Τετάρτη, 17 Μαΐου 2017

Παγκόσμια Ημέρα Γιόγκα στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης

pagkosmiamerayogaskg17.jpg

Σχόλιο Ιστολογίου Κατάνυξις: Όσο οι πνευματικοί ταγοί της Εκκλησίας πορεύονται χέρι-χέρι με τις επιταγές της Νέας Εποχής, εκδηλώσεις και χάπενιγκς όπως του δημοσιεύματος που ακολουθεί, θα πληθαίνουν στην πόλη του Αγίου Δημητρίου.
Όσο η Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλονίκης, θα διώκει και θα τιμωρεί καταχρηστικώς και θα βαφτίζει "πατρική μέριμνα" την ακοινωνησία και "πατρική φροντίδα" την φίμωση της Ορθοδόξου διδαχής, στα πρόσωπα αγωνιστών Ιερέων που καταγγέλουν ευθαρσώς την επιβολή της Παγκοσμιοποίησης των θρησκειών δια του Οικουμενισμού, μέσα στην Ορθοδοξία, τόσο τα αποδεικτικά φαινόμενα μιας ολέθριας για την ανθρώπινη ψυχή διδασκαλίας, θα μας κατακλύζουν.
Όσο θα διαφημίζεται από Πατριάρχες και Αρχιερείς πως  γιόκγα, ισλάμ, παπισμός μονοφυσιτισμός και λοιπές αιρέσεις και θρησκείες ειδωλολατρικές, είναι Εκκλησίες και οδηγούν στη σωτηρία και όχι στην απώλεια, τόσο θα εδραιώνεται στη συνείδηση του λαού η παναίρεση του Οικουμενισμού, που αυτό ακριβώς επιβάλλει, μια παρα φύση ένωση σε μια ενιαία πίστη, υπό έναν αρχηγό, τον Αντίχριστο.
Παγκόσμια Ημέρα Γιόγκα στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γιόγκα προσκαλεί όλους τους Θεσσαλονικείς – και τους επισκέπτες της – στην ολοήμερη υπαίθρια εκδήλωση της γιόγκα για να γιορτάσει με γιόγκα, με αρμονική ένωση, δωρεάν, για άλλη μια χρονιά, τη μεγαλύτερη μέρα του χρόνου! Το κάλεσμα απευθύνεται σε όλους, όχι μόνο στους λάτρεις της γιόγκα, αλλά κυρίως σε όλον τον κόσμο που θα ήθελε να τη δοκιμάσει, αλλά για κάποιο λόγο δειλιάζει ακόμα.
Ερχόμαστε όλοι – με το στρωματάκι μας, αν υπάρχει – στην εξέδρα «πρώην Φεγγάρι», μπροστά από το Μακεδονία Παλλάς, για να γνωρίσουμε τα διάφορα είδη της γιόγκα από σχολές της πόλης μας και να ασκηθούμε όλοι μαζί, ανακαλύπτοντας αυτό που μάς πάει, αυτό που μας εμπνέει, αυτό που μας φέρνει ικανοποίηση και χαρά!
Φοράμε άνετα ρούχα, αντιηλιακό γιατί ο ήλιος αργεί να δύσει, φέρνουμε το νεράκι μας ή κάποιο άλλο δροσιστικό ρόφημα και αφηνόμαστε στην έμπειρη καθοδήγηση των διδασκόντων για να απολαύσουμε τη γιόγκα με την αύρα της θάλασσας αλλά και υπό σκιάν!
Φέτος ειδικά, αποφάσισε να σεβαστεί το περιβάλλον και το μήνυμά του είναι «όχι χαρτιά, όχι πλαστικά σε θάλασσες και ακτές», οπότε μεριμνά ο καθένας να έχει το θερμός του για ανατροφοδότηση με δροσερό νερό.
Μείνετε συντονισμένοι για πολλές εκπλήξεις…1 σχόλιο :

1) Η κατάθεση σχολίου κάτω από τις αναρτήσεις θα γίνεται επωνύμως με την χρήση λογαριασμού Gοοgle και θα αναρτώνται κατόπιν εγκρίσεως.
2) Τυχόν άσεμνα ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται μόλις υποπέσουν στην αντίληψη των διαχειριστών του ιστολογίου, ή κατόπιν σχετικής ενημέρωσης από τους τυχόν θιγομένους τρίτους.
3) Το περιεχόμενο του άρθρου ή των σχολίων που το συνοδεύουν, ΔΕΝ συμπίπτει με τις απόψεις και θέσεις του Ιστολογίου
4) Να μην χρησιμοποιείτε greeklish στα μηνύματά σας διότι δε θα αναρτώνται.
5) Να τσεκάρετε το πλαίσιο "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις" που βρίσκεται κάτω από το μήνυμα σας, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, ώστε να ειδοποιείστε για τα επόμενα σχόλια αυτής της ανάρτησης, μέσω της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης.
6) Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: istologionkatanixis@gmail.com