Πέμπτη, 11 Μαΐου 2017

Συνάντηση του Μητρ. Ιλαρίωνα με τον Αποστολικό Νούντσιο στην Ρωσική Ομοσπονδία

timthumb.jpg
Συνάντηση με τον Αποστολικό Νούντσιο στη Ρωσική Ομοσπονδία Αρχιεπίσκοπο Τσελεστίνο Μιλγιόρε είχε στις 7 Μαΐου 2017 στην ενορία της Παναγίας Πάντων των Θλιβομένων η Χαρά Μόσχας ο Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ Ιλαρίωνας, Πρόεδρος του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων του Πατριαρχείου Μόσχας. Ο Αποστολικός Νούντσιος συνέστησε στον Μητροπολίτη Ιλαρίωνα νέο Α’ Γραμματέα της Αποστολικής Νουντσιατούρας στη Μόσχα μονσενιόρ Αίρβιν Λενγκέλ.
Συζητήθηκε η παρούσα κατάσταση των διμερών σχέσεων μεταξύ της Ρωσικής Εκκλησίας και της Αγίας Έδρας καθώς και θέματα συνεργασίας μεταξύ του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων και της Αποστολικής Νουντσιατούρας στη Ρωσία.
Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

1) Η κατάθεση σχολίου κάτω από τις αναρτήσεις θα γίνεται επωνύμως με την χρήση λογαριασμού Gοοgle και θα αναρτώνται κατόπιν εγκρίσεως.
2) Τυχόν άσεμνα ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται μόλις υποπέσουν στην αντίληψη των διαχειριστών του ιστολογίου, ή κατόπιν σχετικής ενημέρωσης από τους τυχόν θιγομένους τρίτους.
3) Το περιεχόμενο του άρθρου ή των σχολίων που το συνοδεύουν, ΔΕΝ συμπίπτει με τις απόψεις και θέσεις του Ιστολογίου
4) Να μην χρησιμοποιείτε greeklish στα μηνύματά σας διότι δε θα αναρτώνται.
5) Να τσεκάρετε το πλαίσιο "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις" που βρίσκεται κάτω από το μήνυμα σας, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, ώστε να ειδοποιείστε για τα επόμενα σχόλια αυτής της ανάρτησης, μέσω της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης.
6) Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: istologionkatanixis@gmail.com