητών της πατρίδας μας!
Μια καινοφανής ιδεολογία, περί κοινωνικού φύλου, η οποία έχει θλιβερά αποτελέσματα όπου εφαρμόστηκε, επενδύεται με την πολιτική κάλυψη του Υπουργείου Παιδείας και προωθείται  οριζόντια σε όλα τα  σχολεία της χώρας και μάλιστα από κύκλους ΜΚΟ και με συνοπτικές διαδικασίες!!! (Δείτε σχετικά: το πείραμα του Τζων Μάνει στο  https://kars1918.wordpress.com/2016/10/16/la-theorie-du-genre/ για τη θεωρία του γένους, το οποίο εφάρμοσε το 1966  και  παταγωδώς απέτυχε στη συνέχεια με αποτέλεσμα δυο αυτοκτονίες).
Το θέμα δεν είναι μόνο εκπαιδευτικό, επιστημονικό και ηθικό. Είναι βαθύτατα πολιτικό και κοινωνικό. Σχετίζεται με το τι τύπο ανθρώπου επιθυμούμε να έχουμε στο άμεσο μέλλον στη χώρα μας και ουσιαστικά  με την επιβίωση ή την εξαφάνιση  της Ελληνικής μας  αξιακής ιδιοπροσωπίας.
Ακολουθεί η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Νεμέας ενάντια στην υλοποίηση της θεματικής για τις Έμφυλες Ταυτότητες στα Γυμνάσια.
Ομόφωνη απόφαση του Δήμου Νεμέας.6 σχόλια :

 1. Τό διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα, στό σύνολό του, που νέμεται τόν πλούτο τής Ελλάδος καί διαχειρίζεται τήν πολιτική κατάσταση, είναι ΕΠΙΛΟΓΗ τής επίσης διεφθαρμένης καί πνευματικώς αποχαυνωμένης ελληνικής κοινωνίας η οποία επειδή ακριβώς απομακρύνθηκε από τίς προαιώνιες αξίες τού έθνους, κατήντησε αυτό που είναι σήμερα.Επέλεξε επανειλημμένως τούς άρχοντες που τής αξίζουν. Δέν έχει τό σθένος, δέν θέλει, νά αποτινάξη τόν ζυγό καί νά αγωνισθή.Η καλοπέραση, η τρυφή καί οι ηδονές έχουν γίνει δευτέρα φύσις! Δέν τολμούν οι Έλληνες κάν νά διανοηθούν ότι θά ζήσουν κάποιο χρονικό διάστημα μέ σημαντικές δυσκολίες αλλά ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ! Προτιμούν τήν κεκαλυμμένη δουλεία!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ευτυχώς όμως που υπάρχουν οι φωτεινές εξαιρέσεις, όπως αυτή του δημοτικού συμβουλίου της Νεμέας. Εύγε και πάλι εύγε!!

   Διαγραφή
 2. Ο υπουργός Δικαιοσύνης ανοίγει τον δρόμο για την καταχώρηση, στην αστυνομική ταυτότητα, το διαβατήριο και άλλα κρατικά έγγραφα, του φύλου ενός ατόμου, σύμφωνα με το πώς αυτό αυτοπροσδιορίζεται και όχι σύμφωνα με το φύλο που καταγράφηκε στο Ληξιαρχείο.

  Ο υπουργός Δικαιοσύνης ανάρτησε σε δημόσια διαβούλευση το νομοσχέδιο για τη «νομική αναγνώριση της ταυτότητας φύλου- Εθνικός Μηχανισμός Παρακολούθησης και Αξιολόγησης του σχεδίου δράσης για τα δικαιώματα του παιδιού».

  Η νομική αναγνώριση ταυτότητας φύλου δεν είναι τίποτα άλλο από τη διαδικασία της αλλαγής του ονόματος και του φύλου που δηλώνεται στη ληξιαρχική πράξη γέννησης στα κρατικά έγγραφα και μητρώα (ταυτότητα, βιβλιάριο υγείας, διαβατήριο, πτυχίο κ.ά.), προκειμένου να αναγνωριστεί η ταυτότητα του φύλου ενός ατόμου σύμφωνα με το πως αυτοπροσδιορίζεται και όχι σύμφωνα με το τι αναγράφεται στην ληξιαρχική πράξη που είναι καταχωρημένη στο Ληξιαρχείο (οικογενειακή μερίδα).

  Μάλιστα, σύμφωνα με το νομοσχέδιο στα Ληξιαρχεία και στις ληξιαρχικές πράξεις η έκφραση «αλλαγής φύλου» καταργείται και θα αναγράφεται πλέον «διόρθωσης φύλου».

  Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία τα διεμφυλικά άτομα δεν μπορούσαν να διορθώσουν τη ληξιαρχική πράξη γεννήσεώς τους και να αλλάξουν όνομά τους (από ανδρικό σε γυναικείο ή το αντίθετο), εάν δεν είχε προηγηθεί χειρουργική επέμβαση στα γεννητικά τους όργανα για επαναπροσδιορισμό του φύλου, ενώ έπρεπε να υπάρχει και πραγματογνωμοσύνη ψυχιάτρου.

  Τώρα, σύμφωνα με το εν λόγω νομοσχέδιο για τη διόρθωση του καταχωρισμένου φύλου δεν απαιτείται πλέον να βεβαιώνεται ότι το ενδιαφερόμενο πρόσωπο έχει υποβληθεί σε οποιαδήποτε προηγούμενη ιατρική επέμβαση. Δεν απαιτείται επίσης η οποιαδήποτε προηγούμενη εξέταση ή ιατρική αγωγή που σχετίζεται με τη σωματική ή ψυχική του υγεία. Δηλαδή, θα ακολουθείται η διαδικασία αλλαγής του ονόματος, όπως έχουν το δικαίωμα να κάνουν και τα μη διεμφυλικά άτομα.


  http://www.protothema.gr/greece/article/676228/me-upografi-kodoni-allagi-fulou-gia-tous-diemfulikous-horis-nusteri/

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΣΘΕΝΑΡΗ-ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΝΩΤΙΚΗ ΣΑΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ. ΠΟΥ ΤΕΤΟΙΑ ΠΥΓΜΗ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ...ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑ ΣΕ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΜΟΥ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΟΥΤΕ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ,ΑΛΛΟΙ ΠΑΛΙ,ΔΕΝ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΑΛΛΟΙ, ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΩΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ,ΑΡΑ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ...ΑΛΛΟΙ ΣΕ ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΑΝ ΕΞΩΓΗΙΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΑ ΛΕΣ,ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΙ, ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ,Η ΑΛΛΗ ΝΟΜΙΚΟΣ ,ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΤΑΡΑΧΟΙ...ΑΚΟΜΗ ΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟ ΚΡΙΣΗΣ ΕΠΟΧΗ,ΝΟΕΡΑ ΠΑΝΤΑ...ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ...ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΕΚΦΥΛΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ: ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ
  ΝΑ ΕΞΗΓΕΙ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΕΚΦΥΛΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ
  http://noys.gr/EKFYLES_TAYTOTHTES.mp3
  https://drive.google.com/file/d/0B3fIapnXScaPc05RN1JQeW8yQjQ/view?usp=sharing

  ΑπάντησηΔιαγραφή

1) Η κατάθεση σχολίου κάτω από τις αναρτήσεις θα γίνεται επωνύμως με την χρήση λογαριασμού Gοοgle και θα αναρτώνται κατόπιν εγκρίσεως.
2) Τυχόν άσεμνα ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται μόλις υποπέσουν στην αντίληψη των διαχειριστών του ιστολογίου, ή κατόπιν σχετικής ενημέρωσης από τους τυχόν θιγομένους τρίτους.
3) Το περιεχόμενο του άρθρου ή των σχολίων που το συνοδεύουν, ΔΕΝ συμπίπτει με τις απόψεις και θέσεις του Ιστολογίου
4) Να μην χρησιμοποιείτε greeklish στα μηνύματά σας διότι δε θα αναρτώνται.
5) Να τσεκάρετε το πλαίσιο "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις" που βρίσκεται κάτω από το μήνυμα σας, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, ώστε να ειδοποιείστε για τα επόμενα σχόλια αυτής της ανάρτησης, μέσω της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης.
6) Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: istologionkatanixis@gmail.com